Най-популярните играчки за деца

ТОП 10 НАЙ-ОПАСНИ ИГРАЧКИ (Юни 2019).

Anonim

В навечерието на празниците искам да радвам любимите си деца с красиви и необходими играчки. И едно е, когато имаш детето си и търсиш подарък за него. И това е съвсем друго - когато все още сте съвсем млад, нямате семейство и нямате деца и трябва да подарите подарък на племенника си или на кръстника си. Какво може да ви хареса бебето? В тази статия ще разгледаме популярните играчки за деца.

"Лего"

Легендарният датски дизайнер отваря най-популярните детски играчки. Той завладява децата и тийнейджърите по целия свят. Повече от едно поколение деца са израснали в него и интересен факт: родители, които играят Lego в ранна възраст, са щастливи да отворят отново дизайнера, когато имат свои собствени малки. Защо тази играчка е толкова привлекателна? Дизайнерът има голямо разнообразие от части, така че лесно можете да построите от него: къща, кола, кораб или цяла станция. Произведени и уникални дизайнери. Например, популярната играчка за деца на 6 години е комплектът "Вулкан". Такъв дизайнер не само ви позволява да сглобите една огнедишаща планина, но и напълно да опознаете уникалния природен феномен. За по-големите деца има комплекти, които ви позволяват да овладеете основите на архитектурата. Комплектът от такъв "Лего" не включва произволни части, а тухли, греди, подове и компоненти на плочката.

Барби

Популярна играчка за деца, особено за по-възрастните момичета, е легендарната кукла. Първата Барби се появи преди повече от половин век, но все още е обект на желание на всяка малка мода. Защо тези кукли са толкова популярни? Барби има преувеличени идеални пропорции, много дълги крака и тясна талия. Лицето й винаги е красиво боядисано, а косата й е дебела и дълга. Точно това всяка мечта мечтае да стане, когато порасне.

Маркетолозите всяка година увеличават популярността на Барби поради всички видове реклама. Днес в магазина можете да намерите не само кукла, но и кавалер, коне, къща и домашни любимци. Също така произвеждат различни тоалети за Барби, колекция от обувки и бижута. Понякога на родителите изглежда, че дрехите за тази кукла са сходни с дрехите на детето им.

Автомобили с дистанционно управление

Популярните играчки за деца са радиоуправляеми уреди. Тя може да бъде състезателна кола, лодка или дори резервоар. И не само момчетата ще се радват за такъв подарък. Момичетата не искат да се чувстват като състезател. Това, което наистина може да се каже, дори и родителите рядко отказват да „застанат зад волана“ на управлението на малко копие на голямо превозно средство. Обиколете препятствия, преодолейте бариерите и изплашете котката - всичко е свободното време на децата. Освен това, ако някои родители смятат, че такъв подарък е безполезен, нищо подобно. Скъпата играчка ще бъде оценена от детето, той няма да го третира по същия начин, както с всички останали. Особено, ако радиоуправляваната машина беше мечтата на малко момче.

Хеликоптери с дистанционно управление

Една от най-популярните играчки за деца са радиоуправляемите модели на самолети. Такъв хеликоптер може да бъде пуснат както в апартамента, така и на улицата. По-скъпите модели могат дори да се борят със силните пориви на вятъра. Хеликоптерът за дистанционно управление замества децата с такива популярни преди хвърчила. Днес няма нужда да се подготвяме за изстрелване за дълго време, достатъчно е да намерим плоска платформа и да продължим напред.

С такива популярни играчки за деца от 7 години можете дори да организирате състезания. Например, за да видим кой самолет ще може да лети по-бързо над детската площадка и надолу на пейката. Основното е да се гарантира, че децата не организират въздушни битки и че играчките не летят на балконите на долните етажи.

куклена къща

Най-популярните играчки за деца са тези, които могат да се играят от няколко години. Къщата за кукли е нещо, с което ще бъде интересно да прекарате време за момиче на 5 години и на 8-10. Поради факта, че играчката може да бъде подобрена и подобрена, тя никога няма да се отегчи. Ако момичето иска някакви промени, тя може да смени кухнята с банята на места. И може самостоятелно да шият завеси или нови калъфки за възглавници в къщата. И ако детето няма абсолютно нищо общо, тогава можете да предложите отново да поставите тапета в къщата. Уникална характеристика на тази играчка е, че може да се играе самостоятелно или в три. Колективната заетост помага на момичетата да се научат да се разбират по-добре помежду си и, най-важното, да ги научат да споделят неща и да работят в екип.

кухня

Момичета от ранна възраст искат да помогнат на майка си да готви. Но понякога най-доброто, което могат да направят, не се намесва. Затова много майки намират такъв изход: купуват играчка. Тук момичето ще бъде пълната любовница. Тя може да готви на печката, която дори ще издаде съскащ звук, ако е включен. И с помощта на фурната можете да печете пайове. Родителите в никакъв случай не трябва да отхвърлят кулинарни шедьоври, които "третират" дъщеря им. Трябва да "опитате" и да кажете "благодаря".

Игралната кухня ще научи момичето не само да готви, но и да обича този процес. Когато детето порасне, той ще възприеме готвенето под формата на вълнуваща игра, а това е много добро.

