Мултиварка "Панасоник". Отзиви на собственика

Готовим правильную еду на целый день в мультиварке! (Юни 2019).

Anonim

В къщата ви се е появило чудно устройство - мултикуриерът на Panasonic? Прегледите на тези, които вече използват тази единица, са доста неясни. Някои собственици му се възхищават и някой казва за загубени пари.

Така че, нека да видим дали си струва да харчим за това устройство. На първо място е необходимо да се определи какъв вид супер-единица е мултикукър. Казано по-просто, това е редовна тенджера с капак. Особеността на такава "тенджера" е, че тя ще приготви самата каша без никакви проблеми, а супата ще я изпече, няма да направи никакъв пай.

На пръв поглед подобно описание може да изглежда фантастично, сякаш от приказка за Пепеляшка. Но повярвайте ми, това е съвсем реално: коментарите за печката Panasonic доказват това. Тя наистина пече и печи, и готви за двойка, а супата, приготвена в нея, е просто вкусна.

Отзивите за мултиколоните на Panasonic са различни, има положителни и има отрицателни. Основната жалба за тези единици - менюто. Това е наистина много ограничено. Изборът на домакинята предлагаше само шест функции. Въз основа на това, не е толкова лесно да се разбере как да се готви това, което не е включено в основните рецепти за бавното готвене.

С опит идва увереност, а менюто, посочено на дисплея, няма да има значение. Способностите на Multivark са достатъчни, за да приготвят по-сложни ястия. Но отново това идва само с опит. В същото време мултикукърът на Panasonic (потребителски отзиви са единодушни) не отговаря на зададеното ниво на цена-качество, тъй като има твърде ограничен избор от ястия от стандартното меню.

Има обаче противоположни мнения. Трябва да свикнете с всяко устройство за готвене. Например, ако сте готвели на газова печка през целия си живот, няма да можете веднага да се справите със стъклокерамичен плот. Доверието ще дойде малко по-късно, когато оценявате функцията на остатъчната топлина и се научите как да я използвате, когато лекотата на почистване ще донесе удоволствие, а не страх от разваляне на лъскавата повърхност на плочата.

Същата история с бавното готвене. С течение на времето ще дойде разбиране и уважение към това устройство. Panasonic multicooker (собственик мнения казват това) е незаменим в кухнята, когато става въпрос за да го използвате, и с ограничено меню, че е лесно да се постави, когато знаете какво устройството е наистина в състояние.

А Panasonic multicooker (прегледите на тези, които го използват дълго време, доказват това) е в състояние да направи много. По-специално, за тези, които са имали проблеми с печенето в конвенционална фурна, печенето на бисквити не съставлява повече проблеми. Загасяването на зеле или картофи отнема само пет до десет минути. И какво чудо говеждо задушено от този "пот"!

Вече няма нужда да следвате, за да не горите, няма нужда да миете печката от пръски и капки. Всичко, което се изисква от вас, е да поставите съставките в тигана на мултикукъра, да го включите и да премахнете работното място. All. Вие сте свободни.

Единственото нещо, на което някои хора се оплакват, освен менюто, е, че храната от бавното готвене се оказва почти скочила. Но отново, те просто все още не са се научили как да използват устройството. С течение на времето опитът ще дойде и готвенето на супа с печене или печено месо за тях не е трудно. Но се смята, че диетичната храна е целта и основната задача на мултикукъра.