Детска формула "NAN хипоалергенна 1": рецензии на педиатри

Детска формула преди пиене на вода, Рила 16.08.2017 (Юни 2019).

Anonim

Да бъдеш майка е отговорен и обезпокоителен бизнес. Можете дори да кажете, че това е мисията, целта на женската природа. Трябва да знаете какво е добро за детето и какво трябва да бъде категорично изоставено. Майчинството само по себе си включва приемането на сериозна отговорност в живота на една жена. Може би най-важната й задача, защото какво би могло да бъде по-важно от здравето на собственото й дете?

Всяка майка знае, че няма нищо по-добро от кърменето. Но ако по някаква причина това стане невъзможно, трябва да потърсите алтернатива. Добре е, когато една жена успее да кърми бебето си поне до три месеца. В някои случаи майката остава без мляко веднага след раждането. Много жени попадат в отчаяние, особено тези, които са имали първото си дете. Една неприятна изненада под формата на липса на мляко може да разбере всяка млада майка, така че не бива да се тъгувате и да разкъсвате косата си. Има изход - детска формула за бебета съществува. В тази статия читателите са представени хипоалергенна смес "NAS". Може би информацията по-долу ще помогне на някой да вземе правилното решение да направи своя индивидуален избор.

структура

"NAS hypoallergenic 1", прегледите на които са предимно положителни, е отличен заместител на кърменето. Ако наистина се оказа, че нямате възможност да хранят бебето по естествен начин, сместа ще помогне. Не се отчайвайте и пренебрегвайте съвременните постижения на науката. Избирайки за трохи правилното хранене от ранна детска възраст, го предпазвате от проблеми с храносмилателната система в бъдеще.

Добър състав е "NAS hypoallergenic 1". Отзивите на педиатрите само подчертават необходимостта от закупуване на продукти от тази компания. Тази смес е възможно най-близо до кърмата. Съставът включва палмово масло, различни витамини, необходими за растежа и развитието на новороденото, микроелементи и пребиотици. Опаковката има специална мерителна лъжичка, която е много удобна за извличане на сухата смес. Един буркан е достатъчен за дълго време, така че не е нужно постоянно да плащате. Има също така таблица за измерване и инструкции за готвене. Неопитни родители не трябва да се притесняват - всички необходими действия са описани подробно.

Впечатленията на мама

Тези, които за първи път се срещат с изкуствено хранене, трябва да решат много въпроси: коя смес да избере, как да го подготви правилно, съотношението на пропорциите и т.н. Младите мумии особено обичат да бъдат на женски форуми, където обсъждат проблемите на децата помежду си. Там можете да намерите хора с еднакви нагласи и да говорите с тях за възпалението, да се консултирате или да споделяте своя опит.

"NAN хипоалергенна 1" има много предимства пред други съединения. Отзивите за това помагат на новите родители да разберат техните притеснения, за да установят неоспоримото качество на продукта. Впечатления майки за сместа в повечето случаи са положителни. Жените отбелязват, че децата имат добър апетит, здравословен сън, редовни изпражнения. Само в някои случаи някой е имал отрицателни промени, причинени от непоносимост към отделните компоненти, съдържащи се в състава.

Не предизвиква алергии

Известно е, че не всички миксове са еднакво добри, много от тях просто не отговарят на вашето дете. Ясно е, че отново никой не иска да експериментира с бебето си. Би било твърде жестоко за него. Понякога трохите имат алергия, причинена от определена смес. Ако това се случи, първото нещо, което идва на ум, е да сменим продуктите възможно най-скоро, да изберем най-подходящия.

Такова отрицателно качество на практика не притежава сместа "NAN хипоалергенна 1". Отзивите за това ви позволяват да направите правилния избор. Сместа е насочена само към минимизиране на всяко дразнене при дете, облекчаване на симптомите на дискомфорт в стомашно-чревния тракт.

наличност

Понякога се случва, че търсите нещо и не можете да го намерите. Такъв проблем няма да възникне с продукта "NAS hypoallergenic 1". Отзивите на сместа потвърждават факта, че е лесно да се намери във всеки магазин. Отидете до голям супермаркет или просто отидете до аптеката - продуктът ще бъде точно пред очите ви. Вземете го от рафта, прочетете състава, инструкциите за употреба, накрая попитайте продавача. Наличието на този продукт само допринася за огромните й предимства пред другите аналози. Това означава, че не е нужно да бягате, за да търсите смес в момента, в който трябва да нахраните бебето. Това е, което е "NAS hypoallergenic 1". Прегледите на продуктите са доста убедителни и може да им се вярва.

Време за готвене

Сместа се разтваря лесно и бързо във вода. Не образува бучки, което означава, че бебето ще бъде удобно. Самият препарат също не отнема много време: просто разтворете една лъжичка в топла преварена вода, разклатете бутилката - и вкусното ястие е готово! Това е просто, дори много млада майка ще се справи с такава задача. Основното изискване тук, може би, е към качеството на водата: не можете да добавите сурово, взето от чешмата, твърде горещо или студено.

Много родители отбелязват, че бебето няма запек, винаги има отличен апетит за тази смес. Има и отделно място за съхранение на лъжици, което също е много удобно. Няма нужда да подреждате сухата смес с ръцете си и след това да я подготвите за трохите.

вкус

Какво е важно в бебешката храна? Разбира се, тя трябва да бъде приятна на вкуса, за да задоволи бебето. "НАН" е сладък, но за щастие не предизвиква диатеза. Оскъдните ще се радват да ядат вкусна смес, приготвена за него с любов. Неопитни майки често казват, че съжаляват, че нямат мляко и дори частично се чувстват виновни. Всъщност, ако погледнете, няма какво да се тревожите: винаги можете да изберете правилното добро хранене за трохите. Всички необходими характеристики за развитието и растежа на бебето имат смес от "NAN хипоалергенна 1".

Отзиви на педиатри

За новородените е изключително важно да се чувства тяхната сигурност. Те придобиват такава холистична любов, като са близо до майка си. Въпросът за храненето, разбира се, е много важен, и тук сместа NAN, която е не само качествена, но и полезна, помага. В резултат на това, както отбелязват експертите, децата наддават добре, спят, според възрастта си, имат отличен апетит. В бъдеще изкуствените бебета не се различават по различен начин от тези, които са кърмени. Би било голяма грешка да се предположи, че те са по-често болни, не е така.

"NAS hypoallergenic Optipro 1": ревюта

Това е подвид на сместа, който е малко по-различен по състав от класическия вариант. "Optipro" може да се дава от първите дни на живота, предназначен е за новородени. Състои се от: нуклеотиди, полезни лактобацили, необходимите пребиотици.

Тази смес се оказа добър вариант при липса на кърма. Потребителите я характеризират като чудесен продукт. Когато естественото кърмене е невъзможно по някаква причина, трябва да потърсите допълнителни начини за излизане от ситуацията.