Триколка "Lamborghini" за деца: преглед, характеристики и ревюта

Bri4ka.com - Drift Trike различната триколка (Юни 2019).

Anonim

Понякога нямаме време да забележим колко бързо растат децата ни. Но техните вкусове и предпочитания се променят още по-бързо. Вчера фъстъците с радост се качиха в количката, а днес безразлично минава - позната ситуация? В този момент много родители започват да се борят и търсят алтернативни форми на транспорт. За щастие, за децата, производителите на детски стоки измислиха триколки с дръжка.

От производителя на луксозни автомобили

Изборът на триколки днес е огромен, но ще ви разкажем за най-луксозния вид транспорт, на който ще бъде приковано цялото внимание на детската площадка. Детският велосипед „Lamborghini“ е невероятно удобен и стилен начин да се движите.

Името на марката е правилно свързано с много, с отлично качество и представителен вид. Дори когато създават продукти за деца, италианските дизайнери не се отклоняват от принципите си. Високо качество, внимание към детайла и ненадминат комфорт - детските „Lamborghini L2” велосипеди са сред най-скъпите.

Основни функции:

  1. Тегло - 12 кг.
  2. Възраст - от 18 месеца до 5 години (максимум 25 kg).
  3. Стоманена рамка.
  4. Дръжка „Родител“ (височина 104-108).
  5. В багажника.
  6. Сгъваема подложка.
  7. Три позиции назад.
  8. Големи колела със спирачки.
  9. Худ.
  10. Предпазни колани.

Конструкция и колела

Както при количките, колелата играят важна роля. Малко вероятно е да ходите всеки ден по идеално плавните пътеки на градския парк, така че в този случай размерът е от значение.

Велосипедът "Lamborghini" за деца има големи колела. Камъни, счупени тротоари и други подутини по пътя - гарантирано е плавно пътуване при никакви обстоятелства.

Колелата и стоманената рамка осигуряват невероятна стабилност, така че дори и непослушното малко момче няма да може да преобърне превозните средства. Освен когато майките висят чанти и чанти на дръжката.

Модел L2 лесно се трансформира в стилен мотор за самостоятелно шофиране - за това само трябва да премахнете предпазната дъга, родителската дръжка, багажника и капака.

Комфорт и маневреност

Заради тежестта си, детският триколка „Ламборгини” изглежда на много майки твърде тежка. Веднага след събранието, родителите се опитват да преобърнат бебетата около апартамента и веднага са разочаровани от покупката. Въпреки това, на улицата, тяхното мнение се променя драстично - мнения показват отлична маневреност.

При определени метеорологични условия, моторът става целогодишно превозно средство. С топлите зими и "армията" на портиерите, ще ви е по-трудно да карате по тротоара на шейна, отколкото на триколевия приятел на Ламборгини.

За да контролират мотора, италианските специалисти създадоха удобна дръжка с нехлъзгащо се покритие, което се регулира по височина. Като недостатък, купувачите отбелязват липсата на заключване на волана на детето.

По-долу има малка кошница за багаж, където можете да поставите играчки.

Спете по пътя

Според производителя, детски велосипед с дръжка "Lamborghini" е предназначен за бебета от 18 месеца. Въпреки своята дейност, детето на тази възраст се уморява доста бързо и може да заспи на път за вкъщи. Въпреки това, притеснението за комфорта на малкия пътник не си струва по три причини:

- удобна седалка с мека подплата;

- три позиции назад;

- голям качулка.

Ако желаете, фъстъкът може да подремне, без да се изправя от мотора. Но не забравяйте, че най-добре е детето да спи у дома си в собственото си легло.

Отзивите на клиентите потвърждават, че децата обичат да карат такива велосипеди. Първо, те имат добър преглед. Второ, това е имитация на истинско превозно средство. Трето, моделите Lamborghini са оборудвани с игрален панел със звукови и светлинни ефекти. Нито един пътник не се е противопоставил на рева на двигателя и алармите.

Бъдете внимателни, фалшиви!

Велосипед "Lamborghini" деца ще ви струва най-малко 8 хиляди рубли. Подобни модели от други производители струва 3-4 хиляди рубли по-малко. Например, транспорт от украинската марка Azimut.

Детските велосипеди “Azimut Lamborghini” почти изцяло повтарят творбите на италианските дизайнери. Някои купувачи дори не се замислят къде се прави транспортът на децата. Таблото, три лога и цветова гама от продукти ще ви помогнат да различите висококачествените копия от оригинала.

Триколесни продукти с дръжки, подложки за крака и големи качулки са трудни за набиране на велосипеди, защото изпълняват всички функции на обикновена количка. Надява се, че бебето ще порасне и ще се вози самостоятелно, лишено от всякакво значение. Едно тригодишно дете е малко вероятно да задейства велосипед, който тежи около десет килограма.

За активна игра, съвременните деца по-често избират скутери и движещи се велосипеди, а на възраст от пет години е време за обикновен двуколесен велосипед.

Спестявате или губите пари?

Интернет ни дава уникални възможности да четем прегледите на обикновените хора, преди да закупим продукт. Според родителите, детският велосипед „Lamborghini“ (Италия) води във всички отношения. Пълно обосноваващо името си, този транспорт е най-стилен в гамата от магазини за деца. Ако сте фокусирани върху висококачествено нещо, което ще продължи повече от една година, обърнете внимание на модела от Италия.

Понякога семейният бюджет не предвижда закупуване на друго превозно средство. За да спестим пари, обръщаме внимание на по-евтините модели, но те имат много повече недостатъци.

Jetem Formica. Продуктът поддържа само няколко месеца работа. "Родителската" дръжка е хлабава, пластмасовите колела са подходящи само за гладък асфалт, всяко движение е придружено от трополене на части. Цена: около 3500 рубли. Плюсове: няколко мелодии и светлинни ефекти.

"Финч". Триколките от местната марка също не са на най-добрата сметка за купувачите. Твърде скромен дизайн, типично „китайско” производство, липса на стабилност и ненадежден дизайн. Цена: от 4000 рубли.

Bambi B 3-9 R. Неудобна "родителска" дръжка, нестабилност, малка кошница и пластмасови части, тропащи по време на пътуването.