Ветклиника "Алфа" в Балашиха: услуги и отзиви

ВЕТКЛИНИКА ИЗНУТРИ! ПОПАЛИ В ОПЕРАЦИОННУЮ! УЗИ ДЛЯ СОБАКИ И ОСМОТР У ВЕТЕРИНАРА (Юни 2019).

Anonim

Ветклиника "Алфа" в Балашиха предоставя услуги за лечение на животни в широк диапазон. В нея работят висококвалифицирани специалисти с достатъчен опит.

Адрес и режим на работа

Ветклиника "Алфа" в Балашиха се намира на адрес: ул. Комсомолская, 18. За да се регистрирате предварително, трябва да се обадите на телефони на клиниката, които са посочени на официалния сайт на институцията.

Ветеринарната клиника работи ежедневно от 9.00 до 20.00 часа. В неделя съоръжението се затваря в 18.00 часа. По този начин посетителите могат да поискат помощ през почивните дни.

Клинични услуги

В институцията пациентите се лекуват както от общопрактикуващи лекари, така и от тесни специалисти. Ветеринарите провеждат пълно изследване на животни на съвременни устройства, така че проблемите с формулирането на правилната диагноза почти не възникват.

Ветеринарна клиника "Алфа" в Балашиха има дневна болница. Ако е необходимо да се извършват медицински манипулации на животното през деня, собственикът може да остави домашни любимци тук до вечерта. Така животното е постоянно под контрола на специалист и необходимите процедури ще се извършват навреме.

В институцията се провеждат:

 • хирургически манипулации;
 • ваксинации;
 • диагностика;
 • анализи на оградата;
 • лечение на фрактури;
 • изследване на млади животни;
 • поставяне на капкообразуватели и убождане;
 • спешна помощ.

Също така ветеринарната клиника "Алфа" в Балашиха предлага козметични услуги:

 • почистване на ушите;
 • грижа за ноктите;
 • подстригване и хигиенни процедури.

Институцията ще роди професионално животното. Собственикът може да бъде сигурен, че потомството на домашния любимец ще се роди здраво и силно. Също така в клиниката, експертите водят бременност при животните.

Когато не може да се помогне на домашния любимец, собственикът може да използва услугата за евтаназия. Може също да бъде кремирано животно. Тази услуга се използва в редки случаи, когато домашен любимец преживява тежко заболяване и вече не е възможно да го излекува.

Клиниката провежда кастрация и стерилизация на животни. Тази процедура се извършва с помощта на съвременна анестезия, а домашният любимец не изпитва никаква болка. Институцията разполага с модерни устройства за ултразвук и рентгенови лъчи. С помощта на тези лекари се прави точна диагноза навреме.

Ветлиник "Алфа" в Балашиха: ревюта

От създаването на собствениците на домашни любимци оставят противоречиви мнения. Някои клиенти отбелязват професионализма на лекарите и доброто отношение към животните.

Много собственици смятат, че това съоръжение, наред с други ветеринарни клиники, е едно от най-добрите в града. Те отбелязват, че разполагат с модерно оборудване и адекватно снабдяване с етерични лекарства от ветеринарната клиника Алфа в Балашиха. Отзивите за спешна помощ са предимно положителни.

Клиентите са доволни от възможността за извършване на хигиенни процедури за домашни любимци. Те също са доволни от възможността да получават съвети без присъствието на животното.

Други посетители са недоволни, че не всички лекари идват в клиниката, за да започнат работа. Маркирайте грубо отношение към животните и техните собственици. Цената на услугите е средна в града.