Hartan - немски колички: видове и ревюта

New 2017 Crossover BMW X5 Celebration Edition 2018 (Юни 2019).

Anonim

Днес ние сме с вас, за да разберете какво е производителят на Hartan. Количките на тази компания са много разнообразни и по непозната причина са станали изключително популярни сред родителите. С всичко това, много отзиви за този продукт са постоянно двусмислени. И да се съди за тяхната истинност е трудно. Затова днес ще се опитаме да разберем колко висококачествени Hartan (колички) са, какви могат да бъдат, техните характеристики и предимства с недостатъци. Само това ще помогне на родителите да направят правилния избор, така че по-късно няма да има оплаквания.

Видове колички

Преди да започнете да изследвате Hartan, нека да научим какви колички могат да бъдат. Все пак това ще ни помогне да определим избора на даден модел. Има различна класификация на данните за превозните средства. За продажба има малък стандартен списък на моделите. Сред тях са:

  • люлка (класическа за деца до 6 месеца);
  • универсална количка (за всички възрасти, като 3 в 1);
  • трансформатор;
  • ходене (бастун за деца от 6 месеца).

Честно казано, детските колички Hartan са напълно различни. Но най-често родителите се опитват да купуват универсални опции или трансформатори. В крайна сметка, те могат, ако е необходимо, да станат люлка, количка и просто носене. Той е много удобен, практичен, издръжлив и надежден. Нека сега се опитаме да разберем какви обратна връзка получават количките на Hartan от клиентите, независимо от конкретните модели. Анализът ще се извърши въз основа на няколко основни показателя за оценка на превозните средства за едно дете.

дизайн

Разбира се, първото нещо, на което родителите обръщат внимание, е дизайнът и външността на количката. Продуктът се опитва да се вземе въз основа на очаквания пол на детето. За да бъда честен, за много хора сега видът на детско превозно средство е изключително важен. В края на краищата, дори и тук всеки се опитва да следва модата.

За щастие, детските колички Hartan в това отношение са много доволни от родителите си. Всеки вид на този продукт има ярък, но в същото време много чист, подреден и красив цвят. Цветовата гама е разнообразна - от обичайните сини и розови цветя до бежово и лилаво. Освен това, немските колички Hartan също имат красив и дискретен модел. Моделите за удоволствие обикновено са солидни. Те са направени, така да се каже, с японски минимализъм и вкус. Въпреки това родителите са доста щастливи. С такава количка не се срамува да излиза в двора или в града да изглежда. Така че, немските колички получават много широко разпространени мнения и положителни такива за дизайна и цветовата схема.

Пълен комплект

Много важен момент е оборудването на всеки дизайн. Това важи и за инвалидни колички. В крайна сметка, това е много тъжно, ако получите скъп вариант, а след това все още трябва да купуват различни аксесоари като дъждобран. Ето защо някои родители са доста сериозни по въпроса.

Хартън (колички), като правило, имат напълно различна конфигурация. Например, има VIP седалка за кола, но не и във VIP XL. Въпреки това има така наречения минимум, който е наличен в абсолютно всякаква форма.

Като начало, Hartan (немски колички) включват стандартен комплект, състоящ се от дъждобран, слънчеви шапки и капаци на колела. Сега не е прието да се купуват детски средства за движение без този комплект, въпреки че можете да го направите и без него, но само за първи път. В крайна сметка, след това все още трябва да купуват повече.

Освен това количката Hartan на всеки модел включва и съединител за ръцете на майката, който е много полезен по време на студените зимни разходки. Това е доста полезно нещо. Плюс това, просто опции за ходене имат специална чанта за детски неща. Но в други модели (например във VIP) не е така. И това не е особено доволен от някои купувачи. Но в трансформаторите чантата все още е там.

Понякога, както вече споменахме, с количката се доставя и столче за кола за бебето. Само това явление не е често срещано явление. Въпреки това родителите са доволни от продуктовия пакет на Hartan, дори и без столче за кола.

Мобилност и компактност

Друг изключително деликатен и важен момент при избора на превозно средство за транспортиране на бебето е само мобилност и компактност на складирането. Е, ако живеете на 1-ви етаж и винаги имате някой, който да ви помогне. В този случай остава само да се намери място за съхранение на количката - няма да има проблеми с транспортирането му. Но ако това не е така и имате малък апартамент, ще трябва да подходите към този въпрос много внимателно и внимателно.

За щастие, количката Hartan VIP ревюта става изключително добра в това отношение. Това се отнася и за други модели на тази компания. Това означава, че в разглобено състояние ще видите просторна, голяма (леко тромава) количка. Но ако го съберете, можете да видите, че заема много малко място. Вероятно единственото изключение е количката за близнаци Хартън. Въпреки това, според много родители, тази опция все още ще заема по-малко свободно пространство от подобни модели от други производители.

грижа

Жените обръщат много внимание на факта на грижата за превоз. Ако имате някой, който да помогне, можете да пропуснете този момент. Само на практика се оказва, че младата майка е принудена да се справи с всички дела на домакинството и децата си. И има толкова малко време за това. Затова простотата на грижата за детските неща е огромен плюс.

Hartan VIP количката (и другите модели на Hartan) в това отношение също получават изключително добри и положителни отзиви. Тъканта, от която се произвеждат продуктите, обикновено се почиства много лесно. Понякога е достатъчно само да го избършете с влажна кърпа.

