На коя ръка трябва да носи момиче часовник? На коя ръка е лявата ръка? Гривна за жените

ЕРАТА НА ИЗМАМАТА 2 Алхимията и издигането на образа на Звярa (Юни 2019).

Anonim

Едно момиче трябва винаги да изглежда красиво и стилно. А това се отнася не само за дрехите, но и за прическите, грима и също така задължително аксесоарите. В тази статия искам да говоря за това как да нося часовник за момичета и кой е по-добре да избере за определен стил.

Всичко е обмислено до най-малкия детайл.

Ще получите ли такъв полезен и много сладък аксесоар? Мисля си каква ръка да носиш момиче с часовник? В крайна сметка, вероятно, има някои правила, как да го направя правилно. За да разберете това, можете да погледнете малко история. Факт е, че първият часовник, който е проектиран да се носи на ръката, е с механична фабрика за автомобили, която се намира от дясната страна на циферблата. Затова, за да могат удобно да започнат собствения си часовник, беше удобно хората да ги поставят на лявата си ръка, докато извършват определени манипулации с дясната си ръка. Важно е да се каже, че по онова време левичарите изобщо не се оплакват, не ги разделят в група от специални хора, така че имат същите аксесоари като всички. Трябва да се каже, че във времето на Съветския съюз всички без изключение трябваше да носят часовник само на лявата си ръка.

Практическата страна на проблема

Съвременните реалности дават напълно различна оценка на хората с лява ръка и, между другото, на всички останали. Ето защо, днес въпросът, на който ръка да носят часовник на момиче е абсолютно не си струва и по принцип, не притеснява никого. Никой не би се изненадал, ако човек има часовник на дясната или лявата си ръка. Основното правило на модерността: максимален комфорт. Не трябва да забравяте за това, ако искате да носите такъв аксесоар като удобен часовник. Същото важи и за левичарите, те могат да носят такъв аксесоар на ръка, който е удобен за тях, и по начина, по който те искат.

Версия на древните китайски учения

Доктрината на Фукури за Китай също може да разкаже за ръката, по която часовникът се носи от момиче. Тя казва, че има три важни енергийни точки в близост до китката на всеки човек, които, ако сте изложени на него, могат да подобрят здравето ви и значително да го влошат. Най-важната от тези точки е Кун, който е пряко свързан със сърцето. Въздействайки върху него, можете да повлияете положително и отрицателно на сърдечния мускул. Факт е, че при мъжете тази точка е върху китката на лявата ръка, а при жените - на дясната. От това можем да направим логичен извод, че момчетата трябва да носят часовник от дясната си ръка, а момичетата отляво. Как да се отнасяме към тази теория е да решаваме независимо за всеки отделен човек. Но не трябва да забравяме, че учените знаят, че часовниците определено са свързани със сърцето на човека. Но как точно - в това те все още трябва да разберат.

Психологическа гледна точка

Можете също така да поискате от психолозите какви ръце да носят часовник на момиче, те също могат да разкажат много интересни неща за този факт. Така, според тях, момичето, което носи тази аксесоар на активна ръка, се счита за целенасочено, независимо, кариерист. Има още една много интересна теория по този въпрос. Така че, много учени смятат, че часовникът трябва да се носи отдясно. Защо? Това е просто, защото подсъзнателно хората свързват лявата страна с миналото, а дясната - с бъдещето. Ето защо, ако една дама погледне часовника в ляво, т.е. към лявата ръка, тя ще мисли за това, което не е имала време да направи, ако тя не е имала време да го направи от дясната ръка, тя ще си помисли как да направи това, което е останало. Това е, от гледна точка на правилното настроение, е по-добре да се носи часовник от дясната ръка. Въпреки това, тази теория не е научно потвърдена, това също трябва да бъде известно.

За красотата

Днес много често има момичета с часовник на ръцете си. И това важи дори за тези дами, които не са делови и активни в работата си. И всичко това, защото днес часовникът е не само полезно устройство, което помага да се определи времето, но и стилен аксесоар. Въпросът, каква ръка да се носи днес, на практика не е най-важното за никого, защото всеки го прави точно така, както той смята за подходящ, пренебрегвайки всички съвети или препоръки. Между другото, и на обществеността за това е напълно спокойно, не се опитва да повтори "погрешно".

Видове часовници

Има някои прости правила, как е необходимо да се носят тези или други дамски часовници. Така що се отнася до скелетните часовници (аксесоар, през прозрачния заден капак, от който се вижда целият механизъм), те най-вероятно са предпочитани от момичета, които се придържат към рок стила в дрехите. Отличен образ на това допълва кожени якета, къси поли с всякакви метални нитове. Що се отнася до часовниците, украсени с кристали, те предпочитат да се носят от дами, които следят всички модни тенденции и остават винаги в тенденция. Такъв аксесоар може да се носи не само на ръка, но и върху ръкавицата (с козина, ръкавът на която е три четвърти). Изображението е съвършено допълнено от красива черна чанта за крокодил. Мъжката гривна заслужава специално внимание. Обичайно е мъжете да носят женски еманципирани дами, които активно се борят за правата на нежния пол. Също така, такива часовници са добре носени за жени - бизнес жена, днес е позволено и изглежда, между другото, много хубаво. Изисканите естества предпочитат часовниците на тънката жълта метална лента. Той може или да прегърне ръката си, или да виси малко, това е позволено. Този образ трябва да бъде допълнен с романтична рокля, можете също така и други аксесоари творческа личност. Много популярни днес са и часовници от кожен каишка, който няколко пъти се завърта около ръката. Тази по-младежка версия на този аксесоар ще подхожда на хората, които предпочитат небрежен стил.

Ръчно изработени

Какви други часовници носят момичетата? Така че хората с креативно мислене могат да направят часовник за собствения си часовник. За това просто трябва да решите какво искате да видите в крайния резултат. Така че, най-добре е да декорирате кожени колани, като помните, че днес те съществуват в почти всички цветове и нюанси. Това може да стане с помощта на мъниста, кристали, мъниста - това ще бъде момиче с романтичен образ. Също така е добре да се украсят ремъците с различни метални копчета, висулки - това също е позволено и силно украсява дамската ръка. Какви други часовници могат да бъдат? Снимки на самостоятелно изработени продукти (които лесно се намират на съответните ресурси) показват, че те могат да бъдат украсени с гривни, които дори могат да бъдат изтъкани от цветни жици, нишки и дори дебели връзки. Тази гривна ще бъде точно оригинална и необичайна, която веднага ще привлече вниманието не само към ръката на дамата, но и към нея изцяло. Въпреки това, винаги трябва да помните за размера на такива аксесоари. Ако едно момиче е малко, тя не трябва да претоварва ръката си, тя ще изглежда грозно. Дамите от големи снопове не се препоръчват да носят прекалено малки часовници на тънка каишка, защото те просто ще бъдат загубени и няма да дадат ефект на декорация.