Какво да се даде на момиче за Нова година? 10 най-добри идеи

Двенадцать стульев (комедия, реж. Леонид Гайдай, 1971 г.) (Юни 2019).

Anonim

Дългоочакваната Нова година се приближава. Магическото осветление свети навсякъде, а елегантните коледни елхи напомнят, че скоро ще дойде времето за подаръци. Понякога е толкова трудно да изненадате един скъп човек, дори да знаете добре неговите навици. Предлагаме ви 10-те най-добри идеи за подаръка на любимия ви, направени от отговорите на самите момичета. Започваме от 10-то място, преместваме се към победителя в класацията.

CD с любими песни

Ако едно момиче не е безразлично към музиката, достатъчно е да разберете точно кой стил и изпълнителите й харесват. След това запишете любимите си хитове на диска. Този подарък е идеален за Нова година и други празници. Например, за Свети Валентин можете да направите селекция от романтични песни.

Въпреки своята простота, такъв подарък събира много. Всеки път, когато се възпроизвеждат песните, записани на този диск, любимият ще ви помни.

Неговата топлина

Тук можем да говорим за различни подаръци. Основното е, че това е тема, която ще бъде с момичето всеки ден и ще ви напомня за вашата топлина и грижа. Например, тя може да бъде възглавница. Заспала с нея, тя със сигурност ще си спомни любимия, който й даде. И ако това ще бъде вашата обща снимка, тя ще стане още по-скъпа.

Фоторамка

Това може да бъде една оригинална рамка или цялостна композиция на рамката. Можете да поставите снимки на най-ярките моменти, прекарани заедно в него.

Още по-добре, ако съвместните снимки ще бъдат достатъчни за цял албум. Гледайки през него, можете отново и отново да си спомняте емоциите, преживяни в пътуванията, романтичните разходки. Всички тези моменти, когато сте били особено щастливи.

Руски знаменитости, чиято слава умря, но които не искат да го вярват

В небето с комфорт: деца на знаменитости от раждането му летят в частни самолети

Заради странното грим момиче стана известно като лидер на червените кожи

Абонамент за съвместни йога часове

Не всеки човек е готов да ходи на йога. Колкото по-ценен ще бъде този дар. Това ще бъде отлична възможност да прекарвате времето си по-често и да разглеждате връзките си от нова гледна точка. Такава изненада момиче ще оценят.

Билети за интересен спектакъл

Друга причина за интересен съвместен отдих и неочакван подарък - билети за концерт, представление или грандиозно спортно събитие. Най-важното е, че момичето обичаше избраната група, спорт или ходене в театъра.

Модна чанта

Момичетата обичат комплименти. И не само от мъже, но и от приятели. След като получи подарък с маркови чанти, тя ще получи прекрасен повод да се похвали с приятелите си и да се покаже, когато дойде на работа. И ако чантата също е удобна, скъпа ще го вземе със себе си навсякъде. И, разбира се, не забравяйте за това кой й е дал такъв прекрасен подарък.

Декор на апартамент

Този подарък е най-подходящ, ако живеете заедно. По-лесно е да обмислите подробностите и да приложите плана си. Новият дизайн на вашата стая или друга част от семейното гнездо ще зарадва любимата ви. Особено ако обича нови и интересни елементи на декора.

Интелектуален подарък

Тази категория включва подаръци, които ще помогнат за самоусъвършенстване. Например, може да е интересна книга по тема, която едно момиче старателно изучава или планира да учи. Или плащане на курсове по фотография, визаж, журналистика ... Всичко, за което тя отдавна е мечтала.

камера

Едно рядко момиче не обича да бъде снимано. Осъществяването на интересна снимка е задължително за всеки концерт, за пътувания, кафенета ... Нова камера ще ви помогне да заснемете висококачествени снимки на приятелката си и да се насладите на тази дейност. Може би това ще бъде нейното ново хоби, а в бъдеще и професия.

бижута

Това все още е най-добрият подарък. Той е способен да направи всяко момиче щастливо, вдъхновяващо и разкрасяващо. За да познаеш какво точно иска любимият да получи като подарък, можеш да дойдеш с нея в магазина за бижута. Там тя със сигурност ще даде това, което харесва.

Този списък е само ръководство за вас. Решавайки какво да дадете, трябва да вземете под внимание вкусовете на любимия човек. Тогава подарък определено ще бъде желано и най-скъпо.