Charms гривни - бижута, които се променят с настроението ви!

Моята първа Pandora гривна (My first full Pandora Bracelet) (Юни 2019).

Anonim

Мода за гривни с очарование започна преди няколко години. Първоначално, с такива бижута, изтънчени звезди и много богати модни дами, бижута и марка Pandora станаха невероятно популярни. Малко по-късно се появиха по-достъпни аналози, а днес всяко момиче или жена може да събере своя уникална гривна. Какво трябва да знаете за носенето на чар, как да ги избирате и комбинирате?

Малко история

Думата чар може да се преведе буквално на руски като "магия" или "чар". Днес те ги наричат ​​висулки за гривни. Призоваването на абсолютна новост като бижута не е съвсем правилно. Мъниста на нишки или кожени дантели бяха износени, за да се носят в зората на нашата цивилизация. В древността такива гривни, като всички други бижута, бяха талисманите и идентификационните знаци.

Днес гривните с чар са модерни и стилни аксесоари. Идеята за декорация е проста, но в същото време невероятно оригинална. Основата се купува отделно - сребърна или кожена гривна. След което тя може да бъде запълнена с индивидуални висулки по желание. Тук е женски дизайнер, който никога не се отегчава от факта, че бижутата ни радват с нови колекции от очарования всеки сезон.

Пандора и Слънчевата светлина

Марката на Пандора се счита за създател на тенденциите на гривните с чар. Подаръци в брандирани кутии с логото на тази бижутерска къща, направени да се показват на всички наоколо. В крайна сметка става дума за модна марка, която предлага на клиентите доста скъпи предмети, изработени от благородни метали. Най-малкият и най-прост чар за гривна струва днес от 1000 рубли, лесно е да се отгатне колко ще струва да се събират бижута или да има няколко комплекта висулки за различно настроение.

Основният конкурент на Пандора е Sunlight, по-демократична търговска верига, която внезапно се появи на пазара на бижута и бързо спечели любовта на купувачите. Въпреки че говорим за конкуренция в този случай не е напълно уместно, тъй като тези две марки предлагат подобни продукти в различни ценови категории. Гривна "Слънчева светлина" с чар ще струва много по-евтино от "Пандора". В същото време бижутата също са изработени от сребро с различни вложки.

Днес чаровете и гривните за тях се произвеждат от много бижутерийни фабрики и можете да ги закупите в почти всеки магазин за бижута. И в отделите на бижута ви очакват много евтини колеги, направени от неблагороден метал и стъкло.

Как да изберем гривна?

Всеки човек е индивидуален и не само по отношение на идеологията, но и по чисто физиологични причини. Затова във всеки бижутерски салон ще ви бъдат предложени гривни-основи за чар с различна дължина. Намерете си много лесно чрез монтаж. В идеалния случай, двата пръста трябва да се впишат свободно под орнамента. Този резерв е необходим по очевидна причина: гривната "Пандора" с чар ще намалее в диаметър, когато се напълни с мъниста. В продажба можете да намерите три основни типа основи за бижута висулки. Това са твърди и гъвкави сребърни гривни, както и кожа със сребърни скоби. Кое да изберете зависи от личния ви вкус и материалните способности. Обърнете внимание на типа закопчалка. Уникалната кръгла ключалка е дизайнът на Пандора, но днес не е трудно да се намери същата гривна със слънчеви лъчи. Алтернатива е обикновена пушка със сребърна отвор.

Тали с чар: снимки и тайни на сглобяване

Затова сте закупили гривна. Време е да я напълним с висулки. За да изглежда стилно украсата, трябва да изберете 3-5 основни чар и да ги допълвате с подобен брой неутрални вторични. Така че колко спиране е подходящо да се носят в даден момент? Не трябва да пълните гривната от ръба до ръба, оптималното количество чар е 5-10 броя, в зависимост от диаметъра на продукта. Когато носите окачването трябва да се търкаля. Не забравяйте за "запушалки" - мъниста, които не дават чар да падне, когато откачите гривната.

Отзиви на собствениците на гривни с чар

Гривни със сменяеми мъниста като много жени. Дори и много богати жени, както и известни актриси и певци, носят такива бижута с удоволствие. Единственият съвет, който може да се даде на начинаещите любители на чар: да купуват висулки и гривни изключително в доказани бижутерийни магазини. На продукта трябва да има образец и на етикета, прикрепен към него - теглото, използваните материали и информация за производителя. Гривните с отзиви за чаровете са положителни. С правилния избор и покупка на бижута в голям салон за бижута, това ново нещо ще ви донесе много радост и със сигурност няма да ви разочарова.

Нова украса всеки ден

Гривните с чаровете скоро няма да излязат от модата. Това са уникални дизайнерски орнаменти, които никога не се отегчават. Когато са правилно напълнени, те изглеждат невероятно елегантни и са подходящи за носене във всяка ситуация. Погледнете гривните с чар, снимки от които можете да видите в тази статия. Всеки има свое настроение и понякога демонстрира няколко мисли / хобита на домакинята.

Бижута ни радват с голямо разнообразие от висящи дизайни. Това са символи на летен отдих, миниатюрни копия на превозни средства, образи на животни и различни битови предмети. Не се страхувайте да покажете личността си и да разкажете повече за себе си на другите. Ако желаете, можете да сглобите една гривна върху абсолютно всяка тема и след това да замените всички или някои от очарованието и да изглежда напълно нова.