Биомил кучешка храна: състав, ползи

биомил корм +для собак (Юни 2019).

Anonim

Кучетата за кучета Biomill (Швейцария) бързо завладяват вътрешния пазар и събират многобройни отзиви от професионални животновъди и обикновени кучета. Какви са характеристиките на тази емисия?

За компанията

Мотото на швейцарската компания Biomill - "Здраве и дълголетие от природата!". В съвременния свят домашните любимци, и особено кучетата, се считат за членове на семейството и внимателно се грижат за здравето си. И както знаете, "ние сме това, което ядем" и без добро хранене кучето не може да бъде напълно здраво.

Представители на компанията, която произвежда храни Biomill за кучета, се стремят да произвеждат продукти, които да отговарят на най-високите стандарти за качество. За производството на фуражи се използват изключително естествени суровини. Готовата храна претърпява строг контрол на качеството, което се потвърждава от международни сертификати.

От 1994 г. продуктите отговарят на международния стандарт на производствения процес ISO 9001. През 1997 г. Biomill е получил сертификат, гарантиращ спазването на международния стандарт ISO 14001. През 2001 г. последва сертификат HACCP / BRC.

Суровина

Биомил кучешка храна е направена от качествено месо, подходящо дори за хора. Всички месни продукти, използвани за производството на фуражи, са екологично чисти, притежават съответните сертификати, които се проверяват от регулаторните органи.

При производството на продукти не се прилага суровото брашно, а зърнените храни, които съставляват фуражите, не са генетично модифицирани.

Поради внимателния подбор на суровини, пестициди, остатъците от антибиотици и различните химически примеси не са включени в храната. Ето защо, на "Biomill" почти няма алергии.

Ползите

Защо професионалните селекционери обичат Biomill толкова много (храна за кучета)? Мненията за него са напълно положителни. Развъдчиците казват, че техните домашни любимци изглеждат и се чувстват по-добре. Как Biomill влияе върху здравето на животните?

Оптимално балансираните компоненти, които съдържат биомасовата кучешка храна, увеличават продължителността на живота на опашките, нормализират обмяната на веществата и помагат да се избегнат усложнения, свързани с възрастта.

"Biomill" се абсорбира идеално от тялото на кучето, има голяма хранителна стойност и спомага за нормализиране на стола. Съставът на фуражите включва Vioharma, хранителна добавка на базата на студено пресовано масло от пшеница. Той съдържа много витамини и хранителни вещества, спомага за подобряване на работата на храносмилателната система и насърчава промотирането на храна през хранопровода. Витамини, олигозахариди и естествени антиоксиданти повишават имунитета.

Храната е перфектно балансирана и контролира рН, защитава отделителната система и предотвратява образуването на камъни, което влияе положително на здравето и дълголетието на кучетата.

От проблеми със сърцето, очите и репродуктивните органи помага тауринът. Протеините, съдържащи се във фуража, снабдяват животните с жизненоважни аминокиселини.

Biomill е супер премия за кучета. Той ще осигури на вашия домашен любимец отлично здраве и дълъг живот.