Оригинален подарък. Колко красива да се опаковат с кърпа

Bekarlığa Veda (2011) Türkçe Dublaj (ve İngilizce Altyazı) (Юни 2019).

Anonim

Темата за подаръците и сувенирите вълнува всички. Изглежда, че е трудно да си купиш оригинален подарък? Факт е, че когато започнеш да го търсиш, не можеш да се спреш на нещо конкретно. Ето защо, има предложение - да се даде кърпа, тъй като това е много полезен елемент за всяко лице. Но как да подредите този подарък, колко красиво е да сложите кърпа? Това е описано в статията.

Мога ли да дам кърпа?

Някои суеверни хора ще се притесняват от въпроса: възможно ли е дори да се дават кърпи? Разбира се, възможно е, независимо от версията, че този подарък ще доведе до раздяла или кавга. Каква е основата на това суеверие? Това не е тема на нашата статия, но няма дим без огън, така че ако човек гледа предпазливо на подаръка, вземете номинална такса от нея, така че кърпата от категорията „подаръци“ да мигрира към категорията „покупка“.

Оригинален подарък

Подаръкът винаги предизвиква положителни емоции както от дарителя, така и от онзи, на когото е предназначен. Но е важно не само да го подадете в хартия за подаръци. Така ще изглежда банално, но бих искал нещо оригинално. За да направите това, ние гледаме колко красиво се пакетира кърпа като подарък за конкретни хора.

Много в живота си трябваше да се справят с хотелската услуга, където е възможно да се наблюдават на леглата първоначално сгънати момичета всякакви фигурки за кърпи под формата на животни, птици, цветя. Разбира се, тази ръчна изработка беше очарователна. Също така е умело да се организират подаръци за вашите роднини и приятели по няколко начина.

Подаръчна домакиня

Какво да се даде на жена, например, за Нова година или за всеки семеен празник? Без съмнение тя би харесала подарък от красиво опаковани кухненски кърпи. Как да направите подарък привлекателен и уникален? Това се прави много просто, просто трябва да покаже малко въображение. Всяка кърпа се навива в тръба и се увива в прозрачен целофан. Може да има няколко такива хавлии. Идеите за по-нататъшно проектиране могат да бъдат различни. Кърпите могат да се поставят в ниска кутия или да се завържат на дъното със сатенена лента. Такъв подарък ще изглежда оригинален и, без съмнение, ще развесели домакинята. Този подарък никога няма да бъде излишен, тъй като кърпата е необходимо нещо в кухнята.

Не забравяйте, че най-популярните, от момента на появата до момента, са вафлени кърпи, които служат като украса за всяка кухня. И те са добри, защото са изработени от висококачествен естествен памук, имат добра хигроскопичност, перфектно се перат и, ако е необходимо, са отлично сварени. Ето защо, всяка домакиня ще се радва да вземе кърпи за вафли като подарък.

Колко красиво е да опаковате подарък? Можете да формирате букет, както е показано на снимката. Оригиналът ще бъде подарък от плътно навити кърпи, сгънати в ниска кутия, украсена с подаръчна хартия. Тя ще изглежда красив подарък с кърпи, сгънати в плетена кошница, където можете да добавите нещо от кухненските уреди.

Подарък за мъже

Намирането на подарък за мъж е много по-трудно, отколкото може да изглежда. Особено ако има, както изглежда, всичко. Но човек ще приеме такъв дар като кърпа с удоволствие. А причината за такъв подарък може да бъде рожден ден, годишнина от сватбата, Нова година или друг професионален празник. Красиво опаковайте кърпа като подарък за мъж малко по-трудно. При подготовката му трябва да знаете две неформални правила:

  • кърпата трябва да бъде незабележима, по-добре в тъмни цветове;
  • опаковката може да бъде кутия за подарък или пластмасова торбичка, обвити в сатенена панделка в дискретни цветове.

Ако е подаръчна кутия, тя трябва да е правоъгълна или квадратна. Една или две кърпи трябва да бъдат сгънати във формата на кутия, завързани с кръст в цвета на кутията със сатенена панделка. Можеш да завържеш малък лък в центъра и да сложиш под нея пощенска картичка с желания. Кърпите трябва да се увиват в целофанова хартия, като ръбовете се държат заедно с скоч. Подаръкът трябва да се постави в кутията. Обикновено тази кутия идва без капак.

Бебешки подарък

Децата обичат да получават подаръци за всякакви празници. Можете да ги купите в магазина без никакви проблеми. Но можете да направите този подарък сами, например от хавлиени кърпи. Радостта от такъв подарък ще бъде не по-малка, отколкото от магазина. Как да опаковате кърпа в подарък красиво, така че детето да е било щастливо да го получи? Можете да направите играчка с две хавлии: голяма вана и по-малка за лицето и ръцете.

На снимката е показан пример за производство на слон. Кърпи могат да бъдат всякакви ярки цветове. Слонът ще изглежда страхотно в сива версия и в бяло или розово. Снимката показва как се прави слон. Няма нищо трудно в изпълнението на този шедьовър.

Кърпата е прекрасен подарък за всеки член на семейството, за колеги и роднини. Този текстилен предмет винаги ще се използва в къщата. А красиво увити кърпа като подарък също е оригинален подарък.