Частни детски градини в Чебоксари: описание

Общинарка от ГЕРБ прави частна детска градина в общинска (Юни 2019).

Anonim

С оглед на факта, че някои съвременни майки в градовете на Руската федерация и други страни напускат декрета, действителният въпрос е дали най-добрият начин да се изпрати детето е 1.5-2 години: в частна или обществена детска градина. Чебоксари не са изключение.

За града

Чебоксари е град в Руската федерация (768 км от Москва), столицата на република Чуваш. Намира се на десния бряг на Чебоксарското водохранилище на река Волга, на територията на възвишението Волга. Градът е основан през XV век.

Площта е 233 кв. Км. Населението е 489, 5 хил. Души.

В момента представлява голям индустриален, културен, исторически, образователен, транспортен център на региона и страната. Има исторически паметници и защитени обекти. Добре развит сектор на услугите.

Достатъчно голям брой образователни институции, включително за деца от предучилищна възраст. Особено популярни в момента са частните детски градини в Чебоксари.

Списък на частните предучилищни образователни институции

  1. „Чудото дете” е частна детска градина, в която се допускат деца на възраст от 1, 5 до 3 години. Престоят на детето е възможен от понеделник до петък - от 07.00 до 19.00 часа. Намира се на улица A. Fadeev, 64-A.
  2. „Развитие” е частна детска градина на базата на творчески център, разположен на ул. „Елгер” 32-А. Работно време: от понеделник до петък - от 07.00 до 19.00 часа. Децата се приемат на възраст 2-6.5 години.

  3. "Кубик Рубик" - частни детски градини по детски комплекс. Намира се на: ул. О. Беспалова, 2-А и Сапожникова, 15. Налице е курс „Заедно с майка” за децата (един ден в градината се държи от детето с майката: уроци, храна, сън). За по-големи деца се подготвя за училище. Провеждат се и творчески класове, танци, карате.
  4. “Океан на детството” е детска градина за деца на възраст от 1.5 години, разположена по улица Хузангая, 11-А.
  5. "Предучилищна академия" - градина като част от частен център за детско развитие. Децата се приемат както в деня (от 07.00 до 20.00 - от понеделник до петък), така и за 24 часа. Има групи през уикенда. В градината има 5 групи. Намира се на ул. "Лукина" 6.
  6. "Пчела" - детска градина-ясла, в която се приемат деца на 1-3 години. Може би едночасово посещение, непълен и пълен ден - от 07.00 до 18.00 часа. Намира се по бул. Максим Горки, 13/22 (SZR).
  7. Fabula е детска градина, която приема деца от 3 години. В допълнение към основната програма има и творчески кръгове, танци, футбол. Провеждат се събития - детски рождени дни, музикални предавания, дипломи. Работно време на група от цял ​​ден: от понеделник до събота - от 07.00 до 19.00 часа. Адрес: бул. Максим Горки, 51 (NWR).
  8. "Умничка" - частни детски градини в Чебоксари (NWR), като част от детския клуб. Намира се на Московски проспект, 19/5 - 54; Ул. Дементиева, 9. Има пълно и непълно работно време. Малки групи, работещ психолог, творчески уроци по авторски методи.

"Океан на детството"

Частна детска градина (Чебоксари), която е част от общообразователния център "Интелект". Намира се в двуетажна сграда на ул. Хузангая, 11-А (Новоюжен, Ленински окръг).

Това е институция, която започва работа с деца от 1.5 години. Децата могат да останат тук цял ден (07.00-19.00) или за кратко време (на час, половин ден).

Малки групи, внимателен персонал, интересни учители. Провеждат се много часове: творчество, танци, физическо възпитание, развитие. За деца от 4 години - подготовка за училище.

"Umnichka"

Отлична частна детска градина в Чебоксари на базата на клуб "Добро момиче". Малки групи до 8 души, обзавеждане на дома, професионални, любезни и внимателни учители, които прилагат изключително позитивен, творчески подход към децата.

Наличието на техники за авторско право, които създават и прилагат по отношение на цялостното и творческо развитие на децата, дават зашеметяващи резултати. Децата много бързо усвояват основни житейски умения (независимост), комуникативни умения, развиват творчески потенциал.

Градината е отворена от понеделник до петък - от 07.00 до 19.00 часа. Има групи за половин ден и час.

Институциите се намират на следния адрес: Московски проспект, 19/5 - 54 (СЗР); Ул. Дементиева, 9 (кв. Пливови).