Съдове за готвене Томас: немски качествени прегледи

Как да се храним здравословно? (Юни 2019).

Anonim

Приборите бяха и ще останат завинаги любовницата във всяка кухня. Ето защо е толкова важно, че е удобен, издръжлив и има стилен дизайн. Всички тези изисквания съответстват на изделието Томас. Отзивите на клиентите за тези продукти не могат да бъдат наречени многобройни, но това най-вероятно се дължи на факта, че компанията наскоро започна да завладява руските магазини.

Малко история

Съдове за готвене Томас е създание на майстори и дизайнери, работещи в компанията Розентал. Повече от сто години има тази немска компания. Но ястията Томас, прегледи на които предизвикват желанието да закупят това чудо, започнаха да се правят малко по-късно. През 1903 г. производството на порцелан е основано от Фриц Томас, а през 1908 г. това дружество се слива с Розентал. Под крилото на по-големия си брат ястията на Томас започнаха да завладяват света. Друго велико събитие се случи в навечерието на 21-ви век. Групата на компанията се присъедини към вече съществуващата компания. Така се появи съдовете за готвене от групата Thomas Rosenthal.

Предимства на Thomas Cookware

Популярността на тези продукти се дължи на много предимства. Може би няма запазена марка на Запад по-висока от тази на Томас. Ревюта на производителите за тяхното потомство съответстват на реалността. Каква е тайната на тези продукти?

  • Прословутото немско качество. Малко вероятно е някой да оспори истинността на това твърдение.
  • Огромна гама от марки. Фирмата произвежда кафе и чай двойки, комплекти, аксесоари за пиене на чай, чинии, млечни кани, захарни купи.
  • Специалната производствена технология, благодарение на която Томас сервира забележителна белота. Този порцелан е единствен по рода си - лек и издръжлив.
  • Експресивен и ярък дизайн, простота на формата. Ето какво прави ястията универсални. Подходящ е за приятелски събирания и за ресторантьорския бизнес.

Ястия Томас: ревюта на фирмени колекции

Към днешна дата компанията Rosenthal осъществява производството си на три линии:

  1. Студио за линия Розентал. В развитието на тази посока участват водещи дизайнери на къщата на Версаче.
  2. Rosenthal Classic. Продуктите от тази линия се отличават с класически форми. Изработват се по стари рецепти, но с най-новите технологии.
  3. Розентал Томас. Съдове, предназначени за ежедневието - леки и удобни, което предизвиква възхищение и радост от притежаването му.

Бих искал да се спра на последния ред. Съдове за готвене Thomas има днес около 20 маркови колекции. Всички те са с отлично качество. Нека поговорим за някои от тях.

  1. Слънчев ден Цветове Ikat. Изделия от тази серия завладяват с ярки, забавни цветове. Бръчици от зрял сок и боя на летния ден запазват модела на тези чаши, чинийки, чинии. Колекцията включва 6 цвята.
  2. Trend. Бялата класика, въплътена в тази серия. Завършва блестящата бяла лаконична форма. Това ястие е за тези, които имат деликатен вкус и не харесват нововъзникналите изкушения.
  3. Medaillon. Особеността на тази колекция е платинена граница. В допълнение, дръжките на някои продукти от тази серия приличат на медальон, поради което това име. Забележителна е формата на съдовете - цилиндрична, която придава едновременно простота и аристокрация.

Както виждате, Томасът на Томас заслужено заема водеща позиция на пазара на прибори за хранене в много страни по света.