Използвайте и инструкциите lego classic. История на създаването и ползи за детето

Our Miss Brooks: First Day / Weekend at Crystal Lake / Surprise Birthday Party / Football Game (Юни 2019).

Anonim

В днешно време вероятно няма да има човек, който да не чува името "Лего", и дете, което няма да играе с този дизайнер. И въпреки, че това име в съвременния ежедневник се нарича от всички дизайнери, които имат формата на тухли и са закрепени заедно, но все още настоящият "Лего" е името на марката на дизайнерите, които Lego Group произвежда за деца от всички възрасти.

Разбира се, тези дизайнери са най-известният продукт на тази компания. Както всеки знае, "Лего" е пластмасови кубчета и плочи с различни размери. Много комплекти дизайнери от тази марка включват и допълнителни помощни елементи и минифигурки. Тези тухли и плочи са свързани помежду си по много различни начини. В този случай можете да създадете напълно нови невероятни сгради и форми.

В тази статия ще научите за предимствата на такива дизайнери, както и за разликата между компанията и инструкциите "Lego Classic" от други видове на тази марка.

Какво е лего и как изглежда

Идеята за създаването на този дизайнер дойде с датския дърводелец Оле Кърк Кристиансен в средата на 40-те години на ХХ век. А през 1947 г. са пуснати първите комплекти от този известен дизайнер.

Разбира се, те бяха много различни от дизайнера, който децата в момента играят. Прилепването на тухлите не беше достатъчно качествено. Едва в края на 50-те години се създава полимер, който служи като основа за създаването на кубове, които са добре свързани помежду си.

Оттогава всички дизайнери на Lego са съвместими помежду си. Това е особено вярно за Lego-Classic. Фигурите от тази серия могат да бъдат сглобени не само с помощта на инструкциите за монтаж на Lego Classic, но и самостоятелно измисляне на нови проекти, използващи различни комплекти.

В рамките на няколко години след пускането на първите комплекти на Lego, тя стана изключително популярна сред децата и техните родители. Каква е тайната на тази популярност? Защо децата по света обичат този дизайнер толкова много?

Дава свобода на творчеството и творчеството

Тази играчка е достатъчно добре развиваща въображението на детето. Чрез събиране на различни дизайни от наличните части, детето се научава да фантазира, измисля, представя резултата. Разбира се, не винаги е възможно да се предскаже фигурата, която ще свърши, защото мислите могат да дойдат на ум в хода на играта. В края на краищата, цифрите, например в дизайнерите от серията Classic, могат да бъдат много различни. Можете да събирате части съгласно инструкциите за "Lego Classic". Но можете да изпратите въображението си в полет и да не я възпирате. Това е една от причините за популярността на тази играчка не само при деца, но и при възрастни.

Леснота на инструкции

Играта отнема значително време. За много родители, вземането на дете с нещо за поне десет минути е голям проблем. Детето може да играе този дизайнер с часове. В допълнение, родителят не трябва да седи и да обяснява на детето принципите на събиране и инструкции към "Лего Класик", защото те са толкова прости и той може да се справи сам.

За всички възрасти

Designer Lego е предназначен за деца от почти всички възрасти. Малките деца могат да играят с големи части, а по-големите - с малки и сложни. В допълнение, асортиментът на тези дизайнери включва герои от карикатури и филми. Много деца са привлечени от присъствието на любимите си герои и създаването на собствена площадка за игра с тях. Освен това по-сложните модели на този дизайнер могат да представляват интерес за възрастните.

Резултатът

Разнообразието от форми и дизайни, които могат да бъдат сглобени с помощта на инструкциите за "Lego Classic", са огромен комплект. Можете да събирате къщи, ракети, превозни средства. При събиране на строителна техника можете да използвате инструкциите на багера в "Lego Classic". В бъдеще е възможно да се съчетаят всички тези сглобени сгради и да се играят различни игри.