Няколко съвета как да украсите масата за рождения ден на детето

ОЧЕНЬ ПРОСТО И БЫСТРО ДЕЛАЕМ МУЖСКОЙ БУКЕТ ИЗ КОЛБАСЫ И ВОДКИ НА ЛЮБОЙ ПРАЗДНИК. ПОДАРОК МУЖЧИНЕ! (Юни 2019).

Anonim

Рано или късно настъпва момент, в който децата растат достатъчно, за да поискат свой весел рожден ден. Това е истински кошмар за мама, защото тя не просто трябва да бъде отличен готвач, за да нахрани всички малки гости. Тя все още трябва да бъде аниматор и дизайнер в един човек. В крайна сметка, всичко трябва да бъде перфектно. Да поговорим днес за това как да декорирате маса за рождения ден на детето.

обучение

Ако имате тематично парти, тогава говорете за това как да украсите масата за рождения ден на детето, трябва да започнете там. В крайна сметка, всичко трябва да бъде в същия стил. В украсата на масата трябва да се чете темата на вечерта. Така че, ако това е пиратско парти, запасете с черни салфетки, котви за тесто и така нататък. Но повече за всичко. Така че, първо трябва да обсъдим с детето целия празник и дизайна на таблицата поотделно. Много за украса можете да направите заедно. Но магазинът ще трябва да отиде. Ще ви трябват съдове за еднократна употреба, хартиени форми за кифли, клечки за зъби или дълги шишове, ярка покривка за еднократна употреба, шапки и топки. Не забравяйте да разгледате магазина за канцеларски материали. Преди да декорирате детска празнична маса, запасете върху картон, хартия за рисуване, бои, пастели и велпапе. Всичко това ще ни бъде полезно.

Важни съвети

1) Важно е да предпазите децата си от случайно счупени чаши или чинии. Следователно, ястията трябва да са за еднократна употреба или пластмаса. Разбира се, нова. Или други родители могат да бъдат сериозно възмутени.

2) На всеки елемент от дизайна трябва да се чете по повод празника. Украсете масата със знамена с името на детето и броя на годините му. Подгответе тематични салфетки или дори тениски.

3) Всичко трябва да бъде светло и празнично - детски рожден ден.

4) За да предпазите килимите и мебелите си, по-добре е да ги увийте с кърпа във вечерната тема. Например, ако е морски купон, столовете могат да бъдат украсени с платно или платно.

И това са важни съвети за тези, които мислят как да украсят масата за рождения ден на детето.

Правим почивка

За обичайния и светъл ваканционен дизайн ще произвеждаме:

- Табелки с имената на поканените гости, на гърба ще посочим повода за празника.

- Флагове за тарталети.

- Карти с желание.

- Маркирани салфетки.

- Бонбониери.

Така че нека започнем. За табели ще отпечатваме надписи като "Ангела", а от друга - "Степан на 3 години". Нека сгънем картона на две, украсим го с ярки панделки. Клечки за зъби с ярка хартия. Изрежете кутията и залепете в тарталети. Ще отпечатаме карти с желание на ярка хартия на компютъра. Дайте на децата след хранене. За да превърнем салфетките в продукти в корпоративния стил, отпечатваме надпис върху самозалепващата се хартия: “Степан е на 3 години”, изрязан под формата на петна и лепило. Бонбониерите могат да бъдат направени най-просто: увийте картона в руло, закрепете го със скоч, сложете в бонбони и опаковайте в подарък хартия като бисквити или бонбони. Всички тези лакомства ще отидат при гостите, когато се приберат вкъщи. По този начин максимално опростихме отговора ви на въпроса как да украсите масата за рождения ден на детето.

Забавна храна

Масата може да бъде украсена с храна. Например, има забавна версия за това как да украсите празнична маса с плодове. Изграждане на фигури от тях:

- таралеж от ябълка и грозде, които ги спъват на клечки за зъби;

- забавен пънк ананас;

- октопод от банани и ябълки с очи от грозде.

Включете фантазията и резултатът ще зарадва всичките ви малки гости.