Нощна светлина "Проектор на звездното небе" за романтика и вдъхновение

Ночник проектор Звёздное небо Star Master - лучший ночник из Китая !!! (Юни 2019).

Anonim

Нощното звездно небе, където са се натрупали безброй звезди, повярвайте ми, е завладяваща гледка ... Разглеждайки космическата Вселена, можете да се отпуснете, да настроите философски настроение и да намерите източник на вдъхновение. Но можеш да си спомниш кога за последен път си гледал нощното небе, когато гледаш

звездите? Вероятно много дълго време. За съжаление, темпото на съвременния живот е такова, че няма време за звездите.

Но всичко това може да бъде поправено! Нощната лампа “Проектор на звездното небе” не само ще даде възможност на всеки да се възхищава на звездното небе, но и да придаде специален романтичен допир на познатата домашна среда.

Може да се използва като лампа в детската стая, нощна светлина в спалнята или светлина за романтична вечеря заедно. Само си представете: можете да видите милиони звезди, без да напускате стаята. Страхотна гледка!

В допълнение, изображението на звездите не е статично, защото нощната светлина "Проектор на звездното небе" има ефект на мигане. Нещо повече, възможно е светлината на „звездите“ да стане ярка или по-мека, поставяйки я по ваша преценка. Можете да се настроите според настроението и цвета на светлината, които могат да се променят самостоятелно по време на работа. Color Galaxy е невероятна гледка.

Нощната светлина на Star Beauty Projector може да зарадва хората от всички

възрасти, създавайки чудесно настроение. За децата, идеален проектор, който дава образа на планетите и създава страхотна атмосфера в детската стая. Включете го и наблюдавайте с детето на планетата, най-разпознаваемите съзвездия и Млечния път. Осветлението е толкова меко, че детето дори може да заспи с него.

За опитни възрастни астрономи, "домашният планетариум" е подходящ. С него можете да получите подробна карта на звездното небе в 3D. Обиколката на лампата е специално разделена на 12 месеца съответни части. Ето защо, можете да настроите изображението, така че "звездното небе" в стаята ще бъде точно тези съзвездия, които са видими този месец извън прозореца. И е възможно, като че ли по магия, да ги променяме всеки ден или час и постоянно да бъдем доволни от новите образи.

Ако сте уморени за деня, тогава можете да включите нощната лампа “Проектор на звездното небе” в стаята си и веднага да усетите как тайнственият блясък на звездите ви приспива. Неговата мека светлина има благоприятен ефект върху изтощената ни нервна система и ни позволява напълно да се потопим в сладък сън. В допълнение, вие дори не трябва да ставате, за да изключите лампата. След час на работа той ще се изключи сам.

Нощната лампа "Проектор на звездното небе" е доста лесна за управление. Тя може да работи не само от батерии, но и от мрежата. Това ще ви позволи да го използвате навсякъде. Например, можете да го сложите в банята, да добавите малко пяна, свещи, а обикновената баня ще стане СПА салон под звездите. Дори кухнята може да стане невероятно красива с помощта на проектор и да се превърне в идеално място за романтична вечеря заедно.

Ако искате да дадете на роднините си нещо необичайно, тогава нощната лампа „Проектор на звездното небе“ ще бъде чудесен подарък. Отзивите потвърждават, че вашите близки и приятели ще оценят подаръка. И децата ще бъдат напълно доволни от него. Дайте звездно небе на тавана и превърнете обикновените стени на стаята в ярка космическа панорама.