Колата на дистанционното управление - мечтата на всяко момче

Америка: От Свобода към Фашизъм / America: Freedom to Fascism (Юни 2019).

Anonim

Малко вероятно е да се срещнете с такова момче, което в детска възраст не мечтае да има кола на контролния панел. Статистиката показва, че такива играчки са сред най-продаваните сред останалите. Те помагат на детето, което расте, да контролират скоростта, реакцията и развитието на вниманието. Тази играчка вече е станала специфичен симулатор. Много често можете да видите как татко играе пишеща машина, която току що е купил на малкия си син.

Класификация на радиоуправляеми модели

Колата на контролния панел, като истинска кола, има определена категория. Първият принадлежи на пътниците. Те са много подобни на големите им колеги, оборудвани с електрически двигател и задвижване на четирите колела, което има няколко скорости. Вторият включва джипове. В номера на модела им има и роботи, чудовища, стадиони, трагедии и бъгита. Първият от тях - един от най-бързите и маневрените. Те са способни на много трикове. За тях няма бариери. Monster е автомобил на контролния панел, шасито на което е монтирано на вертикална рамка. Затова е толкова стабилен на пътя. В сърцето на бъгито и трагичката е платформа от същия тип. Те са предимно на всички колела, но ако се опитате усилено, можете да намерите модел с задвижване на задните колела. Тяхната основна разлика в ширината на колелата. Те имат повече трагедия. Въпреки това, бъги на равен път може да достигне скорости до 100 км / ч.

Ние поемаме работата сами

Много хора, които растат, не губят интерес към различни играчки. Някои събират дизайнер, някой се интересува от настолни игри и някой обича мини-коли по радиото. Естествено, това хоби вече е по-сериозно. Има фенове, които събират такива експонати в своите колекции. Но как да получим модел, който никой друг няма? Можете да го направите сами. Оказва се, че това не е много трудно. Първо трябва да вземете решение за подробностите, които са необходими за това, и след това да се заемете с работата.

Списък на най-важните детайли

За да получите колата на дистанционното управление, трябва да поддържате целия процес под контрол. Искате ли кола с жица или по радиото? Вашите разходи за компоненти зависят от него.

Колела и шаси

Всеки модел трябва да има шаси. Ако желаете, можете да ги направите сами, но по-добре да отидете в магазина за тях. Там ще получите колелата. Обърнете специално внимание на качеството. Предните колела трябва да се въртят лесно и да имат гумени гуми за по-добро сцепление.

двигател

Това е една от най-важните части на колата. Можете да използвате електрически мотор от всяко оборудване, което е било неуспешно. Това не беше? След това отидете в магазина. Бензиновият двигател е най-мощният и следователно най-скъп. Той изисква определена грижа за себе си, той трябва да купи бензин.

Контролен панел

Машината на таблото за управление ще се движи само на разстояние от дължината на проводника. За модели с радиоуправление трябва да имате радиоустройство. Въпреки че не е евтино, такава покупка ще ви донесе истинско удоволствие, тъй като колата ви ще пътува доста голямо разстояние.

тяло

Машината на дистанционното управление може да изглежда така, както позволява въображението ви. Тялото може да се закупи и в магазина.

монтаж

Компонентите обикновено имат подробни инструкции за монтаж. Строго следвайте инструкциите, регулирайте двигателя, инсталирайте батерията и антената и след това поставете корпуса и шасито. Можете да бъдете сигурни, че колата на дистанционното управление, създадена със собствените си ръце, ще зарадва не само вашето бебе, но и вие!