Готини тостове за корпоративни. Какво е уместно да се говори в компанията на служителите

Beautiful Day in this Neighborhood - First house | Roblox | Welcome to Bloxburg [KM+Gaming S01E54] (Юни 2019).

Anonim

Кой от нас не мечтае да блесне на корпоративното парти? Ярки тостове са един от начините да покажете себе си. За да се създаде празнична атмосфера, не само сериозни, но и смешни тостове са повече от подходящи.

Важно е да не се прави грешка и да се прави забавна реч, така че тя да е между другото. Искаш да покажеш остроумие, а не да си създаваш врагове. Всички компании празнуват Нова година, 23 февруари, 8 март и професионален празник. Какво можеш да се шегуваш добре? Ще говорим за това в тази статия, както и ще подготвим смешни тостове за корпоративни.

Нова година

Традиционно се обобщава годината. Тази задача се изпълнява от шефа, но обикновените служители също могат да говорят на свой ред. Например, в един шеговит начин да се отбележи постиженията на екипа. И пожелайте успех и просперитет през следващата година на фирмата и нейните служители: „Преди да развиете крилата си, трябва да знаете къде ще лети. Нека вдигнем чаша за смелите ни колеги, които никога не са изгубили пътя си! "

Добро ще бъде тост за корпоративни партита за Нова година с шеговито споменаване на символа на предстоящия период. Ако пишете забавни стихотворения, където питате за характера на годината, за да защитите екипа си, успехът е гарантиран. Няма тост за ръководителя на корпоративната партия. Основното нещо е да не се заблуди шефът и да не се увлече с ласкателство: “Сляпата мисли, че никой не го вижда, глухият си мисли, че никой не го чува, егоистът мисли, че не го харесва. Да пием за нашата половинка! Той е с всички ни и пред очите ни, и при слуха, и в сърцето ни! "

Думите за служителите могат да бъдат както целеви, така и общи, но те трябва да бъдат положителни! Можете да кажете смешни тостове на корпоративни партита, да направите колегите си весел комплимент, да опишете сплотеността на вашия екип и способността му да преодолее трудностите: “Всеки знае, че 90% от възникналите въпроси се решават самостоятелно, останалите не могат да бъдат решени. Колеги, ще вдигнем чашите за вино, така че да не се тревожим за глупости! "

Отлично ще звучи тост на корпоративни партита на Нова година за екипа, за взаимна помощ, за цялостния успех.

23 февруари и 8 март

Особеността на тези празници е, че поздравленията са насочени не към компанията, а към хората. По-добре е да споменем работата само на мига - или изобщо да не говорим. В крайна сметка, най-важното в тостовете за мъжкия ден е да се подчертае не бизнесът, а личните качества на вашите колеги. Тук са повече от подходящи смешни тостове на корпоративни партита, комплименти и лека ласкателство.

Представете си колко съм горд

Какво съм аз в твоите колеги?

За мен е лесно да работя с вас

Винаги ми помагаш!

И на този празник, скъпи,

Вдигам чашата си!

За да бъдете винаги с нас!

И никога не си тръгнал!

Когато се подготвят смешни тостове за корпоративни събития за мъже, трябва да се подчертае тяхната сила, смелост и готовност за защита.

Поздравления за жени колеги

Жените пеят за красота, нежност, чувствителност и женственост. Можете да направите това дори в стихове. Най-важното е, че дори шегуващите тостове трябва да са добри!

Ние ви носим поздравления

През пролетта, хладно, женски ден!

Пожелавам това настроение

Цъфти като люляк!

Пожелаваме ви щастие

И голяма любов!

И предайте на нашите дами

Тези буйни цветя!

В един малък екип ще бъде чудесно да се съставят целеви хумористични поздравления за всеки служител. Да ги направим наистина хубаво!

Професионален празник

Cool тостове за корпоративни партита в чест на празника на професията, ще звучи главно за работата. И всичко свързано с него. Завършена с брилянтни сложни проекти, надеждна техника, клиенти и клиенти може да бъде чудесна тема за шега тостове. Би било полезно да се пие и за екип от професионалисти, които са в състояние да се справят шеговито с всеки проблем.

Кредит и дебит, активи, транзакции.

Вашите приятели - калкулатор и обобщения.

Парични средства, които познавате

Нека вашият годишен доклад се срещне!

Счетоводителят ще каже днес, че сме "Браво!"

Финансовите отчети на шефа - слава!
Не бива да се шегувате за неуспехи, трудности и други неприятни неща. Но професионалният хумор е повече от подходящ, както и хумористични тостове на корпоративни партита за необходимостта от работа и справедливо заплащане за него. Уверете се, че тази гореща тема е толкова близка до вашите колеги, колкото и вие.

Общи препоръки

1. Елате предварително смешни тостове. Не всеки може веднага, без тренировка, да свети с остроумие. По-добре е да се заблуди.
2. Размерът на тоста зависи от големината на вашия екип. Колкото по-малко са хората на празника, толкова повече трябва да говорите, а служителят на голяма компания ще има достатъчно тост за очите.
3. Вицовете не трябва да обиждат. Никой и никога. Не бийте колегите и особено шефа. Хуморът трябва да бъде само любезен.
4. Не забравяйте, че не всички теми са от значение за работата. Много от вашите любими тостове са по-добре запазени за приятелско дружество или семейно тържество.
5. Говорете кратко. Да слушате дълги речи на корпоративни партита е много скучно. По-добре е да направите няколко обемни фрази.
Опитайте се да накарате всички да се чувстват добре, това зависи от вас. И тогава всеки празник ще мине успешно и ще ви позволи да мигате и вероятно да се отличите от властите. Какво ще бъде полезно за вашата кариера. Успех на вас корпоративни!