Раменская детска клиника: модерна диагностика и квалифицирано лечение

Детская поликлиника (Юни 2019).

Anonim

Здравето е необходимо за всички: възрастни и деца. Само ако човек е здрав, той може да получи удоволствие от живота и да се реализира като човек. В края на краищата, както виждате, възпитанието, обучението, общуването с връстници и много повече отстъпват на заден план. Ето защо всички родители са изправени пред много важна задача - да научат децата да се грижат за здравето си, да направят всичко възможно, за да се запазят в продължение на много години. Ако детето ви е болно, много е важно да получите квалифицирана медицинска помощ навреме, а това е възможно само в специализирани детски лечебни заведения, които наричаме поликлиники.

Раменска детска клиника

Въз основа на Ramenskaya Детска болница, разположена на улица Махова, 19, има детска градска клиника, която предоставя услуги на детското население на града, като се започне от деня на раждането му и до 18-годишна възраст. Персоналът на тази институция се избира много внимателно. Той е не само висококвалифициран, но и инвестира цялата си душа в усилената си работа. Целта на лекарите е да спасят младите пациенти от неприятни симптоми на болестта възможно най-скоро.

Раменска детска клиника разполага с модерно оборудване, което ви позволява по-точно да диагностицирате болестта и да направите лечението ефективно и ефикасно. Всички помещения на клиниката са изцяло съобразени със санитарните стандарти. Това ви позволява да направите престоя си тук и деца и възрастни възможно най-комфортно.

Диагностика в клиниката

По правило всеки пациент трябва да бъде диагностициран, за да се установят истинските причини за неразположението. В тази медицинска институция се използват неговите различни методи. Раменская детска клиника провежда ултразвук, електрокардиография, дихателна функция, пълен набор от паразитологични и клинични изследвания, рентгенография, функционална диагностика, биохимични изследвания.

Специалисти по поликлиника

Раменская детска клиника в персонала си има само висококвалифицирани специалисти. Пациентите се приемат в районните педиатри, които обслужват деца, живеещи в определена област, свързана с тях. В клиниката за регистрация можете да посочите името на вашия район. Службата за кърмачета от местни педиатри и медицински сестри се извършва както у дома, така и директно в медицинско заведение. В допълнение, медицинските сестри контролират децата в предучилищните и училищните институции: наблюдават развитието на детето, извършват превантивни мерки, необходимата ваксинация.

За по-пълно изследване педиатърът може да насочи детето за консултация към конкретен лекар. Раменска детска клиника има персонал от много специалисти. Водещ прием:

  • Отоларинголог. Той помага да се справят със заболявания на гърлото, носа и ухото, както и да препоръча превантивни мерки за защита срещу инфекции и бактерии, които причиняват заболявания на тези органи.
  • Офталмолог. Помага за разрешаване на проблеми, свързани с очни заболявания.
  • Инфекциозни заболявания.
  • Хирург. Решава тези въпроси, при които е необходима хирургична намеса.
  • Невролог. Той диагностицира и лекува тези заболявания, които възникват в резултат на увреждане на централната нервна система на детето.
  • Кардиолог - лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система.
  • Логопедист - корекция на речта.

В допълнение, клиниката предлага физиотерапия, масаж.

Полезна информация

Но не винаги е достатъчно да се знае къде се намира детската поликлиника (Раменско). Телефонът на това медицинско заведение не е известен на всички, а всъщност е много важно да има точна информация, когато го приеме педиатърът или друг специалист. Освен това на рецепцията се прави уговорка по телефона. Има случаи, когато е необходимо да се обадиш на лекар вкъщи. Телефонният номер за връзка с това медицинско заведение е +7 496 463-27-61. За тези, които имат нужда от фронт офис: +7 496 463-82-12.