Какво да се даде на проводниците в армията: няколко опции

Martial Law 9/11 - bulgarian (български) and german (deutsch) (Юни 2019).

Anonim

Есента и пролетта са два сезона, когато младите мъже стават мъже. Те отиват да служат в армията. Дори и да не е времето да служат за много дълго време, единственият начин да получат новини от един войник за роднини са обикновени хартиени писма, оставяйки се в армията, остава много трогателно и духовно събитие както за заклонника, така и за неговите близки и приятели. И като са поканени на този празник, почти всеки веднага си мисли: какво да даде на бъдещия войник за напускане на армията?

Сама по себе си традицията за ескортиране на син, приятел, любим войник е далеч от нова. Всички онези, които познават и обичат младежа, който ще служи наблизо, обединяват се на една маса, поздравяват младия мъж за отговорно решение, говорят добри думи и прощални думи, искат успешно да преодолеят армейските изпитания и да се завърнат у дома възможно най-скоро. Обикновено всичко това е съпроводено с традиционни елементи на празника - богато изработени маси, танци и песни, така че новобранците със сигурност ще си спомнят последните дни преди военната служба. Ето защо, първият вариант, който дава на жиците в армията, ще бъде добра алкохолна напитка. Армията е символ на факта, че човек е станал възрастен и отговорен, което означава, че няма да има нищо срамно в една бутилка добър коняк, дарен за излизане. Нещо повече, съществува традиция, според която по време на честването на жиците всички присъстващи на масата трябва да оставят автограф върху бутилка силен алкохол, така че при завръщането си от служителя в армията отново да се съберат на масата и да пият за здравето си. Така че дарбата ще бъде навременна и традицията ще се спазва.

Един добър подарък за виждане в армията - пожелания от приятели. Те могат да бъдат записани и подредени под формата на видеоклип или просто отразени в пощенска картичка. Основното условие - желая искрено и от сърце. Можете също да приготвите сувенири с желание - да ги отпечатате на тениска, чаша или капак на тетрадка. Между другото, за преносими компютри - канцеларски материали ще бъде и добър и необходим подарък за лицето, което напуска. Но като мислите за даряването на армията, не трябва да купувате ненужно скъпи сувенири като писалки или дневници на Паркър: хората са различни, а такива подаръци могат да бъдат изкушение за някои бъдещи сътрудници на вашия приятел или син.

Също така, не давайте пари на наемен персонал. Разсъжденията за това, колко се представя за излизане, е без значение - в армията парите едва ли са полезни за него. Ето защо, по-добре е да оставите подобен подарък, за да отпразнувате връщането след услугата, това е, когато младежът "вдигане" зелена "хартия" няма да се намесва.

Но най-добрият подарък от любимото момиче на наемане ще бъде времето, прекарано с него - скоро няма да се насладите на обичайните радости на любовниците. Защото не си губете времето напразно, подредете романтична вечер за бъдещия войник. Той дълго ще го помни, докато е в казармата. Дайте му съвместна снимка с декларация за любов. И след това му пишете по-често от писма - това е най-скъпият подарък, който можете да направите.

Сега е ясно какво да се даде на проводниците в армията? Обхватът на нещата е доста обширен. Всичко зависи от вас - какво лично желаете за наемане и какво да дадете като сувенир от вас.