Поздравления за Деня на шофьора

Пополина Вокс събира поздравления и подаръци за рождения ден на Рачков (Юни 2019).

Anonim

Ако сте шофьор, тогава веднъж годишно имате пълно право на професионален празник. Поздравления за Деня на шофьора ще ви придружават цял ​​ден и все пак ще бъдете сигурни, че ще последвате няколко, защото това е така създадено у нас. След като тази професия се счита за престижна и уникална, но днес да се зад волана е познато явление.

За целия период, докато човечеството овладяваше колата, удивителни традиции, красиви песни и, разбира се, поздравления за Деня на шофьора с фин шофьорски хумор. Днес кратки и понякога много трогателни желания под формата на SMS са особено търсени.

Като се има предвид, че една трета от населението на страната се движи, а ние прекарваме част от живота си на пътя, ние сме придружени от любопитни случаи и просто невероятни истории за трудна съдба на водача. Има и специфичен фолклор, който се предава от уста на уста, включително професионални поздравления.

Честит Ден на шофьора може да бъде поздравен не само от професионалистите на „железните коне“, но и от техните близки, за които автомобилът е станал незаменим атрибут. Поздравления могат да бъдат, например, такива:

съпруг

Скъпа моя! Вие сте чудесен съпруг и страхотен шофьор! Днес, на този чудесен празник, искам от най-сърце да ви пожелая гладък път, приятелски и позитивни отношения с поста на ДПС и зелена светлина на кръстовищата. Гордея се с това, че вярно сте следвали правилата на пътя и винаги пропускайте бабите на пешеходен преход. Щастлив съм, че веднъж ми даде кола, за да ме премести, и съм сигурен, че ще имаме съвместно и очарователно пътуване пред нас. Приемете искрените ми поздравления за Деня на шофьора!

Възлюбена жена (с хумор)

Скъпа моя Веднъж имаш сърцето и правата ми завинаги. Днес ви разказвам за любовта си и не се уморявам да повтарям: "Следвай правилата на пътя!". Помнете, че имате мен - човекът, който ви е научил как да управлявате кола. Вземете от мен думите на безкрайната любов и благодарност за факта, че на търна намалявате скоростта до минимум. Въпреки факта, че никога не сте се научили да шофирате, останахте женски и много желани, както в деня, в който ви видях за първи път. Желая ви, че работата ви е била радост, а аз съм винаги с вас. Нека тези поздравления за Деня на шофьора ще бъдат моята следваща изповед пред вас в любов!

Уважаеми татко (най-съвестният шофьор в света)

Поздравления за Вашия заслужен празник! Ако шофирате, сигурен съм, че с нас всичко ще е наред, защото вече няма човек, който да познава правилата на пътя толкова добре. Вие сте карали автомобил толкова години, че вече сте станали един, и според историите ви за пътя можете да напишете красив приключенски роман. Няма по-заслужен и дисциплиниран човек на пътя от теб. Приемете тези поздравления за Деня на шофьора и желаете да останете същия професионалист!

Мамо (с хумор)

Скъпа майка ми! Спомняме си този ярък ден, когато татко ви помоли да карате колата! Той не предполагаше, че имате скрита страст за бързо шофиране с бриз и неутолимо желание за пътуване. Всички тези години се гордеем с вас и особено с факта, че майка ни кара кола, като истински професионален състезател. Вие и колата си много хармонично се допълват. Винаги останете весели, красиви и очарователни за инспекторите на ДПС! Не забравяйте, че ако те поискат шофьорска книжка, то просто защото те просто искат да видят как сте станали по-красиви с възрастта. Знайте, че винаги сте на върха. Приемете от нас тези нежни, с малко хумор поздравления за Деня на шофьора. Ти си най-добрият шофьор на майка и всички искаме да бъдем като теб. Може би за това ще трябва да вземете няколко урока от вас.

Син-шофьор

Поздравления за деня на шофьора, синко! Имате отговорна и трудна професия. Когато ремонтирахме детските коли, не мислехме, че ще стигне толкова далеч. Мислехме, че скоро ще ви омръзне, но се заблудихме, защото бяхте по-стръмен от истинския Шумахер и всички охранители на нашия град знаят за него. Моля, когато шофирате, не мислете за момичетата, а за ограниченията по пътищата. Скъпи син, вие сте нашата гордост, ние ви обичаме, като повечето от женското население на нашия район. Приемете искрените ми поздравления за Деня на шофьора! Нашите хладни желания идват от чисто сърце. Сигурни сме, че всичките ни приятели ще се присъединят към нас.

Дъщери (с хумор)

Уважаеми дъще, поздравления за Деня на шофьора (хладно, но много искрено). Радваме се, че шофирате страхотна кола, но понякога ни се струва, че прекарвате твърде много време с него. Ние така искаме да сучим внуците си, а не да слушаме безкрайни истории за суспензии, двигатели и престижни модели. На този празник искаме да ви пожелаем смело през живота и не случайно да видите съдбата си на светофарите. Пожелаваме ви значително шофиране, както и "нечуплива" кола. Нека по пътя ви ще има само гладки пътища и приятни, приятелски настроени служители на КАТ. Ние обичаме и вярваме в вас!

другар

Скъпи приятелю! Някога играхме детски играчки и сега продължаваме да го правим, играем само игри за възрастни. Имам двойна гордост във вас, карахте първата си година на шофьор и веднага станахте опитен шофьор. Честно казано, тази година беше трудна за вас, но успяхте да го направите, така че щастието надминава сърцето ми, че пътувате без катастрофи. Приятелю, остани същия, какъвто те познавам от много години - човек с главна буква, защото ти и аз все още имаме много пътища напред. Поздравления за празника! Не ноктите, нито пръчката по пътя си!