Оценка на количките "3 в 1" за новородени. Колички: Най-високо оценени

Хората с увреждания апелират за индвидиуална оценка на работоспособността (Юни 2019).

Anonim

В очакване на раждането на дете, родителите се опитват да придобият не само всичко необходимо, но и най-доброто от трохите. Особено внимание се обръща на избора на количка. В края на краищата, трябва да излизате на чист въздух всеки ден. И ако количката е неудобна, тя се превръща в истински тест. Затова си струва да се направи оценка от 3 в 1 инвалидни колички и модели за отдих.

Какви функции привличат най-много клиентите?

Много родители предпочитат модели "3 в 1". Те се използват от първите дни на живота и са отлично решение на въпроса за детския транспорт до три години.

Основните критерии за подбор са:

 1. Комфорт за бебето. Наличието на просторна и топла люлка, предпазваща от вятър качулка и пелерини на краката. Наличие на дъждобран, мрежа против комари и вентилация. Много внимание се обръща и на амортисьорите.
 2. Практичност за родителите. Ако разгледаме рейтинга на 3 в 1 инвалидни колички в Русия, можем да заключим, че водят превозни средства с висока маневреност и крос-кънтри. Също толкова важно е лесното сгъване и възможността за транспортиране.

Характеристики на вагон "3 в 1"

Такива колички са много популярни поради тяхната гъвкавост. След като веднъж сте направили покупка, не можете да се притеснявате, че когато детето порасне, ще трябва да си купите по-подходящ модел.

Класацията на инвалидните колички 3 в 1 е висока поради факта, че те се състоят от следните елементи:

 1. Кош за новородено. Тя ще бъде необходима през първите 6 месеца от живота на детето. В люлката новороденото ще се намира в естествено физиологично положение поради солидна основа. Може да се използва и като чанта за носене. В някои модели има специални плъзгачи, които ви позволяват да използвате люлката като люлка.
 2. Пешеходният блок. Използва се, когато детето започне да седи. Обикновено този елемент се монтира във всяка посока на движение. Това означава, че детето може да седи срещу майката или обратно.
 3. Столче за кола Това е много удобно за собствениците на автомобили, тъй като не изисква допълнителни разходи за закупуване на много необходим артикул.

Ако изучавате рейтинга на количките, "3 в 1" заемат водещо място поради тези характеристики. И вече родителите правят избор въз основа на предпочитанията си. Има най-популярните модели, заслужава да се разгледат особеностите на всеки един от тях.

Детска количка Cortina Evolutin X3

Оценка на колички "3 в 1" за новородени, можете да започнете с този модел. Особеност на този модел е триколесното шаси, което значително увеличава маневреността му. Количката изглежда стилна и модерна.

Люлката е много просторна и не съдържа различни изпъкнали части. Може да се използва като люлка.

Седалката на пешеходния блок е широка, което позволява на бебето да се чувства комфортно дори и в топъл гащеризон през зимата.

Има голяма кошница за пазаруване и играчки и просторна чанта за майка. Комплектът включва мрежа против комари.

Adamex enduro

Оценявайки рейтинга на количките "3 в 1" за зимата, можем да кажем, че този модел заема водещо място. Производителите са предоставили всички подробности. Дори и в най-ледената зима троха няма да замръзне. Топлата люлка, защитният капак на капака и козирката на качулката ще бъдат надеждна защита от времето. Блокът за ходене е оборудван с топло покритие за краката.

Peg Perego GT3

Този модел има три колела, а предната се върти. Наличието на аварийната спирачка дава възможност незабавно да се спре движението в критични ситуации. Това от своя страна подобрява безопасността и надеждността на продукта и ви позволява да влезете в категорията 3 в 1 на инвалидни колички, които са най-популярни.

Inglesina Vittoria

Класическата версия, перфектно доказана през годините. Люлката е тапицирана с 100% памук и има матрак.

