Детски лагер "Пролет": характеристики и ревюта

ДЕТСКИ ПРАВОСЛАВЕН ЛАГЕР В КРЕМИКОВСКИЯ МАНАСТИР (Юни 2019).

Anonim

За съжаление, екологията у нас оставя много да се желае. Поради тази причина нашите деца често се разболяват и уморяват. Лятото е времето, когато трябва да укрепите имунитета си и да се отпуснете напълно. Медицински експерти препоръчват детето да бъде изпратено на мястото, където има растителност, вода, чист въздух, без замърсяване с газ и големи тълпи. Най-доброто място за тези цели е детският лагер „Родник”, разположен само на 50 км от столицата на Русия.

Няколко функции

Лагер "Пролет" се намира в района на Пушкин в селото. Козина с козина. Това е уникален детски център за отдих, в който има няколко характеристики:

  • Това място е оборудвано със съвременна инфраструктура: има осветление по периметъра, инсталирана е видео наблюдение и алармена система. Всеки посетител ще се чувства в безопасност.
  • Общо по периметъра са създадени 4 къщи, в които ще живеят деца. Всяка от тях е оборудвана с телевизор, климатик, баня, душ и игрална зона. Спалните са наскоро реновирани, така че има уютна атмосфера.
  • В базата има медицински център с висококачествено оборудване, просторна трапезария и спортен център.
  • В близост до лагер "Родник" има ясен резервоар, в който децата могат да плуват през летния сезон под ръководството на учители.
  • Има също закрит басейн, библиотека и тенис корт - всичко това ще ви позволи да осветлите колкото се може повече отдих.

В центъра за почивка чака посетители на възраст от 7 до 15 години по всяко време на годината. Като цяло, всяка смяна е настроена на 300 свободни места. Всички гости са разделени на няколко групи в зависимост от възрастта.

Развлекателна програма

През лятото в здравен лагер "Пролет" няма да е скучно за никого. Цялата смяна трае 21 дни и всеки ден от престоя ви тук се оказва възможно най-наситен. Всяка сутрин започва с зареждане на забавна и модерна музика, която ви позволява да увеличите настроението си. За децата се осигуряват пет хранения на ден, пълни с витамини.

През деня се организират различни състезания, викторини и творчески кръгове (детски рисунки, матрици от пластилин или майсторски дърворезба). В горещото време всички гости отиват на вълнуващ поход. Няколко пъти има екскурзии до различни градове, за основа се приема Сергиев-Посад.

Вечер можете да посетите спортната секция. Денят завършва с дискотека или гледане на филм в местен клуб.

Как да стигнем до там?

Много родители са загрижени за важния въпрос как да получите билет за детския лагер "Пролет" в област Пушкин. Първото нещо, което трябва да направите, е да попълните формуляр за кандидатстване в електронен вид и да го изпратите по електронна поща до администраторите на базата данни. Поради големия брой опашки, по-добре е това да се прави предварително за няколко месеца.

Ако бъде одобрен, ще трябва да съберете пакет от документи, а именно фотокопие от удостоверение за раждане или паспорт (ако детето е на повече от 14 години), фотокопие на застрахователната и медицинската политика, удостоверение от педиатър за здравословното състояние. Ако родителите попадат в преференциалната категория на гражданите, тогава ще трябва допълнително да предоставите още няколко официални документа.

След цялата опростена процедура ще трябва само да получите дългоочакван билет за лагера „Пролет”.

Отзиви

През 1969 г. е създаден пролетният лагер. Отзивите за него през това време са изключително положителни. На първо място, всеки родител възхвалява красотата на това място. Всеки е доволен, че за три седмици детето ще бъде заобиколено от красива растителност. Децата на московчани са особено желани да дойдат тук. Те могат значително да възстановят тялото си тук, след като са живели в град с газове. Също като балансирана диета, тя е проектирана така, че детето да получи достатъчно протеини, растителни мазнини и въглехидрати. Третата причина, поради която децата обичат да бъдат тук, е най-интензивният отдих.

Детският лагер "Пролет" е най-доброто място, където едно дете може да прекара един месец от лятната си ваканция. Тя е винаги свежа, забавна и красива. Освен това тя е и надеждна база, защото всеки посетител винаги ще бъде под наблюдението на видеокамери.