Какво трябва да бъде грим за шаферка за сватба?

Официална прическа, с която спестяваме 60 лева (Юни 2019).

Anonim

Без съмнение, главният герой на сватбата е булката. Но ако бяхте поканен като приятелка, тогава и вие няма да останете незабелязани. Трябва да изглеждате неустоимо. Ето защо, основната задача - да се мисли на правото грим за шаферка за сватбата. В крайна сметка винаги ще бъдете до младите.

Препоръки за създаване на грим

Прилагането на грим не се различава от обичайния MikeCap. Той трябва да бъде много упорит, за да издържа цял ден и вечер. Гримът за шаферката, за разлика от младата "боя за война", може да бъде най-разнообразна. Основното правило на грима е, че то просто трябва да бъде хармонично. Напоследък често много сватби се правят в един и същ нюанс, т.е. облеклото на всички приятелки има същия цвят. Затова гримът на сватбата за шаферката се избира съответно.

Не слагайте тон на козметика. В края на краищата, трябва да изглеждате естествено. Много често, грим за шаферка за сватба се избира въз основа на образа на младите. Ако гримът й е ярък, приятелите й трябва да бъдат по-сдържани, за да може дори да се открои на фона на обратното. За да изглежда естествено и красиво, първо трябва да се погрижите за тена и да изберете нюанс, който е най-близък до естествения. Преди нанасяне на козметика кожата трябва да бъде подготвена. Например, можете да използвате специални маски и кремове. Преди да нанесете грим върху очите, клепачите също трябва да бъдат подготвени. Те трябва да бъдат сухи, така че гримът да не плава. Mascara трябва да избере водоустойчива. Тя не трябва да се излива.

Сватбен грим за шаферката

Стъпка по стъпка да рисувате процеса не е трудно:

 • Нанесете тънък слой основа или крем. Както вече споменахме, тя трябва да бъде по-естествена.
 • Ако след нанасянето на основата, под него се виждат кръгове под очите и други несъвършенства на кожата, те трябва да бъдат покрити с коректор. Структурата му е много по-плътна, което ще скрие всички недостатъци.
 • След това нанесете насипен прах.
 • Преди да започнете да нанасяте ярки нюанси в грима, трябва да фиксирате козметиката. Това може да се направи с грунд или, ако не е под ръка, обичайния прах.
 • След това нанесете сенки за очи. Цветът зависи от осветлението и сянката на очите ви. За синьо, кафяво, оранжево или сиво е перфектно. Сивите очи са добре сини или светло пурпурни сенки, а кафявите - с светло розово или млечно бежово.
 • В тази версия на грима, не е необходимо да се прилага очна линия. Е, ако искате, можете да нарисувате малки стрелки на горния клепач.
 • След това рисуваме миглите с черна удължаваща се и удебеляваща спирала.
 • След това молив контур за устни. След това ги рисуваме с червило от розов, прасковен или рубинен цвят.
 • Дайте малко яркост, за да направите цвят на праскова или теракота.

Подобен грим за шаферка за сватба, за да изглежда много свежа, хармонична. Момичето ще се окаже страхотно в сватбени снимки.

Ретро грим

Тематичните сватби често се подреждат. Церемониите в ретро стил стават все по-популярни. Ако сте поканени на такова събитие, тогава гримът трябва да съответства на темата на празника. Как да се създаде такъв грим за сватба за шаферка? Инструкцията стъпка по стъпка е следната:

 1. Необходимо е с помощта на основа, коректор и прах да се постигне максимална гладкост и равномерност на кожата.
 2. След това линията на веждите трябва да се подчертае с молив.
 3. След това поставяме стрелките върху горния клепач и те трябва да се разширяват от средата на окото до външния ъгъл.
 4. При този вид грим не се използват сенки или се използват само естествени нюанси.
 5. След това миглите могат да бъдат боядисани в черна удължаваща спирала. Друга възможност е да се придържате към режима. Те ще изглеждат много красиви.
 6. След това трябва да направите устните си с ярко червено червило. Това е всичко - гримът е готов.

Сватбен грим за шаферката: снимки и описание

Класическият грим се счита за опушени очи. Тя се вписва почти всички момичета. Инструкции за създаване на грим в този стил е както следва:

 • Първо трябва да нанесете тънък слой основа.
 • Всички недостатъци прикриват коректор.
 • За да се консолидира основата, е необходимо да се нанесе прозрачен прах.
 • След това поставете основа върху клепачите.
 • С помощта на очертания молив изчертайте стрелките на горния клепач по линията за растеж на миглите. Цветът на молива се избира в зависимост от цвета на сватбата.
 • След това е необходимо да се засенчи начертаната линия с помощта на специална четка.
 • В зависимост от цвета на сватбата, изберете най-тъмния нюанс на сенките и ги нанесете над изтеглената линия.
 • След това трябва да почистите прехода.
 • След това се прилагат леки нюанси на една и съща сянка и отново се засенчват.
 • След боядисване на миглите с черна удължаваща спирала.
 • След това сложете руж върху скулите. Тяхната сянка трябва да бъде неутрална.
 • И нанесете упорито червило от светлорозов или прасковен цвят. Отгоре устните трябва да бъдат покрити с прозрачен гланц.

Това е готов грим за шаферката за сватбата.

гол

Има и вид грим като голи. Този тип е възможно най-близък до естествения. Понякога изглежда, че няма никакъв грим, но лицето изглежда малко трансформирано. Но този грим се прави по-добре от специалист, тъй като всяко погрешно движение може да развали цялото изображение.

Съвети за гримьор

Специалистите дават някои общи препоръки за прилагане на този или онзи вид грим: Собствениците на мазна кожа трябва да почистят добре лицето си с маски и ексфолианти преди процедурата. Избирайки тонална основа, не забравяйте да обърнете внимание на нейния състав. Не трябва да има никакви масла. Само за всеки случай, вземете матиращи салфетки за триумфа. Ако лицето е твърде дебело, използвайте ги.

За червило, проведено по време на почивката, преди да го приложите препоръчва да направите основа на устните, като използвате мек молив. Нанесете спиралата трябва да бъде в два или три слоя. Предпоставка е нейната водоустойчивост. Както знаете, никакви сълзи на сватба не могат да направят. Основното правило - трябва да използвате вече доказаната козметика, а не да купувате нещо ново на сватбения ден. В друг случай може да се появи алергия към лекарството. И помнете: естествеността в модата при всякакви обстоятелства!

заключение

Сега знаете как да направите шаферката за сватба и да бъдете непреодолима цяла вечер. Нашите съвети ще ви помогнат да създадете превъзходен грим. Успех!