Ирис, създаден за плетене

SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Safe class | Food / drink / appliance scp (Юни 2019).

Anonim

Ирис е плетена нишка от 100% памук. Краткотрайното третиране на нишките със силен разтвор на натрий и последващо измиване с вода им придават сила, блясък и блясък, както и устойчивост на слънчева светлина. Ирисните нишки са идеални за плетене, плетене и машинно плетене. От тази прежда е добре да се извършват такива продукти като трикотаж, ажур, салфетки, пердета, покривки за маса, покривки и много други. Тези нишки тежат около 25 грама топка. На етикетите има ГОСТ.

Плетива Ирис нишки

Днес плетенето е много популярно. Тя е влязла в живота ни не само под формата на пуловери, но и оригинални, необичайни, шикозни модели, които могат да бъдат създадени с различни нишки. Ето защо е много важно да се избере правилната прежда, която ще ви позволи да изпълнявате дори и най-трудната, старателна работа без особени затруднения. В крайна сметка, всяка ръчна работа е приятна, когато има уникални, приятни неща, и за това трябва да използвате качествен материал. Thread iris - един от тези материали. Има правило: колкото по-тънка е преждата, толкова по-естествен е видът на продукта. Ето защо, ирисът е много често срещан: ще бъде трудно да се намери по-тънка прежда, и това ще бъде много по-скъпо. Ирис - нишките са много послушни, и те са много удобни за плетене.

Ирис нишки - какво може да се върже от тях?

Тези нишки са много подходящи за реализиране на идеи за създаване на детски дрехи. Голям избор от ярки, сочни, цветни цветя, от които очите просто се вдигат, още повече вдъхновяват и вдъхновяват. Органичният памук е много приятен на допир. Можете също да се опитате да обвържете тези нишки, например, мъниста: оказва се, че са много оригинални и доста забавни. Можете да измислите мъниста за всяко лятно облекло, особено след като те са много бързо изплетени.

Ирисните нишки се използват от доста години. Те могат да бъдат наречени трайни конци: салфетки могат да се съхраняват повече от 60 години, а ако са врохкачени, дори по-дълго. Дрехите, завързани с ирисови нишки, се свиват малко след първите измивания. И след това продуктите могат лесно да бъдат измити в пералня, те няма да седнат и да не се разтягат. Също така, ирисните нишки са идеални за правене на играчки. Много е удобно, че те се продават на топки по 25 грама, но ако плановете са да се направи нещо голямо и много голямо, тогава можете да си купите моркови и 300 грама. Но тези нишки имат отрицателна страна. Благодарение на тяхната финес, те могат да се счупят на местата за заплитане. Следователно, когато работите с ирис, трябва да имате търпение. Струни на ирис могат да бъдат закупени в магазини за стоки за ръкоделие. В каталозите обикновено се предлагат различни цветове. Те могат да бъдат произведени в различни страни. Нишките ирис, вероятно, винаги ще останат известни и търсени, особено за плетене на дрехи през лятото или за да задоволят новите си играчки с нови играчки. Ако ги изберете, определено трябва да ги купите и да се насладите на резултатите. В края на краищата, нишките на ириса са наистина много висококачествени, дори ярки, издръжливи.