Количка-бастун с голям качулка - изборът на взискателна майка

Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Magic Cane (Юни 2019).

Anonim

Прекалената слънчева светлина не носи никаква полза за детето. Първо, малката кожа не знае как да устои на вредното ултравиолетово лъчение и второ, ярка светлина пречи на съня. Въпреки това, той предпазва качулката не само от слънцето, но и от ветровете на вятъра, умерения дъжд, снега. Ето защо много майки обръщат специално внимание на този детайл. Ето защо количката с голяма качулка винаги е в заслужено търсене.

Инглесина Зипи

Inglesina Zippi е много популярна количка с голяма качулка за деца над шест месеца. Моделите Zippy и Zippy Free имат обемни карета, които при сядане на облегалката могат да потънат в бронята, като напълно блокират бебето от дъжда, тъй като тъканите Zippy имат водоотблъскващи свойства и не се намокрят. Прозрачен прозорец на гърба на капака позволява достатъчно светлина и позволява на родителите да виждат малкия пътник през цялото време. Разбира се, ако дъждът започна внезапно и нямаше дъждовна покривка върху вас, такъв метод би станал надеждна защита, но не можете да го наречете абсолютно удобно, защото всъщност задната част на качулката е над главата на детето. Това е особено неудобно за моделите, в които джобът е разположен от тази част. Когато лежите, задната част на количката не може да бъде спусната, тя може да поеме само обичайната позиция. Това е частично компенсирано от значителен визьор, който може да бъде скрит или напълно сплескан, но, за съжаление, той не е достъпен във всички модели Zippy. Що се отнася до защитата от слънце, тази количка е на височина: вътрешната облицовка се състои от плат с висок UV филтър.

Maclaren Techno XLR

"McLaren Techno" - това е много популярна количка-бастун, прегледи на която описват наистина гигантски качулка. Най-важното му предимство е, че може да се разширява дори когато облегалката се спуска хоризонтално. В този случай, два джоба, разположени на гърба на капака, остават на едно и също място, без да пречат на детето. Ако е необходимо, няколко сегмента могат да бъдат отстранени в специални отделения с ципове и скрити. Благодарение на този механизъм за сгъване, горната част на количката не изглежда ненужно обемиста. Рязането на страничните части на аспиратора позволява добра защита на предното стъкло, когато е необходимо. Maclaren Techno количката е не по-малко практична при топлина, когато слънцето е над главата и гори много горещо: някои сегменти са изработени от издута мрежеста тъкан, която придава сянка, но не пречи на циркулацията на въздуха. Друга особеност на качулката на повечето модели е силиконовата вложка във визьора, която е необходима за защита на частта от плат, когато тя влезе в контакт с колелата (това се дължи на механизма за сгъване). Ето защо, количката-бастун с голям качулка "McLaren" е един от най-популярните видове детски транспорт и изборът на най-взискателните родители.

Aprica Карун плюс

Байдарката с голяма качулка "Aprica Karun Plus" е позиционирана на пазара като един от най-лесните модели за отдих. В същото време функционалността му не е сведена до минимум, а напротив, максимално увеличена в сравнение с други подобни транспортни средства. Горната част не е изключение: в затворено положение тя създава уютен пашкул. Качулката на количката има две вентилационни прозорци отстрани.

Право на избор

Разбира се, все още има много детски транспорт със съраунд връх. Наличието и липсата на козирки от всички възможни форми, прозорци за вентилация, комарници и други приятни дреболии позволяват на всяка майка да избере най-подходящата количка.