Multicooker с функцията на кисело мляко - добро решение за семейство с малки деца

Мултикукър REDMOND RMC-250E (2) (Юни 2019).

Anonim

Ако господарката от началото на 20-ти век влезе в модерната кухня, тя просто ще умре от завист. Трябва да кажа, че ние просто не разбираме колко много нашите помощници в кухнята дават облекчение, колко време ни спасяват, колко по-разнообразна е нашата диета благодарение на тях. Един от тези незаменими помощници е бавно печка. Това е модерно устройство, което позволява на домакинята да приготвя различни ястия в един съд. Освен това някои видове имат допълнителни опции. Например, има бавен печка с функцията на йогурт машина, тя включва не само традиционните начини на готвене, пържене, задушаване и печене, но също така ви позволява да се готви на живо йогурт у дома.

Кисело мляко - какво е това? Това е домашен електрически уред, предназначен да поддържа определена температура (в диапазона от 37 до 42 градуса), необходима за развитието на термофилни бактерии, които са част от фермента на киселото мляко. Комплектът съдържа порционни буркани, чийто брой зависи от размера на самото устройство. Нещо в семейството с малки деца е абсолютно необходимо. Факт е, че се произвеждат качествени единици за кисело мляко

производители. Следователно, тези, които искат да имат гарантиран здравословен млечен продукт, трябва да го направят сами. Технологията за готвене е проста. Ферментът се добавя към млякото (те са различни, всеки тип има своя собствена инструкция). След това всичко се изсипва в буркани и се поставя в производител на кисело мляко. Там продуктът прекарва 4-5 часа след това
какво трябва да се постави в хладилника за 10-12 часа, за да "узрее". След това време живият ферментирал млечен продукт е готов! Бавната печка с функцията на производител на кисело мляко комбинира две електрически уреди в едно. Това ви позволява значително да спестите място в кухнята в градски апартамент, който не е просторен.

Какво трябва да бъде млекопроизводителят с мляко за готвене? Трябва да се обърне внимание на обема. Ако вашето семейство се състои от 4-ма души или повече, може да не сте доволни от копия от 2-2, 5 литра, трябва да погледнете 5-литровия. Има бавна печка с функцията на производител на кисело мляко и хляб. На пръв поглед е много готино, но трябва да запомните, че колкото повече функции, толкова по-малко надеждни са устройствата. Необходимо е да се реши какви функции са необходими, а тези да спрат. Е, ако уредът ще бъде оборудван със система за освобождаване на пара, той ще контролира самото налягане. Желателно е самата каничка да бъде с керамично или тефлоново покритие. Има единици, които могат да изберат режима за всеки продукт. Ако често готвите бобови растения, не пречи на възможността за накисване. Някой може да се интересува от таймера за забавено стартиране. И, разбира се, такава функция като загряване на храната е много необходима. Всичко това може да присъства в едно електрическо устройство, възможно е да се комбинира.

Сега, ако желаете, можете да намерите голямо разнообразие от рецепти за бавното готвене. Така че обхватът на творчеството е неограничен. Ако възприемете този въпрос сериозно, бавното готвене с функцията на производител на кисело мляко ще служи дълго време и винаги можете да се насладите на любимите си хора с кулинарни изкушения.