Интерактивна фъстъчена кукла. аналози

CUPCAKE Surprise кукли сладкиши от Smartshopping.bg (Юни 2019).

Anonim

Интерактивната кукла карапуз днес е много популярна сред децата. Родителите са доволни от факта, че дъщерите им отново са започнали да играят с кукли. През деветдесетте години, например, куклата на Барби беше на мода и на практика не се играеше с кукли. Голяма радост за момичетата се обличаше, хранеше „дъщерите си“, къпеше ги в специални детски бани.

Към днешна дата изборът на такива играчки може да бъде ограничен само от финансовите възможности на родителите. Разбира се, децата винаги са помолени да им купят нещо ново, необичайно. Това желание е съвсем естествено и всеки има възможност да избере забавлението по свой вкус.

"Милан"

Интерактивна кукла с фъстъци, която може да говори, произнася определени фрази. Тя реагира на речта, "разбира" отговорите на детето на нейните въпроси (както е предвидено в програмата). Куклата знае някои стихове, приказки, песни. Милана отговаря на промяната в позицията. Когато се обърнеш с главата надолу, тя ще започне да "плаче" и да поиска да бъде поставена на краката. Децата наистина харесват тази играчка, могат да си играят с нея в продължение на часове.

"Бебе Бон"

Популярността на тази кукла не трябва да се доказва на никого. Lovely baby Baby Bon е на всички устни. За дълго време, играчката е един от най-търсените подаръци за всяка почивка. Интерактивна фъстъчена кукла може да яде каша от чиния, да пие от бутилка, да отиде в гърне и дори да плаче с истински сълзи. Освен това куклата може спокойно да се къпе без страх за по-нататъшното й състояние. Момичетата обичат да играят с бебето.

Куклата прилича на дете, възможно най-близо до растежа и размера на новороденото, така че е толкова приятно да се работи с него. Някои възрастни дори купуват Baby Bona за себе си, за да преживеят отново радост, усещайки едно малко, беззащитно същество в ръцете си.

Фъстъчена кукла "Аленка"

Интерактивната красота може да улови въображението не само на детето, но и на всеки човек, който не е безразличен към красивото. Тази кукла говори отделни фрази, води информационен диалог с детето си, отговаря на въпросите му. Създателите на програмираната, че Аленка мига с очите си, синхронизира устата си с речта. Всичко това изглежда доста привлекателно и убедително.

Какво друго може да направи Аленка? Куклата знае името му и при всяка възможност, казва го, чете поезия, произнася броя, някои загадки и езици. След като включи, тя предлага на детето да се срещне, да избере играта, която харесвате от личния й арсенал. Те включват: "Азбука", "Дъщери-майки", "Рожден ден".

Интерактивна фъстъчена кукла: ревюта

Сегашните майки дори до известна степен завиждат на дъщерите си - по време на детството им нямаше такъв сорт играчки. Куклите са наистина прекрасни, детето може да играе с тях с часове, забравяйки всичко на света. Отзивите на сайтовете са предимно положителни и дори ентусиазирани. Единственият недостатък е доста високата цена, така че не всеки може да си позволи тази покупка.

Така интерактивната фъстъчена кукла ще донесе много приятни впечатления на детето ви. С помощта на такава играчка, можете да вземете едно момиче за дълго време, удари си въображение.