Количките Hartan VIP XL са много добри и за колелата. И не само този модел се прилага. По-скоро, целият "Hartan" като цяло. В края на краищата, колелата също са доста лесни за измиване. Всички те, си струва да се отбележи, каучук и лесно (ако е необходимо) могат да бъдат премахнати. В допълнение, за бързо почистване на колелата, понякога също е достатъчно просто да вземете парцал, да го намокрите и след това да избършете необходимите зони. И всички проблеми ще бъдат решени. Така че в това отношение родителите също изразяват съчувствие към Хартън. Количките на тази компания, както виждате, са наистина добри. Но всичко ли е толкова прекрасно? Все още има няколко момента, които не сме взели под внимание. Може би ще променят решението ви.

Удобство за детето

Завършването, лекотата на грижите и т.н. - всичко това не е толкова важно. В крайна сметка, най-важното е как едно дете се чувства в инвалидна количка. Работата е там, че с отказа на бебето да седи в нея ще трябва да търси други възможности. И това не е много добра новина за родителите.

Какво казват младите майки и татковци за това? Може би за децата това е чудесна възможност. Количките Hartan предлагат не само красиви, но и меки, топли и чисти. В допълнение, бебето винаги ще бъде в пълна безопасност, например, благодарение на меката дръжка-напречна греда, която е във всички модели. В допълнение, количката Hartan VIP XL има и допълнителни страници. Това означава, че детето може не само да разчита на предната лента, но също така да поеме страните на „люлката“. И с всичко това, ръцете и тялото му ще бъдат в пълна безопасност.

Вярно е, че някои модели не са особено удобни за ходене. А това е за родители, а не за деца. В крайна сметка, за бебето Hartan - това е чудесно решение. Седи в кресло с регулируеми позиции и всичко останало. Но майките и татковците трябва постоянно да наблюдават колелата и пътя пред краката си. В това отношение има някои недостатъци. Кои? Нека се опитаме да се справим с вас по този въпрос.

Пешеходни "камъни"

Например, прегледите на количките Hartan далеч не са най-добрите, когато става въпрос за ходене по земята. Работата е там, че колелата на всички модели на това производство каучук. И това несъмнено е добро. Само тук има един малък минус - тези колички не са проектирани да карат по земята.

Така, ако решите да бъдете в ролята на скален катерач или искате да вземете Хартън в къщата, тогава е по-добре да не го правите. В крайна сметка, количката просто ще стои на едно място. За да я преместите, трябва да положите големи усилия. И това е много лошо за ходене. Що се отнася до крака "въздушни бани" на асфалт или плочки, всичко е в ред. Така с Хартън е много удобно да се разхождате по настоящите улици, както и да пазарувате. Но да отида някъде в по-"заземен" място с нея не е необходимо. Просто изморен и уморен.

Между другото, малко за пазаруване. Абсолютно всички модели на количките Hartan имат доста големи чанти, кошници за пазаруване и детски неща. Честно казано, това е изключително удобно. Плюс това, ако трябва да отидете в магазина, тогава немските колички ще ви позволят да вземете детето с вас. Те са леки (въпреки размерите им, когато са разглобени) и са оборудвани с, както вече споменахме, гумени колела. Това прави дизайна стабилен и неопасен.

Неуспешен модел!

Вярно е, че сред хартана има и един не много добър продукт. Тази количка за новородени Hartan Racer GT. Според много купувачи, най-добре е да се пази чисто. И дори ако се интересувате от Hartan, не започвайте да оценявате всички колички от това производство на Racer GT. В крайна сметка, този продукт получава изключително отрицателна обратна връзка от потребителите.

Работата е там, че тази количка е с лошо качество. Изключително трудно е да се почисти, компонентите често се счупват, а в комплекта за доставка няма добро. Освен това някои казват, че най-уязвимата област тук е гърба. Около месец по-късно, за повечето, тя се счупи.

Като люлка, този продукт се вписва добре. Но в ролята на количка за ходене Racer GT не е добра. В допълнение, цветовете на този модел, както е отбелязано от много купувачи, мръсни и небрежно. Така че този продукт е по-добре да се избягва, в противен случай ще получите лошо впечатление за "Hartan".

тегло

Количките Hartan преглеждат също и относно такива фактори като тегло. За младите мумии е изключително важно. Особено ако живеят високо. От първия етаж, за да се разбърка тежката карета напред-назад. Но в други случаи - не. Да, и не бих искал да ходя, за да стана наказание.

За щастие всички колички на Hartan тежат малко. Максимум - 12 паунда. Всъщност не е толкова много. В действителност много други аналози (особено трансформатори) тежат приблизително 15-16 kg. По този начин, ходене с дете ще бъде само забавно.

Цена

Последната точка, която трябва да се обмисли, е цената на инвалидните колички. Не е тайна, че детските неща са скъпи. И колички. Вярно е, че и аз не искам да плащам за тях. По този начин се изисква много време, за да изберете този продукт.

Количките Hartan в този смисъл са просто ужасни отзиви. Работата е там, че при покупка в Русия за най-непретенциозен модел ходене, ще трябва да плати около 62 000 рубли. Това е твърде висока цена, дори ако вземем предвид всички възможности и страната на производство. Така че, ако търсите евтина и висококачествена количка, Hartan не е подходящ тук.

Струва ли си?

В света винаги има мнение: скъпо означава добро. Само тук на практика изобщо не се оказва. Ето защо, не е нужно да се харчат пари за "Hartan", ако не позволяват на бюджета. Разбира се, когато 60-70 хиляди за количка не е пари за семейство, тогава можете да изберете такива опции.

Така че се опитват да претеглят всички плюсове и минуси. Само след това вземете решение за покупка. Сега можете да вземете абсолютно всеки аналог на количката Hartan, прегледи за които сме научили, са около 3-4 пъти по-евтини. Но окончателното решение, което всеки сам прави.