Кое столче за хранене е добро? Разгледайте производители, модели, ревюта

The Choice is Ours (2016) Official Full Version (Юни 2019).

Anonim

Днес в магазините на детски стоки можете да намерите огромен брой модели на високи столове за хранене на бебета. Това прави селекцията много по-трудна. Можете да изберете продукти от икономична класа, чиято функционалност е ограничена и можете да дадете предпочитание на луксозни столове. Такива модели са предназначени за деца от раждането.

Ето защо много родители се интересуват от това кой стол да избере. Отзиви помощ за проучване, внимателно се хванете за характеристиките, ви позволяват да изберете най-оптималния вариант на столче за хранене.

Защо ви е нужно

Преди да разберете кой стол е по-добър за хранене, според мненията на производителите и фабричните спецификации, трябва да разберете дали този продукт е наистина необходим за бебето и неговите родители.

Високо столче видимо прави живота на младите родители по-лесен.

Продуктът помага да се поддържа чистота в къщата, както и да се гарантира безопасността на детето по време на хранене. След като седна бебето на високия стол и сигурно фиксира позицията си с предпазните колани, можете да го нахраните без страх, че той ще обърне чинията или ще падне.

В допълнение, някои модели на детски столове са трансформатор, който се състои от седалка и малка маса. Когато детето е малко по-старо, можете да го използвате, за да осигурите свободно време на децата. Детето може да черпи от него, да извайва от пластилин, да сглобява мозайка и пъзели.

Класификация на продукта

Преди да се обърнем към прегледа на най-популярните модели на столове, е необходимо да кажем няколко думи за класификацията на продуктите.

 1. Класически стол за хранене е най-простият продукт без излишни и излишни вещи. Изработен от екологично чист дървен материал.
 2. Високо столче, основното предимство на което е възможността да се съхранява в килера поради неговата компактност. Материали за производство са дърво и пластмаса. Идеален в случай, че няма достатъчно свободно място в апартамента.
 3. Booster изглежда като столче за кола.
 4. Продуктите с шарнирен тип се окачват на масата за хранене с помощта на специални скрепителни елементи. Дизайнът има значителни недостатъци. По време на работа трябва да се спазват няколко нюанса.
 5. Превръщащи се изпражнения. Насладете се на най-популярните поради добрата функционалност. Много модели на детски продукти от тази категория стоки могат да се превърнат в бюра, люлки, столове, игрални маси.

Голямата гама от продукти значително усложнява избора, но позволява на родителите да изберат най-подходящия за тях продукт.

Преглед на производителите

Особено внимание се обръща на производителите на устройства за безопасност. Високите столове са направени за хранене, като правило, от пластмаса или дърво. Сред огромния брой търговски фирми на подобни продукти е да се каже за най-популярните марки.

 1. Happy Baby е английска фирма за детски стоки. Маркови столове са с високо качество и интересен дизайн. Всички съставни елементи от плат могат да бъдат отстранени и подложени на измиване. Минималната цена на високите столове за хранене на тази марка е 4500 рубли.
 2. Chicco е италианска марка за детски продукти. Основното предимство на продуктите се счита за голяма маса. Много модели могат да бъдат трансформирани от висок стол на игрална маса или от люлка на висок стол.
 3. Друг италиански производител на висококачествени столове, характеризиращ се с високо качество и отлична функционалност на продуктите. Възможността за регулиране на ъгъла на седалката ви позволява да използвате продукта за новородени от първите дни на живота.
 4. Jetem - немски производител. Основните предимства на продуктите са разумна цена и добра функционалност. Столовете за хранене Jetem се отличават с надеждност, комфорт и лекота на грижа. Минималната цена на стоките е малко повече от две хиляди рубли.
 5. CAM. Отличителни черти са високото качество на материала, както и интересен дизайн, замислени детайли и елегантен външен вид на продуктите.

Това е само малка част от марките, чиито продукти се намират в магазините за детски стоки.

Най-популярни модели

Сред огромното разнообразие от модели за детски столчета за деца си струва да се споменат няколко продукта, които са спечелили признанието на милиони родители от различни краища на света.

 1. Peg-Perego Tatamia е продукт с много различни функции. В първите месеци след раждането на детето този модел може да се използва като шезлонг. В последващия продукт може да се превърне в люлка.
 2. Peg-Perego Siesta, подобно на предишния модел, е столче за хранене. Надежден продукт, осигуряващ най-безопасния престой на детето.
 3. Chicco Polly Magic.

Сред бюджетните модели си струва да се отбележи Selby SH-152 и Jetem Magic. Цената на първия модел не надвишава три хиляди рубли, приблизителната цена на втория продукт е девет хиляди рубли.

Peg-perego tatamia

Продукт на италианския производител, който е мултифункционално устройство. Премия за модел.

Както бе споменато по-горе, след раждането на детето, устройството може да се използва под формата на шезлонг. По-късно, когато се овладее новороденото, продуктът може да се превърне в люлка. Това значително опростява живота на новооткритите родители, което им позволява да отделят известно време на своите близки.

