Смешни поздравления за годишнината от сватбата на съпруга й, съпруга

Ирония судьбы, или С легким паром 1 серия (Юни 2019).

Anonim

Всяка годишнина е голям празник за съпрузите. През това време всичко се случва: сложност, негодувание, недоразумение. Забавни поздравления за годишнината от сватбата - причина да забравите за тъжните и радостни гости. По-долу ще намерите интересни и забавни примери.

Нови професии

След сватбата не сте само съпруг и съпруга. Списъкът с нови "семейни" професии включваше: строител на силно и удобно жилище, готвач на домашен ресторант, бюджетен мениджър, психолог.

Искаме опитът във всеки един от тях да се увеличи, а натрупаният опит ще направи този съюз траен! Нека скоро научите друга позиция - грижовни родители.

обещания

В деня на сватбата бяха направени много обещания: да не се хвърлят чорапи, да се донесе закуска в леглото, да не се гледа новата серия от поредицата, а ако погледнете, не правете спойлери, хвърляйте боклук, железни ризи. Сега разбирате, че сте много горещи, защото понякога е толкова трудно да се съобразите с тях. Нека обещанията да не пречат на семейното щастие, а съпругът и съпругата винаги ще намерят начин да преговарят.

Истинска любов

На сватбения ден младоженецът беше шокиран, когато за пръв път видя булката в сватбена рокля. Това не е чудно, защото изглеждаше като принцеса. Но чувствата не се проверяват от красивите тоалети. Продължавайте да обичате сънливото лице с останките от вчерашния грим, в домашна роба и чехли - това е истинската стойност на брака. Днес, давайки на съпругата ви страхотни и забавни поздравления за вашата годишнина от сватбата, ви пожелаваме две големи щастия, които никакви трудности не могат да унищожат.

Сериозна борба

Момичетата, които стават съпруги, започват да се конкурират със свекърва: който по-добре почиства, изтрива и, най-важното, готви борш! Съпругът на това бойно поле страда най-много.

Скъпи приятелю, много се радваме, че преживяхте този труден период с достойнство. Сега лесно можете да разрешите всички семейни конфликти. Желаем ви повече търпение, разбиране и любов!

Правила на живота

Въпреки факта, че днес е тържествен ден, искам да кажа забавен поздрав на годишнината от сватбата. Вече не сте младоженци, а семейна двойка, която е опитала всички изкушения на семейния живот. Съпругът вероятно е научил правилото, че не можеш да кажеш на жена, че роклята й е пълна. И съпругата разбра, че по време на Световната купа втората половина беше извън обсега. Пожелавам ви година след година да ставате по-мъдри, с хумор да се отнасяте към всички неприятности и да се обичате един друг повече!

Забавни статистики

Днес не сте младоженци, а опитни съпрузи. За годините, прекарани заедно, мисля, че би било възможно да се събере забавна статистика: броят на кованите нокти, сварените саксии, извадени кофи за боклук, ремонтираните неща. Предлагам да си припомним миналото време, когато новобратните младоженци преброяват парите, дарени им през цялата нощ, и изчисляват горните показатели. Иска ми се, че те само се увеличиха, но броят на кавгите винаги оставаше минимален. Исках да направя един поздрав на годишнината от сватбата забавен и забавен, надявам се, че успях да донеса малко забавление и ентусиазъм на този празник.

военни действия

Годината на сватбата е причина не само да поздравим съпрузите с такава значима дата, но и да погледнем назад и да видим как се развива техният съвместен живот. Сигурни сме, че някои дни са като война.

Как иначе да наречем битката за капака на тоалетната чиния, разпръснатите чорапи, закупените следващи ботуши, които са по-добри от останалите десет чифта, или решението какво ще бъде по телевизията днес - футбол или серия? Но празникът на годишнината е доказателство, че нито една битка не може да унищожи любовта ви. Нека подобни битки да бъдат колкото се може по-малки и всички те завършват с помирение!

