Марка "Mona Lisa", спално бельо: ревюта и препоръки на клиенти

Sounds of the Nightmare Machine (Юни 2019).

Anonim

Мона Лиза работи успешно повече от двадесет години. Нейната гама от продукти включва всички текстилни изделия за дома. Ще обърнем внимание на това, което казват клиентите, които са използвали услугите на Мона Лиза. Спално бельо, прегледи, за които се интересуваме, ще се характеризира в най-голяма степен главно от самите потребители.

Какво казва производителят?

Постелки, произведени от памук без примеси. Това са тъкани:

  1. Calico. Тази материя е издръжлива, гладка, хигроскопична, лесна за пране и ютия. Тя може да бъде плавно боядисана или отпечатана.
  2. Сатин. Той се различава от грубия бял чувал с друг вид преплитане на нишки и следователно блясък. Също така е издръжлив, добре абсорбира влагата, но е хлъзгав и е желателно да спи върху него в памучни пижами.
  3. Сатен жакард. Неговата особеност е, че тя няма никаква странична страна. Различните модели, изтъкани по време на производствения процес, ще бъдат изпъкнали от едната страна и гладки и лъскави от другата.
  4. В допълнение, производството се използва жакардов тутон, който съдържа 1/5 от микросферата. Това го прави различен от обикновения сатен и създава впечатлението, че се наслаждавате на коприната.

Както казват купувачите, Mona Lisa използва висококачествен каликон. Спално бельо, прегледи от които като цяло са положителни, се правят в Курск.

Бельото се зашива качествено, не избледнява и не губи цвета си по време на пране. След измиване комплектът става по-мек и тялото става още по-приятно. Покритието с пухени завивки има бутони, което е много удобно, а калъфките за възглавници нямат закопчалки.

Бебешки комплекти

За момичетата "Мона Лиза" произвежда спално бельо, прегледите на които са благоприятни. Красиви цветове с рисунки на принцеси на одеяло и чаршафи и калъфки за възглавница имат украшение, състоящо се от корони и стилизирани сърца. Комплектът от груб бял софт се състои от одеяло, калъфка за възглавница и чаршаф.

Клиентът не е обърнал внимание на предоставената температура на изпиране и е поставил двадесет градуса по-високо. Но нищо ужасно не се случи. Тъканта не се хвърли, всички цветове останаха ярки. Мона Лиза работи с такива тъкани и багрила. Отзивите за спално бельо са предимно добри по много начини. Някои хора не харесват, че памучното бельо е набръчкано много, но те веднага се подобряват, защото няма нужда да се чака 100% памук. Вечерта детето с удоволствие отива на умното легло.

Много хора купуват CPA на Мона Лиза като подарък, вярвайки, че тя винаги е полезна и няма да бъде излишна.

Класическо спално бельо

Тези хора, които са закупили "евро" легла "Мона Лиза", оставят смесени отзиви. Евтино бельо за деветстотин рубли имаше редица недостатъци. Отначало боята отиде до матрака, след това се оказа само половината от памука и накрая, след първото измиване, загуби плътността си, стана забележимо по-тънка и цветовете потъмнеха. Клиентът не се обезкуражи и закупи втория комплект от този производител за една и половина хиляди рубли. Този път спалното бельо на Мона Лиза не изпусна. Препоръките на клиентите за "еврото" в унисон казват, че тя използва само 100% памук, боите запазват яркостта си след много измивания. Той е издръжлив и удобен и приятен за сън.

"Мона Лиза" - красиво спално бельо

Един от потенциалните клиенти видя много красив цвят на леглото на партито. Оказа се, че това е постелката на Мона Лиза. Отзивите на клиентите редовно съобщават, че орнаментите и цветовете, които фирмата използва, са много добри. Много от тях са доволни от качеството на шиенето: прави линии, силни конци по шевовете, плътно държани и копчетата не излизат.

Някои клиенти харесват листа с един и същи цвят, но одеялото и калъфките за възглавници приличат на цветна поляна. За да се запази качеството на цветовете, на всеки се препоръчва да следва препоръките на инструкциите. Тогава самата тъкан ще продължи по-дълго.

Спално бельо "Mona Lisa", сатен: потребителски мнения

Сатен, както и калико, е сто процента памук. Само че една и съща лъскава нишка редовно се показва на лицевата страна, а четири, които придават специална сила, остават от грешната страна. Сатен е елегантен плат за любител, защото е хлъзгав. Това е естествената му собственост и при покупката определено трябва да се съсредоточите върху този момент. Някои купувачи са пренебрегнали това и се оплакват, че се подхлъзват. Разбира се, решението на проблема е налично. Много е просто. За да си купите пижама от 100% памук, то вече няма да пречи на комфортния сън.

Монохроматичното сатен бельо ще придаде на леглото благороден кралски вид, но рисунките върху него няма да развалят външния вид.

Сатен, както казват познати хора, меки и копринени на допир. Сатен плат, забелязан от много хора, с много високо качество, и шиенето на продукти от него е прекрасно. Те благодарят на компанията за тяхното удоволствие. Когато хората си направят легло, на лицето неволно се появява усмивка. Но други смятаха, че е хлъзгаво и задушно.

Всеки комплект за легла “Mona Lisa” се продава в отделен пакет, който се разкрива като “книга”. Тя включва цветна снимка с пълни препоръки за грижа, състава и размерите на тъканите.