Hover Champs RC хеликоптери

翼飞冲天 - Hover Champs_01 (Юни 2019).

Anonim

Всяка играчка, дори и най-обикновената, има своя уникална история на раждане. Как Ховър шампиони влязоха в нашия живот?

Малко история

Оказва се, че първоначално радиоуправляваните модели изобщо не са играчки. Такива устройства и механизми са създадени за много сериозни цели, разработени от учени в специални лаборатории и имат практическа цел. Например, те са работили в опасни и труднодостъпни места. Първите модели играчки с дистанционно управление се появиха през 80-те и 90-те години на миналия век. Те веднага завладяха въображението не само на децата, но и на възрастните. Да станеш собственик на такава играчка беше мечтата на всяко дете.

Много интересна история за външния му вид са най-популярните хеликоптери Hover Champs. Децата се запознаха с тези играчки в анимационния сериал „Хеликоптери Hover Champs”. Сюжетът на анимационния филм беше толкова вълнуващ, че децата искаха да се включат директно в събитията там. Но това изисква хеликоптери Hover Champs. Производителите на играчки веднага отговориха на търсенето. Радио-контролираните, най-новите играчки за деца вече са в ръцете си.

Влияние на радиоуправляемите играчки върху развитието на детето

Ако играчката с дистанционно управление се разглежда от гледна точка на нейното влияние върху развитието на детето, то безспорно има положителни аспекти.

Играчките от този тип развиват подвижността, емоционалната сфера, способността за навигиране в пространството, за концентриране на вниманието. Благодарение на игрите с радиоуправляеми модели се обогатява активният речник на децата (използване на терминология).

Класификация на играчки за дистанционно управление

Днес най-новите детски играчки се произвеждат в толкова голямо разнообразие, че за удобство те дори могат да бъдат класифицирани (условно) според различни характеристики. Например, вземете модела Sky-Wing. Това е чудесен подарък не само за дете, но и за възрастен. Благодарение на вградения жироскоп, хеликоптерът е по-мобилен и може да изпълнява най-сложните аеробати. Маневреността не го държи. Високоякостните материали (метал и пластмаса) увеличават якостта на модела. Предлага се предимно в жълт или син цвят. Стандартният комплект включва: дистанционно радиоуправление, батерия и, разбира се, самият хеликоптер. Времето, необходимо за зареждане на батерията, е 1 час. Тип радио предаване - IR. Той има три контролни канала. Дължината на хеликоптера е 22 см. Обхватът на сигнала е от 10 до 12 метра.

Новото поколение радиоуправляеми хеликоптери

Популярността на хеликоптери Hover Champs продължава да набира скорост. Те са много лесни за управление, които дори един начинаещ може да се справи. И опитният пилот се интересува от извършването на сложни маневри - играчката предоставя такава възможност. Описаният по-горе модел на хеликоптер може да преодолее въздушните течения, отличава се с плавното си движение.

Инструкцията, приложена към всеки модел, ще помогне на детето да овладее всички тънкости на управлението и да осигури безопасност по време на играта.