Пликът на съединителя за самостоятелно изпълнение

DIY Jewelry Clutch Box - Great Gift Idea. Flower Jewelry Box. Multipurpose Storage Box / Julia DIY (Юни 2019).

Anonim

Пликът със съединител е много женствен и елегантен аксесоар. Той украсява и допълва образа на жената. И ако по-рано тя беше спътник на социални събития и празници, днес тя е функционално и универсално нещо за всеки ден. В магазините можете да намерите съединители от всякакъв размер, цвят и стил. Но защо да не създадете сами по себе си уникален модел? Такава чанта най-добре ще отговаря на вашия вкус и нужди.

Как да направите плик със съединител със собствените си ръце? Всъщност, това не е нищо сложно.

Преди да започнете, изберете размера, материала и стила на вашия аксесоар. Избирайки размера на бъдещия съединител, не забравяйте, че все още не е портфейл, а чанта. Най-оптималните параметри ще бъдат такива: 15x20 cm, но можете също да шиете голям съединител.

Сега по отношение на избора на материал. Зимният съединител е по-добре да се направи от плътни тъкани. Например, от покривка, вълна или кожа. Лятната версия ще изглежда страхотно от материали като сатен, коприна или кадифе. Тъканта ще се нуждае от около половин метър, а също така не забравяйте да закупите материал за облицовката.

Така че нека започнем! Преди да шиете плик на съединителя, трябва да направите модел. Изрежете картонен правоъгълник с размера на бъдещата чанта. Сега нашият модел трябва да бъде прехвърлен във вътрешността на тъканта. Поставете тъканта с лицето надолу и проследете изрязания модел с тебешир или парче сапун. Направете това два пъти, за да получите три правоъгълника един върху друг върху тъканта. Направете същото и върху подплата.

Направете джобен вентил от горния правоъгълник. Оказа се нещо като разгънат плик. Същото трябва да се направи и върху тъканта на подплата.

Следващата стъпка е зашиване. Тъканта за лигавицата трябва да се постави с лицето нагоре, да се сгъне и шие. Включен джоб. След това трябва да направите същото с основната тъкан, просто го обърнете отвътре навън. След това свържете основата на съединителя с облицовка, прошиващи шевовете. Обърнете продукта и зашийте ключалката върху готовия плик. Тя може да бъде бутон или закопчалка, в зависимост от вашия вкус.

Можете да шиете съединител от кожа. То е толкова лесно, колкото от обикновената тъкан. Кожата за съединителя трябва да се избере по-мека. Помислете за дизайна на бъдещата чанта. Можете дори да направите скица. Кожата на ярко оцветяване и светлината на контрастния черен цвят ще изглежда много стилно и красиво.

Така че, подгответе всички необходими материали и инструменти: кожени кройки, щифтове, ципове, ножици. При избора на цип, имайте предвид, че трябва да бъде размерът на бъдещия съединител.

Според горната схема, направи модел. Изрежете го. Първото нещо, което трябва да направите е да закрепите с щифт към дългата страна на ципа на съединителя. След това можете да го прикрепите към платното. И едва след това проправете страничните шевове.

Пликът на съединителя има прости форми. Следователно, за да го направите сами, не е трудно. В допълнение, можете да го шият от същия материал като вашия костюм. Тази комбинация ще изглежда много стилно. Сега не е нужно дълго време за търсене и избор на дизайн на съединителя, който харесвате. Зашийте го сами!