Лазерен етикет

Популярни играчки за деца на 8 години са всички видове оръжия и картечници. Ако не знаете точно какво да дадете на момчето, му представете комплект за игра на лазерен етикет. Тя включва две лазерни пушки и две жилетки. Противниците носят униформи и започват да се движат един около друг. Когато един от момчетата е ударен, светлината мига на жилетката му. Така че ще бъде невъзможно да се заблуди противника с фразата „пропуснат”. Някои бащи играят с удоволствие с такова първоначално догонване със своите синове. Но все още момчета от училищна възраст предпочитат да играят лазерен таг с приятели. Особено интересно е, когато няма двама души в екип, а четирима или осем души. Не е необходимо да се организира дуел в същия двор. Можете да ограничите границите на малък квартал, защото така играта ще бъде още по-интересна.

Giroskuter

Популярни играчки за деца на 10 години са превозни средства. Тя може да бъде скутер или модерен ховерборд. Такова нещо не само ще бъде приятна изненада, но и ще ви помогне бързо да стигнете до училището или магазина. В края на краищата, много по-хубава езда от ходене. За разлика от велосипед или скутер, ховерборд не изисква детето да педализира или рита. Това превозно средство е захранвано с батерии. Не мисля, че такава играчка е напълно безполезна. Тя учи детето да поддържа баланс и да реагира бързо на случващото се наоколо. В крайна сметка, когато на ховерборд отивате на тротоара, трябва да завиете надясно, а след това наляво, за да не нараните минувачите.

Малки деца на възраст 5-6 години не трябва да дават такава играчка. Те няма да го оценят и още повече, че няма да могат да разберат степента на опасност, която носи. В крайна сметка, ако отидете на ховерборд на пътя, тогава има голям шанс да бъдете ударен от кола.

Магически екран

Ако мислите за най-популярните детски играчки за Нова година, незабавно си спомняте различните приспособления за рисуване. Един от най-купуваните е магическият екран. Това е такова устройство, на което можете да рисувате всичко, което ви харесва, с многоцветни писалки. След това можете бързо да изтриете чертежа с вградената четка. Днес можете дори да закупите подобрени модели, които трябва да приложите с пръсти. Но все пак нарисувайте маркери по-приятни и полезни. В крайна сметка, когато детето нанесе изображение със специален стилус, той трябва да положи усилия. Детето разбира какво е натиск и как да го регулира.

Кубът на Рубик

Популярни играчки за деца на 5 години са представени не само от различни кукли и играчки. Пъзелите също са търсени. Един от най-търсените е кубикът на Рубик. Тази играчка може да събира дете след 5 години. Необходими са само умения и малко усилия. Защо напрегна мозъка на дете с пъзели, защото той вече трябва да запомни много? Факт е, че след 5-годишна възраст децата се усвояват с големи количества информация. Не се страхувайте, че натоварвате детето с допълнителни знания. Всичко, което е необходимо, мозъкът ще помни, а всичко останало може да се повтори.

Пъзелите внушават на детето жажда за знания и за вечното търсене на най-доброто решение. Кубът на Рубик също е полезен, защото детето се учи да свързва цветовете и да им налага определени форми. Така в главата на децата се изгражда уникална картина на света.

Кинетичен пясък

Популярни играчки за деца на 3 години могат да изглеждат по-различно. Това могат да бъдат кубчета, пъзели или например пясък. Какво е жив пясък? Това е вещество, което запазва формата си добре, но в същото време се разпада от допир. Какво може да се събира от такъв пясък? Можете да построите замък или слепи банички. И с помощта на такъв пясък можете да организирате различни игри с деца. Например, родителите могат да погребат различни камъни в пясъчника и детето ще трябва да ги намери. С помощта на различни форми можете да научите азбуката или да се научите да различавате контурите на различните животни. Най-голямото предимство на тази субстанция е, че ръцете са винаги чисти, а на пода с килими.

Здравей, коте

Известното котенце отдавна излиза извън обхвата на детските продукти. Тя е обичана както от малки, така и от вече израснали момичета. Сладкото котенце от японски произход първоначално беше мека играчка.

Днес все още можете да си купите такава вариация. Но всички видове пластмасови приспособления са станали много по-популярни. Това може да бъде радио, будилник или часовник. Hello Kitty украсява детски дрехи, чанти, преносими писалки. Момичетата не искат да се разделят с любимия си характер, дори когато пораснат, така че често носят верижки за ключове, часовници с коте, както и всякакви бижута за косата си.

Дървени фигури

Всяка година еко-стилът става все по-популярен. Следователно дори не е необходимо да се питаме защо хората предпочитат да купуват не пластмасови играчки за децата си, а дървени играчки, които са издълбани и рисувани на ръка. Разнообразието от такива цифри е просто невероятно. Има множество дървета, където трябва да се различи една ябълка от круша и да се украсят правилно тялото и клоните с плодове. Има групи, в които са представени животни. Можете дори да събирате цели градове и села. Има комплекти с състезателни автомобили и други превозни средства.

Децата харесват дървени фигурки. Те са приятни да държат в ръцете си и те миришат добре. И много момчета обичат да изпробват играчки за зъб. А родителите не са против, защото в състава на продукта няма химия.

пъзели

Да се ​​събере изображението от разпръснатите части като възрастни и деца. В края на краищата, какво може да бъде по-вълнуващо, отколкото да прекарате час или два, за да съберете пъзели с цялото семейство? В тази игра, детето ще се чувства част от екипа, защото той работи на равна нога с всички. Събирането на снимки събира. Защото в процеса можете да разберете как някой се занимава с училище или в детска градина.

За малки деца правят големи меки пъзели. С помощта на тях те научават цветове и се опитват да съответстват правилно на формите.