Най-популярните и необичайни прякори за котки и котки

Top 15 Scariest Paranormal Moments in Ghost Adventures (Юни 2019).

Anonim

Защо обичаме котки? Точно така! За тяхната самостоятелна природа и сладко лице. Когато донесете у дома малко пухкаво малко топка, животът ви се променя. Тя просто не може да остане същата. В крайна сметка, вие и вашият домашен любимец ще трябва да се научите как да живеете заедно, да вземете предвид интересите и нуждите на другите. Имената на котките са много различни. Важно е да разберете какво е правилно за вашето бебе.

Изборът на име за сладък домашен любимец е отговорен и сериозен въпрос. Тук не може да бъде грешка: трябва да се обадите на четириногия си приятел точно както заслужава. Какви признаци трябва да разчитат при избора на псевдоним и как да се намери най-подходящото за вашия домашен любимец, и тази статия ще разкаже.

Защо собствениците искат да изберат красиво име?

Котките са признание за тяхната индивидуалност. Всяко сладко мъркане има свой собствен независим характер и, разбира се, иска да бъде уважаван. Изборът на подходящо име силно подчертава внимателното и уважително отношение към домашния любимец, намерението на собственика да изгради нежна, доверителна връзка с него.

Красиво име е приятно на ухото, котката я харесва и може да покажеш оригиналност пред приятелите си. Приемете се, приятелите ви със сигурност ще бъдат изненадани, ако им представите котката Джон или котката Мередит. Ние всички искаме да бъдем различни от другите и затова да наричаме домашен любимец като Васка и Мурзик имат много малко хора. Популярни прякори за котки на устните на всички. Дори са уморени. Няма нужда да се повтаря съсед в страната, мисля за нещо специално, светло и необичайно. Имената на котките трябва да бъдат избрани така, че да подчертават първоначалната ви позиция. За това ще бъдете уважавани от хората около вас.

Как да назовем котка

Мъжките животни в животинския свят обикновено са по-спокойни от женските. Може би, защото не е необходимо да защитават потомството си, самоотвержено се жертват. Котките са по-привързани към домакина от котките. Освен това мнозина казват, че са много по-нежни и по-приятелски настроени, никога без нужда да освобождават ноктите си.

Котик е възможно да даде името на Джони, Тони, Теу, Маркъс, Мартин, Алвин, Кристен. Те звучат красиво в изпълнението на любимия си майстор и доста необичайно. Представете си как ще наречете нежно мъркане пред удивено общество. Всички ще започнат да ви питат кой е дошъл с идеята да назове котката толкова красиво? И тук собственикът има възможност, гордо да хвърля главата си, да каже: "За мен!"

Как да назовем котка

Много хора, противно на общоприетото схващане, че има повече проблеми с жена, предпочитат да започнат точно женски домашни любимци. Псевдоними за котки-момичета понякога се избират със специална нежност и топлина. Те третират сладката мурка като кралица на трепет. Тя също може да стане нежна приятелка: едновременно капризна и игрива.

Псевдоними за котки, момичета се различават от специално разнообразие. Тук изборът ви е ограничен само от вашата собствена фантазия. Изберете своя вкус и слушайте сърцето - той ще ви каже! Ето някои опции: Елза, Елиза, Маркиз, Лорианна, Мариса, Пати, Силвия, Анджи, Кези. Понякога е достатъчно да погледнете на вашата нежна принцеса, така че името да се появи само по себе си. Говорете го на глас, опитайте се да определите как звучи, дали има реакция от животното.

Руски псевдоними за котки

За жителите на най-голямата и най-мощна страна на планетата има и избор на подходящи имена. Тук, може би, прозвищата няма да отрежат ушите на обикновения човек на улицата, но те също могат да бъдат доста оригинални и незабравими. Основното нещо, което трябва да бъде изяснено е, че не е забранено да се дават човешки имена на космати пресъхнали. За да добавите ефекта на оригиналност, можете да ги настроите малко, за да ги направите по-подходящи за сладък домашен любимец. Момчето на кота може да се нарече: Яша, Кеша, Тиша, Тим. Нежните нежни имена като Сима, Маргоша, Манюня, Бела, Мася, Кира ще подхождат на момичето. Погледнете в очите на вашия домашен любимец, за да видите колко сте близо до реалността. Ако псевдонимът не му подхожда или просто не го харесва, той няма да му отговори.

Как да се обадя на британец

Документите за котката, когато са на разположение на собственика, със сигурност са източник на гордост. Днес котките от тази порода са изключително популярни по целия свят. Те се възхищават, портрети са написани от тях, а снимки са публикувани в социалните мрежи. Британските котки приличат на истински господа: те са спокойни, спокойни и доста твърди (поне изглеждат така). Какво име можете да дадете на вашия скъп велик? Много подходящи английски мъжки имена, като Хайнрих, Акерли, Ален, Бенджамин (можете просто да се обадите на Бен), Бил, Брайън, Кевин, Кейси и др.

Котетата изглеждат сладки с истински аристократи: луксозната им шуба изглежда като скъпа козина, която дамите от висшето общество се опитват да обграждат във всяко отношение. Имената на котките - момичетата - британските жени - могат да повтарят имената на известни актриси, които са най-симпатични на собственика. Никой не забранява да се обаждате на пухкавия домашен любимец Грейси или Бианка. Просто ги гледаш! Може би една такава истинска дама иска да се установи у дома. Ето някои фантастични възможности: Фийби, Мейси, Нанси, Елизабет, Даяна, Аманда, Алис.

