Как да изградим "Lego Friends": описание и характеристики на серия от дизайнери

No mans Sky NEXT Character customizer (Юни 2019).

Anonim

Само преди няколко десетилетия се смяташе, че само момчета играят конструктори, но днес можете да намерите много комплекти на рафтовете на магазините, които са предназначени само за момичета. Голяма заслуга в това принадлежи на световно известната марка Lego, която предлага дизайнери за деца от всякакъв пол и възраст.

"Lego Friends" (Lego Friends) - серия за момичета

Една от най-популярните серии от дизайнери за момичета - "Lego Friends" (Lego Friends), разработена през 2012 година. Нейните героини бяха 5 приятелки. Комплектите "Lego Friends" се различават от другите в това, че те са доминирани от елементи на розови и лилави цветя, които момичетата харесват толкова много. Сред комплектите от тази серия е невъзможно да се намери, например, полицейско преследване или мотоциклетни състезания. Всички парцели на "Lego Friends" са предназначени за млади жени. Ето имената на някои от комплектите: "Summer Pool", "Stephanie Confectionery", "Photo Studio" на Ема. Предимно дизайнери от тази серия са предназначени за деца над 5 години, тъй като те съдържат малки части. На кутиите е посочена по-точна възраст на момичетата, за която са подходящи комплектите.

Как да изградим "Lego Friends"

За всеки конкретен комплект са приложени подробни инструкции за монтаж. Пример за сглобяване на конструктора може да се види във видеото по-долу.

Трябва да се отбележи, че всички серии от Lego се отличават с отлично качество, така че детайлите са свързани помежду си без проблеми. Възможно е с помощта на възрастни да се сглобяват комплекти „Lego Friends“, но по принцип детето ще може сам да се справи с този въпрос. Разберете инструкциите лесно, дори ако детето не знае как да чете, защото цялата последователност от действия е представена под формата на снимки.

Ако мислите какъв подарък да изберете за момиче, обърнете внимание на сериите Lego Friends, защото те не само ще помогнат за развитието на фини моторни умения и въображение, но и ще дадат на бебето положителни емоции. Не се колебайте, тя много бързо ще разбере как да се съберат "Lego Friends" и подробни инструкции ще й помогнат.