Любопитни случаи, в които само баби могат да влязат с чувство за хумор

Божият Пръст - Документален Филм (Юни 2019).

Anonim

Бабите са голямо щастие. Те винаги ще поглезят внуците си. Бабите няма да се радват на факта, че любимата им внучка е тънка като острие. Те ще плетат шапки и шалове през цялата нощ. А бабите могат да бъдат доста смешни - и да правят някои странни неща. Ето сладки и забавни снимки, които ще разтопят сърцето ви!

Баба "прие" три котки. Познай кой от тях се оказа?

Е, всяка баба може да има лошо зрение и тя не се интересува как изглежда котката. Тази стара жена най-вероятно е уведомила внука си, че има три котки. И когато дойде, той откри, че един от тях е опосумът!

Съвременни технологии и иновации? Не, не съм чувал!

Бабите са малко загрижени за модерните технологии. Какъв вид ховерборд казват внуците? Как се влошава този метод на движение?

Сомбреро за хамстер

Всички баби обичат да плетат. И ако нямат никой, който да плета, в крайна сметка правят вълнени капаци и различни неща за своя дом. Тази стара жена имаше блестяща идея - да завърже един сомбреро за хамстер на внука си. Изглежда невероятно сладко!

Какво причинява кръстосването на различни видове: необичайни животински хибриди

"Цвят на доверието": разкри тайната на синия нюанс на Джийн

10 ястия, които доказват, че Лондон е столица на световната кухня

Така баба предпазва ягоди и плаши птици

Дори и по-старото поколение да не разбира същността на съвременните технологии, това не означава, че възрастните жени няма да намерят своето предназначение.

Бабите са сигурни, че внуците им винаги са гладни

Старите жени са живели във времето на големи семейства, където масата за вечеря винаги е била в центъра на семейните срещи. Имаше и време за чай с вкусна храна, така че бабите обичат да пекат и готвят за други.

Трябва ли да зареждам флаш памети?

Това е класически случай, когато бабите се справят с днешните технологии. И като цяло, ако телефонът изисква зареждане, очевидно, всичко останало също ще се нуждае от него?

Забавни животни: Зашеметяващи снимки на дивата природа

Неочаквано: странни факти от историята на живота на Клеопатра

Фреди Меркюри и любимите му котки, замествайки певицата

Желе в 21 слой

Забелязали сте, че когато хората говорят за фантастичните си рецепти, винаги е рецептата на баба ми. Това е така, защото възрастната дама е успяла да готви и пече. В края на краищата тя живееше във време, когато храната се приготвяше да се готви у дома. Така че хуморът тук е неподходящ.

Даде на баба си компютър ... Тя я украси

Бабите просто обичат да украсяват къщата. И те не могат да гледат как някой обект събира прах. В известен смисъл, това може да бъде много добър навик, защото покривката предпазва нещата от замърсявания, когато не се използва.

Баба "фиксирани" модерни дънки

Много деца просто мразят, че техните разкъсани и разкъсани дънки се възприемат от бабите си като развалени. Моделите могат дори да намерят облекло за дрехи - това е ужасно! Но не е случаят с тази японска баба. Изглежда, тя е разбрала съвременната мода и е добавила свой стил към дизайна.

И каква сладка странна е баба ти? Споделете в коментарите!