Освежител за въздух Glade. Освежител за въздух Glade "Aroma Crystal". Мнения на клиенти

Skin On Face Dry And Peeling Hacks (Юни 2019).

Anonim

Уютът и топлината на дома са най-красивото нещо, което човек може да има в живота. Но понякога красотата на живота е засенчена от досадни малки неща, които не искате да забележите. За някой, редовен шум под прозорците може да бъде причина за нервен срив, някой се кара със съседите си за музиката, а понякога започната миризма започва да дразни. Освежител на въздуха Glade - това е истинският изход в последния случай. Поне според производителите.

Обхват на приложение

Трябва да се признае, че понякога домашният освежител за въздух е абсолютно допълнителен детайл, защото стаите винаги могат да бъдат излъчени. Няма по-приятен аромат от миризмата на свеж въздух. Но това е идеалният вариант. Какво ще стане, ако има твърде различна миризма на задушено зеле през твърде тънки стени, които съседите ядат за вечеря? И ако изпускането идва от улицата? Освен това в банята ни очакват неприятни миризми. Ароматизаторът Glade в една от рекламните си кампании предупреди, че зад вратата на тази стая може да намерите много не много приятни снимки. Естествените аромати може да не са най-лошият проблем, но все пак искам да усетя свежестта в собствения си апартамент, без да се притеснявам преди дома и гостите у дома.

Защо Glade?

Винаги искате да усетите топлината на дома, да се стремите да се върнете към уютната атмосфера на вашия дом. Но по някаква причина една къща привлича хора, но те не искат да влизат в друга. Какво става? Може би въпросът е отсъствието, така да се каже, на домашната миризма? Такава възможност предлага марката "Glade". Освежителят на въздуха, произведен от този производител, е позициониран като ключов аспект, напомнящ за важната роля на миризмите в живота ни. Хората свикват да поставят емоционални "маяци" и да асоциират определени вкусове и звуци с приятни моменти за себе си. От ранно детство много от тях са очаровани от миризмата на прясно изпечени сладкиши, ванилия, диви цветя или прясно изрязан лимон. Такива аромати искат да дишат дълбоко.

Тактики, изградени върху човешка слабост

Човешката психология, въпреки очевидната си сложност, има слабости и следователно е управляема. Това са забелязали производителите на освежители за въздух. В края на краищата дори специалистите на компанията Glade мислеха по съвсем различен начин. Ароматизаторът на въздуха е само средство за премахване на неприятните миризми, а не на желания аромат, който може да подобри атмосферата на помещението. Друга цел предполага други методи на влияние, т.е. ароматът на средствата за защита е по-силен, груб и преобладаващ. Понякога беше невъзможно да се избегне смесването на миризми, в резултат на което бяха получени не много приятни комбинации. Но науката не стоеше на място и с течение на времето технологията на производство на опреснителни средства се промени драматично.

Какво предлага Глейд сега?

Ароматизаторът за дома не само трябва да убива "аромата", той може напълно да елиминира молекулите на неприятната миризма. Това е вид атака, която не оставя шанс на врага: етеричните масла заменят неприятната миризма и го изместват. С този подход има известна възможност за творческа работа. Ето защо Glade освежителят за въздух се произвежда под формата на спрей, ароматен кристал или гел. Всички ароматни композиции са направени на базата на ароматни билки, което допринася за получаване на най-финия и деликатен мирис.

Отзиви за освежители за въздух Glade

Най-доброто от постигнатите резултати в областта на продажбите са всички видове рейтинги, на които продуктите на марката Glade са лидери. Обхватът на ароматите непрекъснато се разширява, тъй като вкусовете на публиката варират. Много хора искат да елиминират удушената миризма на тютюн, която е оставена от бившите собственици на жилищното пространство или може би техните съквартиранти, които са обект на лош навик да оставят угарки на видимо място. Често купувачите искат да закупят освежител за въздух Glade, който помага за неутрализирането на миризми за домашни любимци. Според верните почитатели на марката, една бутилка трае около месец. Но в този случай, трябва постоянно да помните необходимостта да използвате средство за предотвратяване на миризма. Ситуацията е различна, ако решите да използвате автоматичния освежител за въздух Glade.

Автоматизъм в действие

Хубаво е да се знае, че всичко е под контрол и няма риск да бъдеш хванат в лоша миризма. Но как да се застраховате от такава перспектива? Отговорът е прост: трябва да закупите автоматичен освежител за въздух Glade.

Нейната красота се крие във факта, че няма нужда да се мисли за активирането на инструмента. Бутилката се монтира в банята, коридора или другата стая, а молекулите на етеричните масла се разпределят самостоятелно без външна намеса. Такива опаковки няма да бъдат най-икономичните, но по-удобни, тъй като неприятната миризма ще бъде елиминирана на етапа на генериране. Има освежители за въздух, които са програмирани да стрелят през различни интервали от време. Но в същото време има възможност за активиране на допълнителна инжекция. Може да се изчисли, че при режим на впръскване с максимален интервал от 36 минути се освобождават най-малко 40 операции. В хола е доста подходящ номинален такъв освежител за въздух. Инструкциите за инсталиране са прости и ясни дори и за едно дете. Още в момента на покупката можете да изберете желания режим на работа, а след това всичко, което остава, е да намерите място в залата.