Когато детето порасне и дойде времето да се въведе първата примамка, продуктът може да се превърне в стол за хранене на бебето. Масата е доста широка. Неговата основа може да бъде отстранена и измита.

Основните предимства са възможността за използване на продукта от раждането, както и наличието на шест колела със запушалки. В допълнение, неоспоримото предимство е възможността да се контролира облегалката и самият стол за хранене на бебето. Петтоточковите предпазни колани сигурно фиксират положението на детето в продукта.

Основните недостатъци са недостатъчната компактност на продукта при сгъване, както и високата цена и липсата на специална кошница в дъното на модела за съхранение на детски играчки. Недостатъците включват факта, че в горещия сезон бебето се поти, докато е в стола.

Peg-perego siesta

Подобно на предишния модел, столчето Peg-Perego Siesta е трансформатор. Родителите могат да изберат идеалната позиция за бебето, благодарение на наличните възможности за регулиране на височината на седалката и ъгъла на облегалката. Табуретката е снабдена с малки джобове за съхранение на всякакви дребни вещи и играчки. Основното предимство е стабилността на продукта.

Премия за модел. Тапицерията е изработена от изкуствена кожа. Основните предимства на продукта са способността да се даде на стола почти хоризонтално положение, което позволява на бебето да падне в дълбок сън, както и компактността на модела. Освен това е възможно да се премахнат предпазните колани и да се регулират.

Основните недостатъци на родителите включват високата цена на столчето Peg-Perego Siesta, както и лошата маневреност на предните колела и лошо регулируемото стъпало. Този модел може да бъде закупен средно от 12 000 до 14 000 рубли. Цената може да варира в зависимост от региона.

Покупката при по-благоприятни условия се предлага от различни онлайн магазини за детски стоки.

Chicco Polly 2-в-1

Chicco Polly Magic - стол за шезлонги от италианския производител. Тялото е направено от пластмаса и метал.

Основните предимства са лекотата на използване, както и отличната функционалност на продукта. Мама може да върши работата си, оставяйки бебето в кресло с играчки.

Недостатъците са високата цена, както и големината на столчето за хранене. Той е доста обемист. Можете да си купите модел в почти всеки магазин за детски стоки, както и в интернет.

Какво да търсите

За да разберете кой стол за хранене е по-добре да изберете, трябва да знаете за параметрите, на които трябва да се обърне специално внимание при покупката.

Най-важният критерий е безопасността на устройството. Преди да купите, трябва да проверите наличието на сертификат за качество и специални предпазни колани. Най-надеждните са продуктите от пет точки, които фиксират позицията на бебето в стола. Трябва да се обърне внимание на мекотата на седалката, както и на компактността на модела.

Много е важно да се гарантира здравината на продукта. Специално внимание трябва да се обърне на производствените материали. Най-екологичните дървени столове за хранене.

Обърнете внимание на масата. Най-добре е да изберете продукти с подвижен елемент. Това значително опростява процеса на грижа.

Отзиви

Кое стол за хранене е по-добре да изберете? Никой не може да отговори на този въпрос. Новосвързаните родители твърдят, че си струва да се започне от финансовите възможности и изисквания.

Относно въпроса кои столове са по-добри, не съществува и категоричен отговор. Много родители, които предпочитат евтини модели, предпочитат продуктите на марките Happy Baby и Jetem. Според мненията, това е един от най-добрите производители на висококачествени столове за хранене.

Основното предимство на споменатите марки е разумната цена и отличното качество на материалите. Продължителността на операцията също е неоспоримо предимство.

Ако изберете сред премиум моделите, предпочитанията трябва да се отдадат на марките Chicco Polly и Peg-Perego. Моделите на тези марки са много популярни. Продуктите са трансформатори, подходящи за деца от раждането. Родителите считат за неоспоримо предимство интересен и светъл външен вид, както и надеждността на столовете.

Единственият недостатък на моделите на тези марки е новосъздадените майки и татковци да разгледат разходите. Въпреки това, според родителите, цената на продукта се изплаща за използването на столове за хранене.

Кое стол за хранене е по-добре да изберете

Дори след преглед на най-популярните модели е невъзможно да се даде категоричен отговор. Всеки родител избира продукта, който им подхожда, въз основа на изискванията и финансовите възможности.

Вместо заключение

Коя фирма на високите столове е по-добра? Само родителите могат да отговорят на този въпрос. Всяка марка има редица неоспорими предимства и има своите недостатъци. След изучаване на информацията и отличителните характеристики, родителите избират модела на детско столче за хранене, което им подхожда, въз основа на изискванията и финансовите възможности.

Моделите от икономична класа имат минимум функции. По правило такива продукти могат да се използват само като стол за хранене и нямат функция за регулиране на положението на облегалката. Сред евтините модели продуктите на марките Jetem и Happy Baby са много популярни.

Кои трансформиращи се столове са по-добри? Водещи позиции за дълго време заети от италиански производители. Техните продукти са с високо качество и отлична функционалност.

Важно е да се знае не само кой стол за хранене е най-добрият, но и какви параметри трябва да обърнете внимание.