Breitling часовници - лукс във всеки милиметър

Top 10 Dive Watches | Best Watch for Diving (Юни 2019).

Anonim

Не само жените, но и мъжете се стремят да изразят своята индивидуалност и има множество начини за реализиране на всякакви идеи. Благодарение на развитието на технологиите и производството днес можете да се отдадете на дизайнер, ексклузивни тоалети, както и аксесоари. Някои от тях могат да бъдат направени от скъпоценни материали и най-съвременни технологии, като швейцарски часовници. Breitling - една от най-скъпите фирми, занимаващи се с производството на такива аксесоари от 1884 година.

Продуктите на тази марка са търсени както сред спортисти, така и сред видни политици и бизнесмени, и всичко това, защото само богатите хора могат да си позволят часовници от тази марка.

За марката

Всъщност историята на развитието на тази компания започва преди повече от 100 години. Първите копия, създадени от часовникарите, са направени в авиационен стил - изискан, с скъпа декорация. Тази подчертана изтънченост на продукта. Самите ръчни часовници от този момент бяха елемент от лукса и тези продукти бяха считани за стандарт за качество и стил. От създаването на тази марка са произведени огромен брой модели, които служителите на компанията все още не могат да изчислят. Но как днес швейцарските часовници изненадват купувачите? Breitling постоянно пуска нови колекции, моделите на които са поразителни в своята функционалност, дизайн и, разбира се, цени.

Най-интересните модели от цялата гама

Ако влезете в официалния магазин на Breitling, очите ви ще се отклонят от ослепителния брой изискани опции, от невероятните цени и невъобразимо стилен дизайн. За да не се смесва цялото това величие и разнообразие, трябва да се отбележат някои от най-интересните и значими модели в цялата гама от продукти на тази марка.

Например, часовниците на Breitling са популярни с невероятните си финиши, а през 2013 г. компанията още веднъж доказа, че не е равностойна в този бизнес, предоставяйки модела на Bentley B06 Chronograph за изложението.

Качество, стил и шик

Тялото на продукта, част от гривната са изработени от неръждаема стомана и толкова популярни днес розово злато. Такива часовници на Breitling са водоустойчиви и с тях можете дори да се потопите във водата на 100 метра дълбочина и повече. В случая на този продукт има въртящ се зъбен панел, който също е снабден със скала на тахометъра.

Циферблатът е защитен със сапфирено стъкло, върху което е поставено антирефлексно покритие. Задната част на кутията е изработена от прозрачно стъкло от сапфир. Това ви позволява да видите действието на механизма. В тази новост, кутията има позлатен слой, каишка от естествена кожа и гума. Цената на часовете Bentley B06 Chronograph е поне 50 хиляди долара.

Breitling часовниците са страхотна покупка за богат човек.

Ако разгледате други варианти и модели, можете да изберете Navitimer BlueSky Limited Edition 60-та годишнина. Тези часовници бяха представени в Сингапур на една от изложбите и веднага можеха да станат сензация. Първо, стилният стоманен корпус, изработен във формата на предавка, е изработен в много тъмно син цвят. По периметъра на маркировката на циферблата преминава бялата пързалка. Задната част на корпуса е изработена от сапфирено стъкло. Каишката е истински крокодилска кожа.

Този модел е оборудван с индикация на секунди, часове, минути. Налице е и инсталиран хронограф, дата. Тези часовници точно ще изразят индивидуалността и оригиналността на собственика, ще увеличи драстично статута на собственика в очите на колеги и другари, защото този модел се продава в ценови диапазон от 45 до 50 хиляди долара. Цената не е взета от тавана, тъй като освобождаването на тези часовници е ограничено и са направени общо 50 броя.

Какво казват купувачите?

Разбира се, горните два модела часовници са стандарти за качество и само много богати хора могат да си позволят да ги купуват. Това е истински луксозен предмет, в който наистина трябва да инвестирате щастието си. През годините значението на такива швейцарски аксесоари само ще расте, и ако закупеният модел също е в ограничена колекция, тогава можем да кажем, че собственикът е станал късметлия. В бъдеще за такова копие може да се получи на търг и стотици хиляди долари. Естествено, само шепа такива скъпи предмети могат да си го позволят, така че други сегменти от населението с малък доход нямат достъп до продуктите на тази марка. Но всеки човек има достъпно копие на часовниците на Breitling от всеки модел и колекция. Такива копия най-често се произвеждат в Китай. Разбира се, разликата с оригинала ще бъде огромна, но ако искате да направите близък приятел приятна и евтина изненада, можете да закупите копие.

Мнозина биха искали да знаят какво казват самите клиенти за часовниците на Breitling. Коментари за такива продукти на високопоставени служители или спортисти дават само положително. Часовниците не просто изглеждат скъпи, те са с високо качество, надеждни и си заслужава. Закупеният артикул ще продължи десетилетия безупречно, няма да се пръсне и няма да се счупи от някакво въздействие.

Ако имате средствата и можете да си позволите да харчите няколко десетки хиляди долара за бижута, тогава трябва да изберете часовника, направен от Breitling. Отзиви, мнения на критици и знаменитости - всички те доказват колко са перфектни тези продукти.