Nordway палатки - комфортен престой

Сравнение туристических ковриков (Юни 2019).

Anonim

В момента съвременният човек, повече от всякога, се нуждае от активна почивка в природата. Прекарвайки осем (а понякога и повече) часове в запушен и прашен офис, в седнало положение, ние просто се подиграваме на нашето бедно тяло. Но той иска свобода, поне малко физическо натоварване и много чист въздух. Ето защо много хора днес не лъжат през почивните дни на дивана, гледат телевизия, а отиват на туризъм, пътуване, риболов и др. - по-близо до водата, слънцето и чистия въздух. Но тъй като не е много удобно да спиш на гола земя, тези активни хора се натрупват на модерни палатки.

Руските туристи са добре запознати с продуктите на Nordway - най-висококачествените палатки многократно са доказали своята надеждност и функционалност. Успехът на компанията се състои в това, че нейните служители винаги много внимателно изучават обратната връзка от своите клиенти, реагират бързо на недостатъците, вземат предвид коментарите при създаването на нови проекти. Създавайки Nordway палатки, компанията се стреми непрекъснато да намалява разходите за тяхното производство. Ето защо цените на техните продукти са приятни.

Можем да кажем, че в моделната гама на компанията най-популярни са туристическите палатки на Нордуей. Те са предназначени за начинаещи туристи, които отиват на прости пътувания в средната лента. Тези палатки са лесни за инсталиране. Но в същото време те са много надеждни. Водоустойчива тента и под безопасно

ще ви предпази от времето. Устойчивата рамка от фибростъкло ще осигури добра стабилност за Вашия временен дом. Обикновено тези палатки са предназначени за 2-3 души.

Например, един от най-търсените модели е палатката Nordway 3. Тя е предназначена за трима туристи, има два входа от двете страни и, освен това, две големи вестибюли. Възможно е използването по всяко време на годината. Този модел е атрактивен с разумна цена, отлична, много издръжлива конструкция, която лесно издържа на лошо време - дъжд и силен вятър. Трябва да се отбележи доста просторен интериор. Един палат може бързо да бъде сглобен или разглобен от един човек. При производството му са използвани висококачествени материали. Дизайнът е измислен до най-малкия детайл. Благодарение на два входа е добре вентилиран. Подложките са добре затворени с впечатляващи визьори. Има окачен рафт и просторни вътрешни джобове.

Всички шатри на Нордуей разполагат с добре залепени шевове, които предотвратяват навлизането на вода. Всички модели имат мрежи против комари и комплекти за ремонт.

Лагеруващите палатки са много популярни. Те са направени за любителите на екскурзии, пътуващи с кола. Недостатъкът им е много тежък, но за тези, които пътуват с кола, няма значение. Къмпинг Нордуей (палатки) туристи получават възторжени отзиви. Те са много по-удобни от туристическите. Някои модели имат толкова просторен вестибюл, че можете успешно да подредите кухня в него. Друго предимство, отбелязано от всички пътници е високи тавани (до два метра), които ви позволяват да се движите из палатката в пълен ръст.