Имената на котки-момичета - британските жени трябва да са необичайни, ярки, елегантни и уникални. Преди да вземете окончателно решение при избора на име, не бъдете мързеливи, за да проверите как се произнася по уха. Напишете псевдонима, бавно, ясно и ясно. Свържете се с любимата си по име и наблюдавайте реакцията. Ако името съответства на котката, тя ще му отговори.

Псевдоними за сгънати котки

Scottish Folds са фаворити на милиони хора. Тези красавици са включени повече за естетическо удоволствие, отколкото с някаква практическа цел. Изненадващо, собствениците на British Fold са сигурни, че ги разбират перфектно. С прекрасните си мъркани говорят от сърцето.

Що се отнася до шотландските гънки, те са интелигентни и лоялни същества. Имената трябва да подчертават особеностите на структурата на ушите или да бъдат спокойни и спокойни. Можете също така да се отнасят до британските корени и да дадете котенца от тази порода красиви английски имена. Нека дам някои примери.

Как мога да се обадя на домашен любимец? Вианта, Байола, Лъки, Луна, Алмейра, Уенди, Агнес, Жасмин, Жаклин, Люкки, Лора. За котка пасват имената: Стивън, Алекс, Джордж, Джейкъб. Също така доста сладко име е Fold.

Прекрасен скоч

Всеки, който някога е бил на родината на тези прекрасни котки, никога няма да може да го забрави. Породата официално се нарича шотландска права. Тя има общи предшественици със сгъвка и британска късокосместа. Имена могат да избират всеки, който ще подхожда на собствениците. Единственото нещо, което бих искал да отбележа: опитайте се да изберете такива прякори за животни, които да съдържат меки и съскащи звуци. Котките са много приятни. Много домашни животни започват да мъркат тихо, веднага щом обърнат внимание и кажат името.

Котките могат да бъдат сериозни и забавни. Какви са възможностите тук? Кеся, Арвен, Сабрина, Ани, Ями, Холи. Името на шотландските котки е нейната визитна картичка. Помислете за това.

Цветови въпроси

Много собственици на котки дори не осъзнават, че е необходимо мъдро и отговорно да избират своя четирикрак приятел. Помислете какъв характер искате да получите? Не е толкова просто. Ако сте активен човек, тогава котката се нуждае от подобен характер. В случая, когато собственикът обича спокойствие и тишина, той ще бъде раздразнен от твърде мобилен домашен любимец. Трябва да изберете друга опция. Разбира се, много зависи от породата. Но цветът носи определена информация, която ще бъде напълно излишна за слушане.

Най-капризни от всички са белите котки. Тук идват прякорите: Беляночка, Снежна топка, Пух, Пухкав. За да се подчертае независимостта на червените котки, трябва да изберете красиви имена: Гарфийлд, Рижик, Барсик, Яша, Праскова. Сивите котки са най-независими. Ако се обадите на котката принц или лорд, той вероятно няма да възрази. Черните домашни любимци, въпреки общата грешка, не носят нещастие, точно обратното. Ето защо е възможно да се кръстят мъркане Успех или успех.

Оригинални псевдоними, които не отговарят на всички

Колкото и жалко да звучи това, по-нататъшната му съдба зависи от избора на името на домашния любимец. Валидността на тази фраза е лесна за потвърждаване, ако поемете отговорност за живота на малкия си приятел. Как можете да назовете котката си? Акерли, Пулия, Кус, Даян, Дина, Дана, Шерити, Санер. Известно е, че хората имат различни вкусове, но ако ви харесва определено име, тогава слушайте сърцето си. Отидете да посрещнете индивидуалното желание. Няма значение, че други хора няма да ви разберат. В крайна сметка ще се погрижите за домашния любимец и следователно отговорността пада изцяло върху раменете ви.

Необичайните прякори за котките радват ухото, са източник на гордост за собствениците. Понякога хората умишлено, когато външни лица започват да призовават котката си силно, за да покажат какво красиво име има. Всеки човек има право да се гордее със своя домашен любимец.

Как да не се обадя на котка?

В никакъв случай не трябва да бъде като тези собственици, които дават на домашни любимци като прякори лъжливи думи и изрази. Първо, това е грозно. Второ, откривайки невежеството и неуважението си към животното. Хубаво ли е да чуете обидни думи във вашия адрес? Дори ако изглежда, че котката не разбира нищо, не е така. Факт е, че докато изричаме определени думи, поставяме в тях точно значение, което е изразително. Едно животно непременно ще прочете на подсъзнателно ниво вашето отношение към нея и може да стане зло, неконтролируемо и мръсно. Просто не можеш да кажеш такива думи меко и нежно, без значение колко смешни могат да изглеждат.

Не наричайте котка името на любим човек, който не е. Не се опитвайте да замените животните на починалия си роднина. Все пак от време на време ще имате негативни чувства към това. Горчивината на загубата не може да бъде компенсирана с нищо друго, просто трябва да живее сама със себе си. Това е най-важният тест, който преминава в живота на всеки човек. Така ставаме по-зрели и по-мъдри. В противен случай ще погледнете котката със съжаление. И ако тя не отговаря на очакванията, тогава вие подсъзнателно ще се сърдите на любимия човек. Няма нужда да смесвате една връзка с другите.

Вместо заключение

Изборът на прякор за котка не е лесен. Изглежда, че няма нищо по-лесно от даването на име на домашен любимец. Но всъщност понякога трябва да прегледате толкова различни видове прякори, че само главата ви се върти. А най-интересното е, че те харесват много, но за да изберете от всички съществуващи, е необходимо само едно - това, което най-добре подхожда на вашата котка, подчертава неговата индивидуалност.