Детската жилетка за плуване е необходима за вашето дете!

Calling All Cars: Desperate Choices / Perfumed Cigarette Lighter / Man Overboard (Юни 2019).

Anonim

Когато едно семейство с дете отива на почивка в морето, родителите трябва да се изправят пред въпроса как да изберат най-подходящия детски жилетка за плуване. Днес ще ви запознаем с няколко модела от различни производители. Може да ви е по-лесно да направите правилния избор.

Детски плувен жилетка "Fashy" е предназначен да научи децата да плуват и да ги държат на водата. На върха на продукта е покрита с плат, състояща се от осемдесет процента полиамид и двадесет процента ликра. Покритието е изработено от 100% найлон. Пълнителят е естествен каучук. Има надежден цип и еластичен колан. Размер S е предназначен за дете на 2-3 години, а М е предназначен за деца не по-възрастни от шест години.

Детска надуваема жилетка за плуване "Deluxe" ще ви помогне да научите детето да плува. Три въздушни възглавници осигуряват сигурност. Мекият и чист шев в продукта няма да създаде неудобство за детето. Жилетката е зашита на две надеждни ключалки.

Какво е забележително за детската жилетка за плуване “Уинкс” от популярната и доказана марка “Bestway”? Производствените мощности на фирмата, произвеждаща тези стоки, се намират в Китай.

Този модел е изработен от съвременен материал - високоякостен поливинилхлорид.

Той е екологично чист и напълно безопасен за кожата на бебето. Детската жилетка е украсена за плуване на "Уинкс" на героинята от известния анимационен сериал, така че този модел е идеален за момичета от три до шест години. Жилетката има удобна яка, която предпазва шията на бебето. Лентите са снабдени с двойна брава, която сигурно фиксира жилетката върху тялото на детето.

Жилетка за детско плуване "Intex" ще помогне на детето ви да се чувства уверено във водата и да се научи да плува. Той осигурява пълна сигурност. Три въздушни секции и надуваема удобна яка осигуряват специална надеждност. Жилетката има надеждни регулируеми крепежни елементи. С тяхна помощ вие ще можете да го съчетаете перфектно с формата на дете. Ярките цветове на моделите помагат да се контролира присъствието на детето във водата.

Детската жилетка за компания за плуване "Mares" ще бъде добър помощник за вашето дете. С този модел бебето бързо ще се научи да се държи добре на повърхността на водата. Моделът е изработен от неопрен, закрепва се с цип, има отлична плаваемост.

Жилетката с подвижна част и дизайна на "Морска площадка" отговаря на европейските стандарти за безопасност. Лесен за поставяне, с вложки от пяна.

Детските жилетки за плуване поддържат оптималната позиция на детето, помагат за правилното му поддържане. Закрепват се със сигурни скоби. Благодарение на техния дизайн, жилетките са много по-безопасни от ръкавите и спасителните буйове. Те не ограничават движенията на бебето. Тъй като жилетките са пълни с въздух и покриват целия гръб на детето, те задържат топлината. Когато купувате жилетка, обърнете внимание на теглото на избрания от вас модел. Ярки цветове правят жилетката страхотен подарък, на който детето ви със сигурност ще се радва!