Нови роднини

Искам да кажа моите забавни поздравления за годишнината от сватбата им, защото наистина има причина за радост. Скъпи младоженци, ние се надяваме, че не ви отегчава, защото след сватбата списъкът на роднините се попълва с нови лица. Какви са някои свекърва и свекърва! Сега събранията на голямата празнична маса са два пъти по-забавни и всеки от съпрузите е научил повече от дузина семейни истории. Нека вашият съюз остане все едно силни и надеждни, а роднините дават само положителни емоции.

Перфектен принц

Възлюбената жена, за двама ни, сватбеният ден се превърна в приказка. По-нататъшният съвместен живот показа, че аз, разбира се, не съм идеален принц и още нямам кон. Но ние станахме един за друг нещо голямо. Можете да превърнете детската си приказка в прекрасен роман, който продължава година след година. Иска ми се той никога да не е станал детектив, а в него имаше толкова любовни сцени. Нека приказките вече ще четем нашите деца!

Успешно спасяване

Вашият сватбен ден е успешното приключване на спасителната ви мисия. Не беше лесно да се постигне това, защото изкушението да отидеш на походи в клубове, да се срещнеш с приятели, леко нарушение на диетата, когато никой не го вижда, е толкова голямо. Но ти го направи.

Сега жената има надежден асистент, който ще изяде последното парче от тортата, не защото е най-вкусното, а така, че любимата й жена да влезе в нова рокля. Тя, от своя страна, ще гледа телевизионните предавания цяла вечер, така че съпругът й да не премине на футболен мач и да не е нервен. Искам всяка година да се грижите един за друг и любовта винаги царува в къщата!

Животът заедно

През годините, през които са живели заедно, съпрузите многократно се сблъсквали с „най-добрите” страни на живота: миене на чинии, чието почистване, лошото настроение, умората и раздразнителност. Но днес не празнуваме това. Всички присъстващи тук са възхитени от търпението, взаимното уважение и грижа, които преобладават в това семейство. Всеки ден вие героично преодолявате тези трудности. Пожелаваме търпение и любов, за да създадем солидна основа за бъдещите години!

Малките кавги - за щастие не са пречка

Периодът на бонбони е свършил, но това не е причина да се разстрои. Жена, както и съпруг, има много правомощия. Задълженията, разбира се, също се увеличават. Не забравяйте за превантивни дребни кавги. Те ще ви помогнат да изхвърлите негативните емоции и да се оцените повече.

Не слушайте „съветници“, които се опитват да преподават правилния семеен живот. Щастието на двойката е само в нейните ръце. Нека моите поздравления за годишнината от сватбата са смешни, но идва от чисто сърце. Бъдете щастливи!

Моят единствен

Искам да кажа необичайно и забавно поздравления за годишнината от сватбата на съпруга си. Всичко това, защото той е уникален и уникален за мен. Приятелите ми ми казаха, че не търся друг човек само заради собствената си мързел. Но това е моят човек, с когото сега сме свързани с една прекрасна дума - семейство. Можем ли да бъдем толкова мързеливи, че никога няма да се разделим!

Завидна годишнина

Съпруг и съпруга ви се обаждат от 10 години! Завидна годишнина. Да предположим, че не ставате по-млади, но мъдростта, придобита през годините, струва много. Малко вероятно е човекът да знае колко секунди жена му ще започне да се оплаква, ако открие разпръснати чорапи. И ако тя дойде у дома от магазина щастлив, тогава си струва да проверите съдържанието на скривалището.

Искаме да продължим да попълваме базата от знания. Нека този забавен и забавен поздрав на 10-та годишнина от сватбата е само една от многото.

супергерой

Скъпи съпруже, през годините си станахте супергерой. Моята съпруга има безкрайно търпение и издръжливост. Само той знае колко ужасно е силата на красотата, и че краставиците в хладилника не могат да отидат в салата. Но всичките ми усилия той награждава с най-изисканите комплименти. Днес исках да кажа на съпруга си готин и забавен поздрав на годишнината от сватбата, защото все още сме много млади и много обичаме забавлението.

Успех в намирането на точните желания за празника!