Chaise lounge Jetem - комфорт и безопасност на вашето бебе!

The 39 Steps (1935), Director Alfred Hitchcock (Multi Subs) (Юни 2019).

Anonim

Детските шезлонги придобиват все по-голяма популярност сред младите родители. И за добра причина! Благодарение на тази адаптация е възможно да се занимаваме с дела, без да гледаме нагоре от детето и без да го лишаваме от вниманието. Промоционалните клипове на магазините за детски стоки са пълни с разнообразни оферти. Но как да изберем най-удобния и безопасен детски стол? Jetem е немска компания, която от дълго време се специализира в производството на стоки за деца и продуктите й са популярни на руския пазар.

Шезлонгът на Jetem е направен на модерно оборудване, благодарение на което притежава изключителна надеждност. Висококласните специалисти работят върху разработката, а стриктният контрол на качеството не позволява наличието на дефекти в готовата продукция. Това са неоспорими предимства! Шезлонгът Jetem е направен с антибактериални и хипоалергенни материали, което гарантира безопасността на бебето и спокойствието на майката. Голямото предимство е възможността за разкопчаване и измиване на тъканните елементи на шезлонг. За едно малко дете чистотата и свежестта са просто необходими! В допълнение, децата често се опитват да се хранят, което е далеч от винаги. Но те могат да „хранят” висок стол или шезлонг без много трудности. Всички предмети могат да бъдат измити в автоматична пералня, което създава допълнително удобство за майката, която не трябва да прекарва време в измиване на петна.

Разнообразният дизайн също отличава линията на шезлонгите на дадения производител: от класиката до най-модерните модели. Ето защо всеки родител ще избере подходящ за вашия детски шезлонг Jetem.

Security. Тя винаги е на първо място за родителите на бебето - неспокоен. Jetem обръща специално внимание на това. Абсолютно всички шезлонги са оборудвани с петточкови предпазни колани, които здраво задържат бебето в седалката, намалявайки до минимум риска от случайна загуба, като същевременно не доставят неудобство на детето. Шезлонг Jetem има гумирана подплата на краката, премахвайки възможността за плъзгане по пода. Самите крака са разположени така, че да осигуряват добра стабилност на продукта.

Лекото тяло прави възможно прехвърлянето на шезлонг от място на място без много усилия, което е важно за майката през първите няколко месеца след раждането. Материалът на седалката, мек и приятен за кожата, създава комфорт за детето.

Шезлонг Relax Jetem е много популярен в Русия. И за това има причина. Този модел има редица несравними предимства. Основното е цената. Тя е в средния сегмент и ще угажда пестеливите майки и татковци. Наличието на дъга с играчки ще бъде приятна изненада за дете, което може да развие фини двигателни умения, да се люлее в удобен стол. За отдих на открито и предпазване от палещото слънце се осигурява капак, който създава приятна сянка.

В шезлонг Relax Jetem има гръб, който се регулира в две позиции: седене и накланяне, което разширява възрастовия диапазон за употреба. Музикален съпровод и възможност за свързване на MP3 - хубав бонус, който ви позволява да изберете мелодия за детския сън или будност, както и да включите любимите му песни.

Удобството на модерните шезлонги е безспорно. Те правят живота по-лесен за мама и я правят по-приятен за бебето.