Дадохме на вашето дете лодка по радиото!

Elina Nechayeva - Emre Yücelen İle Stüdyo Sohbetleri #15 (Юни 2019).

Anonim

Кой от нас в детството не мечтае за механични играчки? В онези дни дори короната на любимото куче в очите на едно дете е творила чудеса. А машината, която контролираше конзолата, дори и на жицата? И сякаш не беше толкова отдавна, но нашите деца вече имат дори компютърни технологии, които не са изненадващи. Модел по радиото - това е обикновена ежедневна играчка, която никой не е изненадан.

Но, повярвайте ми, се оказва, има играчки, с които можете да изненадате не само детето, но и себе си. За нас това откритие беше лодката по радиото. Може би купихме толкова скъп продукт твърде рано. В крайна сметка, нашата дъщеря е само на шест години. Но шофирането на кола на една ливада е едно, но да се справиш с лодка е съвсем друго. Въпреки че, повярвайте ми, ние не сме разстроени от това. Това хоби дори блокира лов на риболов на съпруга си. Прилича повече на това, че лодката на радиоуправлението е голям подарък не за детето, а за нас, за родителите.

Лято, топлина, чист въздух, селото, и най-важното - реката наблизо. Какво друго ви е необходимо? Реката е малка, спокойна и доста плитка. Тогава наистина оценяваме достойнствата на нашия резервоар. Така че условията за нашите състезателни надбягвания бяха възможно най-добри. Но в началото съпругът ми и аз трябваше да се понемнем малко и да практикуваме в управлението, какво можем да кажем за детето. Въпреки, че ще споделя опита, че сегашните възможности на компютърните симулатори ви позволяват да усъвършенствате уменията си, без да напускате дома си и без да рискувате скъпи играчки.

Разбира се, колкото по-скъпо е лодката за радиоуправление, толкова по-добре е и удобно да се използва. Но моят съвет към вас: започнете да изследвате такъв активен спорт с мостри от по-евтината ценова категория. Както показва опитът, би било по-лесно за нас да разберем и заинтересуваме детето в по-малко сложен и деликатен образец.

Признавам честно, смеех се на забавлението и лодките по радиото, закупихме евтин, но много ярък екземпляр. Както се оказа, много. Но нищо и голямата лодка не трябваше да събира прах в кутията. За всеки: и възрастен, и малко дете сега имат играчка. И състезанията причиняват на любимите ми много повече вълнение, отколкото просто да плувам по реката.

Вторият важен момент във всеки модел на радиоуправление е дистанционно управление, което е лесно за разбиране дори и за едно дете. Най-хубавото е, когато изглежда като компютърен джойстик. Ако детето ви се занимава сериозно с радиоуправление като спорт, тогава ще трябва да си купите вече не играчки, а реални модели. Там можете дори сами да сглобите лодка, да вземете резервни части за нея, да подобрите продукта и вашите умения. Междувременно, това е просто игра. Не хвърляйте пари. Така че, проверете дали джойстикът на играчката е прост, удобен и лесен.

Въпреки че лодката за радиоуправление е била предназначена за дете, тя изведнъж се превърна в прекрасен подарък за цялото семейство през цялото лято. Така че аз споделям с вас моя положителен опит и аз силно съветвам. Прекарайте страхотно време!