Медальон на Вещика - новини от магически страни

AFINKA DIY: Креативные ???? фоторамки своими руками (Юни 2019).

Anonim

Нищо не може да се направи, голяма част от човечеството не е развълнувана от рутинната и омразна реалност. Едно и също нещо всеки ден, нямате никакво движение в пространството, няма остри завои в живота.

Психолозите обясняват това с популярността на сцени, които носят главния герой от света на реалността в света на извънредните приключения. Но филмът свършва рано или късно и човекът осъзнава, че човек не може да се измъкне от реалността. В тази връзка всички видове „магически“ амулети и висулки играят ролята на мост от ежедневието към приказка. Една от най-популярните амулети в последно време благодарение на приказната литература и филмография е висящата вещица.

Кои са вещиците?

В славянската митология, вещица е същата като вещица, само мъж. Освен това, той е по-висок от вещица по статут - той е начело в местност или в общност на вещици.

Друго нещо е историята на киното, която наскоро стана популярна. В литературата и кинематографията на фентъзи стила, магьосникът е представител на древна и мощна общност на бойци срещу черни сили. Един вид рицар без страх и укор е унищожител на зли духове от всякакъв вид и форми, вариращи от злите коварни магьосници, които изпращат морето и сеят смъртта на невъобразими свирепи чудовища.

Но самите вещици не са просто смъртни. Вещерът може да се роди само. Само това не е достатъчно, за да се превърне в борец със злото, е необходимо специално обучение за вещици, необходим е опитен наставник. Под негово наблюдение бъдещият борец на злите магии трябва да разбере всички тайни на магьосничеството, да се научи да се обръща в различни животни.

Вещиците се различават от обикновените хора, странно, безплодие. Видимата разлика от човек е стеснена "котешка" зеница на очите.

Защо вещица висулка

Въпреки това, не е достатъчно за вещица да бъде обучен и да абсорбира мъдростта и опита на един стар опитен наставник. Все пак, всеки знае, че няма рицар без амулет. Висящият медальон му се дава при раждането, служейки като защита срещу тъмните сили и умножаваща силата на воин.

Освен това амулетът играе ролята на информационна подкрепа за приказния характер. С помощта на своя амулет, един воин може да открие близкото присъствие на магия, висящият медальон ще предупреди собственика си за приближаването на опасно чудовище или зъл магьосник.

Какво са висулки и амулети

Такива ключови вериги-медальони са получили най-голяма популярност във връзка с освобождаването на компютърната игра Witcher, която се превърна в бестселър. Първата партида амулети, издадени с точност, копираха логото на играта. След това видяха светлината на партида медальони, представляващи различни училища.

Металният висулка на вещицата е стилизиран символ на определено "учебно заведение".

Класически се счита за амулет на училището на вълка, който излезе на първо място, под формата на вълчи глава с зейнала паст. Жестокото присвити очи и остри зъби му придават страхотен вид. Именно към това училище принадлежи най-известната от вещиците - Гералт.

Във формата на котешка глава, съответно и в оскърбителна усмивка, съответно, беше направена висулката на училищната вещица. В допълнение към горното, известни са и училищата на грифона, змията и мечката. Естествено, тези училища имат свои собствени медальони под формата на подходящи животни.

Ако първите две училища са известни от вещиците на известния полски писател Анджей Сапковски, то последните три се появяват само в компютърни игри.

Любителите на амулети от вещици

Медальонът на колекцията на Вещер ще бъде отличен подарък за любителя на компютърните игри. С появата на нови версии на играта в нея постоянно се появяват нови герои, споменават се нови училища.

Е, пълната колекция от амулети от вещици е просто мечтата на всеки фен на Witcher.