Спестяване на разходи

Така че, в стаите можете да инсталирате освежител с голям брой позитиви, а закупуването му да бъде оправдано от комфорта на живите хора. Но, например, в банята, този начин на работа е изключително разточителен и производителите доста логично се стремят да повишат ефективността. За тази цел е разработена контролна единица, която удължава живота на опреснителните за почти една година. Обновеният дизайн включва сензор за светлина, който открива присъствието на човек в стаята.

Когато светлината се включи и човек влезе в стаята, започва изчакване. Ако светлината не свети повече от няколко минути, тогава освежителят за въздух за тоалетната не вижда нужда от активиране. Освен това, въздухът не се освежава, когато човек остане вътре повече от половин час. В края на краищата, може би в този период е вземане на душ. Във всички останали случаи, след като светлината е изгаснала, се издава звуков сигнал и се задейства освежителят за въздух за тоалетната.

Умна технология

Естествено, такъв безгрижен живот не е вечен и рано или късно ще трябва да помислите за замяна на балона. Но освежителят за въздух Glade е оборудван с вграден енергонезависим брояч за броя на аерозолните инжекции, следователно с минималния си запас (по-малко от 10%) се чува един звуков сигнал. Между другото, запаметеният режим не се губи дори при изваждане на батериите от устройството. А ако все още искате да нулирате паметта, можете да активирате бутоните за допълнително пръскане.

Модернизацията не е евтина, което ясно се потвърждава от освежителя за въздух Glade. Нейната цена е средно 1290 рубли.

от първа ръка

Жените, които купуват Glade Aroma Crystal за дома, отбелязват, че сменяемата касета свършва много по-рано от посочения период. Това е значителен недостатък, но като цяло може да се обясни. В края на краищата работата е почти постоянна. Между другото, този инструмент за премахване на неприятните миризми, освен че изпълнява основната си работна функция, е и елегантен аксесоар за вътрешна декорация.

Автоматични освежители за въздух Glade особено често получават жени с успешна кариера, защото те не могат да бъдат у дома, но винаги искате да се върнете в уютен и свеж апартамент. Има отрицателни точки на употреба. Така след инсталацията се чува силен сигнал, след което се появява първото рязко освобождаване на етерични масла. Ако самата миризма е специфична, тогава главата може да боли, ако не сте свикнали с нея. Ето защо, за дневните се препоръчва неутрален вкус, като "Свежест на сутринта."

Купувачите казват, че Glade е универсален освежител за въздуха за дома, тъй като има приятна и достъпна цена, както и отлично качество. Но не разчитайте на покритието на голяма площ. Максималният ефект, който този освежител ще ви осигури, е деликатен, фин аромат на свежест и чистота.

Всъщност това е точно резултатът и удовлетворява желанията на клиентите. Да, и рядък потребител на такъв инструмент ще иска да запълни стаята с чужди вкусове.

Под формата на гел

Повечето хора искрено и искрено обичат сладкото, така че дори гелният ароматизатор Glade предпочита да купува с приятен вкус на захар. В големите стаи ароматите се разминават бързо и не остават сурови. Декорацията на геловия ароматизатор е оригинална, благодарение на стойката си под дървото и подменяемата част под стъклото. Между другото, този външен вид е универсален, защото е подходящ дори за баня, дори и за шкаф. Преди да започнете да използвате, трябва да отстраните фолиото от блока. Сега гелът бавно започва да се изпарява и въздухът се изпълва с аромат. Промяната на блок е проста: просто я поставете с мека част. В края на периода на валидност съдържанието на гела изсъхва. Цената на този освежител варира около 200 рубли за копие, но за втори път можете да го направите, без да купувате щанд.

сезонност

Ароматите могат да набъбнат, особено ако остават непроменени от година на година. И всеки сезон човек жадува за обновление, свежи емоции и приключения. През пролетта ароматът на свежи цветя, трева, капки роса и дъжд подхранва въображението. Само мирише на гората, морето и топлите нощи. През лятото, миризмата на свежест, обедната топлина, разтопеният сладолед и пикантните коктейли ви привличат. През есента е приятно да се насладите на вкуса на зеленчуци и плодове: сладки ябълки, сок от круши. Е, през зимата ароматите в къщата говорят за комфорт, това е времето да се насладите на миризмите на сладкиши, греяно вино, шоколад и подправки. Ароматизаторът Glade предлага аромати за цялата година. За лятото ще направите освежител с нотки на загадъчна гора и свежест на плодовете. За пролетта най-важното ще бъде цветният аромат. Банята не разполага с определен сезон, а най-важното тук е да усети свежестта и чистотата, затова най-добре е да изберем неутрални и деликатни миризми.

В инсталацията всички инструменти са много прости, но в много семейства предпочитат спрейове, които им позволяват да инжектират по желание, без да разчитат на автоматичния режим. Освен това остават негативно настроени членове на аудиторията, които смятат, че ароматизаторите на гел имат лошо влияние върху здравето на децата, състоянието на белите им дробове и сърцето. Lushe само свежест в къщата осигурява систематична вентилация на помещенията, с които, разбира се, не можете да спорите, така че не злоупотребявайте освежители. Би било по-правилно да се използват такива средства като допълнение към свежестта, а не на неговия заместител.