Основното предимство на количката е, че е достатъчно лек. Особено ценени от купувачите, които трябва да слизат по стълбите с нея. Колелата лесно се спускат по стълбите, което е от голямо значение при липсата на асансьор в къщата.

Един добър помощник при избора на превозно средство за дете ще бъде оценка за инвалидни колички 3 в 1. За момичетата има много възможности и цветове. Можете да изберете ярък модел или в успокояващи пастелни цветове. Всички марки предлагат голямо разнообразие от цветове, така че всеки купувач ще може да закупи количката по ваш вкус.

Предимства на количките

Количките са с голямо търсене в топлия сезон. С пристигането на пролетта, ако бебето вече седи, родителите мислят за такава покупка. Какви са предимствата на количките? Най-популярните включват модели, които отговарят на следните критерии.

 • Ниско тегло. Това е важно, защото позволява използването на количката в почти всяка ситуация. Лесно се сгъва и слага в обществения транспорт или в някоя институция. Тази опция е много удобна за дълги пътувания.
 • Малки размери. Сгъване на количката е лесно да се постави в багажника на колата. Също така, това не отнема много място у дома.
 • Функционалност. Гърбът може да се монтира в желаната позиция. Ходещите модели не са предназначени за сън, тъй като нямат хоризонтално положение. Но все пак, ако детето заспи, можете да спуснете гърба до легналата позиция.
 • Наличието на предпазни колани. Това е много важно, защото децата след 6 месеца са много активни и ремъците ще ви позволят да фиксирате бебето в удобна позиция.

Почти всички модели имат защитна броня, дъждобран, кошница за играчки.

Колички: Най-високо оценени

Според родителите можете да посочите трите най-популярни модела.

 1. Бягство от Уолц. Тази количка спечели любовта на клиентите поради най-малкото тегло, което е по-малко от 7 кг. Телескопична система за сгъване, която е много удобна по време на транспортиране. Облегалката е регулирана напълно тихо, така че може да се спусне, без да смущава бебето, ако е заспал. Включена е удобна маса, която ще ви позволи лесно да нахраните детето си на разходка. За студено време е полезно топло нос.
 2. Peg Perego Aria Completo. Количката има всички необходими характеристики за комфортна разходка. Голямо дъждовно покритие ще предпази надеждно от намокряне, а топъл нос на краката няма да позволи да се замръзне. Количка на принципа "книга".

 3. Aneco Venezia (екокожа). Този модел, в допълнение към пешеходната единица, има класическа люлка, така че може да се използва още от раждането. В същото време, това е чудесна възможност за ходене, тъй като има ниско тегло. Той е много практичен за транспортиране и съхранение, лесно се сгъва и има заключваща система. Той е подходящ за шофиране в извън пътя.

Има и други удобни колички. Най-популярните не са ограничени до това. Избирайки модел, трябва да обърнете специално внимание на безопасността и практичността при употреба.

Какво да вземете предвид при избора на количка?

 • По кое време на годината планирате да го използвате. Ако искате да закупите модел, подходящ за всякакви метеорологични условия, изберете "3 в 1". За деца от 6 месеца, летните екскурзии ще бъдат по-удобни в пешеходната версия.
 • Наличието на асансьор в къщата. Ако детската количка трябва да се повдигне и спусне по стълбите, помислете за модели с ниско тегло.
 • В случай на чести пътувания в колата, трябва да изберете детска количка, която се сгъва лесно и има малки размери.
 • Планиране на друго дете - не спестявайте в инвалидна количка. Евтината опция може да не продължи дълго време. Но качествени продукти от доказани производители ще позволят използването на детски транспорт за няколко деца. Ето защо, проучване на рейтинга на колички "3 в 1". За момчетата, можете да изберете модел в успокояващи пастелни цветове, той е доста подходящ в случай на раждане на момиче.

Като направите правилния избор, ще създадете безопасност и комфорт за вашето бебе. А за родителите практична количка ще стане незаменим помощник.