Детски волан на автотренажер - реалистичен симулатор за управление

Видео обзор Музыкальный детский игровой руль Musical childrens play wheel ЮНЫЙ ВОДИТЕЛЬ #Игрушки (Юни 2019).

Anonim

"Искам да насоча", - почти всяко дете се придържа към родителите си, когато пътуват с тях в колата. Днес тя е достъпна дори и за най-малките пътници. Дайте на детето волана на играчката и той с удоволствие ще се представи като шофьор на състезателен автомобил или огромен камион. За бебето това не е просто играчка, а истински авто-треньор. Воланът е оборудван със звукови и светлинни ефекти и дори с ключ за запалване. Колко страхотно е да си шофьор, седнал в детска седалка, когато истинските коли се втурват през прозореца и се движиш по истински път! Родителите донесоха бебето вкъщи и все още искат да се насочат, а това е възможно, ако в детската стая има автомобилен комплекс, базиран на анимационния филм „Автомобили“.

Детски волан Автотренажер

Това е симулатор за шофиране на деца от 3 години. Всичко тук е като в истински автомобил: регулируема седалка, скоростна кутия, педала на газта и спирачката. Най-интересното в тази играчка е електронен волан с екран. Като опитен водач, детето може да регулира седалката до височината си и да използва предпазните колани. Racer готов да се вози. Започваме колата, завъртаме ключа за запалване, включваме първата предавка, натискаме педала на газта, да тръгваме!

Всички действия на детето са придружени от звукови ефекти. Нашият шофьор се движи по оживена улица и е време да увеличи скоростта. Тук преминаваме към втора предавка, а авто-волана прави звуци на ускоряваща кола, което прави пътуването по-реалистично. Внимание, скъпа, пешеходец пресича пътя на грешното място, натиснете спирачния педал и сигнала! Уау, каква яма, да го обиколим! Младият шофьор завърта волана настрани и съответният мигач започва да мига на панела.

Време е да зареждате с гориво: натиснете десния бутон на волана и чуйте как се налива бензин в резервоара. Готови сме да продължим пътуването, но сега ще вървим заедно с Lightning McQueen. Машината на този герой е разположена върху монитора на волана и се движи по ликвидационната писта. Мотов реве! Чува се писък на спирачки, шок, сигнал за аварийно спиране се включва. Младият състезател ще поправи колата си и ще продължи пътуването. Звуковите ефекти са много реалистични и се възпроизвеждат чрез натискане на бутоните на волана. В зависимост от модела, автомобилните симулатори имат малки разлики.

Основни характеристики на детския треньор "Автомобили"

Таблицата по-долу показва характеристиките, които разграничават детското автоматично обучение, наречено "Автомобили".

Треньор на воланаСтар моделНов модел (актуализиран дизайн)
седалка

механизъм за симулиране на движение, регулиране на разстоянието от волана

3 позиции за накланяне на облегалката
Селектор на скоростта3 позиции
педалигазова спирачка
звук7 звука15 звука
светлинаpovortnikiмигачи, фарове
показПътека с машината
Допълнителни опции-скоростомер, задна предавка

Управляващ треньор: минуси и професионалисти

Компанията "Smobi" реализира мечтата на много момчета и момичета, но като всяка играчка, този игрален център има положителни и отрицателни страни.

плюсове:

  • най-интересните елементи на колата се събират в един симулатор;
  • разнообразие от звукови ефекти, светло съпровод;
  • възрастова категория.

минуси:

  • екранът с машината е монотонен, пистата е къса, родителите очакват да видят електронен екран с интересен път;
  • отнема много място;
  • педалите на газта, спирачките и скоростната кутия не са свързани с машината на екрана.

Може би само тези родители забелязват тези недостатъци, но симулаторът за шофиране на деца („Коли” - анимационен филм, който вдъхнови създателите да създадат играчка) е голямо удоволствие и също така развива фини двигателни умения, внимателност, координация на движенията. С него можете да научите правилата за поведение на пътя. Това ще бъде чудесен подарък за вашето дете.