Електрическият мухлясък е вашият незаменим помощник в битката с мухите!

Новият Nissan Leaf: електрическият бестселър! (Юни 2019).

Anonim

Какво мислите, когато досадна муха лети в стаята ви и ако вече има десет? Със сигурност започнете да си спомняте къде е крекера ви, и кървави петна по стените, мебелите се появяват в паметта ви ... Уморени ли сте от общо почистване всеки път след битката с мухите? Тогава чудото на съвременните технологии и изобретения може да дойде на помощ - електрическа мухоловка! Ще унищожите тези вредители с вълна на ръката си.

На външен вид, електрическата мухалка наподобява ракета за бадминтон. Има писалка с таен капак, зад която са скрити две батерии тип пръст. Има и модели, които работят с вътрешна батерия, която се зарежда от електрическата мрежа. Горната кръгла част е снабдена с трислойна решетка от метални пръти, през които се предава напрежение. Електрическото разпръскване е много удобно и безвредно за употреба.

Принцип на действие

Достатъчно е да махнете мухата на мухата към летяща муха, като натискате и държите бутона на дръжката. Щом насекомото докосне решетката, то ще бъде ударено от изтичане на ток и ще чуете характерно щракване. По този начин, електрически мухи swatter може да зарази не само досадни мухи, но също така и комари, оси, мушици и други насекоми. Благодарение на голямата работна повърхност, можете да убиете няколко летящи вредители наведнъж.

Трябва да се отбележи, че по време на работа това устройство не използва никакви химически агенти, не оставя следи от мухи по стените, тавана или дрехите. Достатъчно е да избършете повърхността на мрежата с четка (никога не бива да претърпявате вода с нея!) И тя е готова да ви служи отново.

приложение

Най-широкото използване на електрическа мухобойка, придобита в ежедневието. Той ще стане вашият незаменим помощник в борбата с летящите насекоми, когато сте на открито, на закрито или у дома в страната. Завинаги ще забравите как сте използвали "Дихлорвос" с неприятна миризма, вестници или списания като импровизирани средства.

Перото има вградено фенерче, което може да се използва както в комплект, така и отделно от мухобойката. Красива опаковка - покритие с цип, което ще направи приятна изненада на приятелите и ще представи това устройство като оригинален подарък.

Важно е да се добави, че електрическата мушилка излъчва ток, който е безопасен за хората и затова може да се дава на деца от 5-годишна възраст. За тази цел са създадени специални модели.

Възможно е да се опишат много предимства на тази чудотворна технология, но винаги е важно да се знае мнението на онези, които вече са го преживели на работното място и може да се каже какво е електрическа мухобойка. Обратната връзка от хората понякога ви кара да се усмихвате. Някой е използвал мухобойка по предназначение и е доволен, докато някой реагира на него като хазартна и завладяваща игра "улов на мухи". Резултатът е един и същ: стаята е напълно изчистена от натрапчиви насекоми.

Вземете тази муха, и можете да се насладите на цялото очарование на живота без досадни летящи и хапещи насекоми.