Конкурси за деца на рожден ден - забавни и безопасни

The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing (Юли 2019).

Anonim

Рожден ден е специален празник, особено за дете, което го очаква с нетърпение, защото този ден означава подаръци, забавления и гости. Всичко това е вярно, но ако решите да организирате почивка у дома и да поканите млади гости, то тогава трябва да се притеснявате не само за менюто, но и за интересни състезания за рождения ден на детето. Децата обичат да правят шум, да играят, които могат да се превърнат в разбити мебели, счупени полилеи или дори наранявания. Организирайки състезания за рожден ден, деца, вие не само ще ви заинтригува с интересни занимания, но и ще насочите енергията си към спокоен курс. Предлагаме ви развлечения.

"Властелинът на планетата"

За да организирате конкурси за деца на рожден ден, запазете предварително някои атрибути. В този случай ще ви трябват балони и маркери. Задачата на играта е да създадете своя собствена планета и да я населите с жители. За да направите това, трябва да надуете топката колкото е възможно по-скоро (той е планета) и след това да начертаете фигури на хората върху него. Препоръчително е играта да се задържи за известно време, като се отделят 5-10 минути за задачата (в зависимост от възрастта на децата). Победител ще бъде детето, което с изтичането на времето ще има най-много жители на планетата си.

"Naryazhalka"

Състезания за деца на рожден ден могат да се измислят не непременно с избора на победител според резултатите, а просто забавни и запомнящи се игри. За да извършите „обличането“, предварително подгответе различни неща: чехли, кърпи, поли, къси панталони, ръкавици и т.н. Детето, което ще бъде водено, е със завързани очи. След това се поставя в центъра на стаята, музиката се включва, а останалите деца танцуват около нея. Шофьорът трябва да протегне ръка напред, да постави показалеца си и да се движи в обратна посока. След известно време музиката се изключва. Детето, с което пръстът на шофьора посочи, трябва да се изкачи до кутията, да извади първото, което излезе, да го сложи и да кара. Играта продължава, докато не се извадят всички неща от кутията и се поставят на децата. Това означава забавно, смях, много светли снимки.

"Дейзи"

Опитайте се да помислите за всички състезания за деца на рожден ден, за да могат момчетата да се забавляват и да се движат, в противен случай те просто ще се отегчат. В този случай, например, те ще трябва да се преобърнат, скочат на един крак, гримаса и да направят всичко, което ще бъде написано в заданието. За да направите това, направете хартиена маргаритка с толкова венчелистчета, колкото е броят на гостите на партито. Ако има няколко момчета, разчитайте на всеки 2 или 3 фен. На гърба на писане задачи. Децата ще се редуват да разкъсват венчелистчетата и правят написаното там. Ако гостите са все още прекалено малки и не знаят как да четат, ще е нужна помощ за възрастни, въпреки че можете да изобразите задачата като рисунка.

"Zoo"

Всеки участник получава карта, на която е написано името на животното (ако децата не могат да четат, рисуват). Не може някой да покаже или да каже, че има животно. Сега децата трябва да се редуват да си представят животното от задачата, а останалите трябва да познаят кои са те. Ако по-възрастните момчета, можете да излезе с други задачи за картите. Например, за да опише в тях ситуацията, която трябва да бъде изобразена.

Конкурси за деца на рожден ден могат да бъдат много разнообразни. Не забравяйте да вземете предвид възрастта на гостите и техните интереси. Желая ви късмет!