Кой автомобилен държач за смартфони е по-добре да купите: прегледи на собствениците на автомобили
Anonim

Автомобилен държач за смартфони е модерно устройство, което ви позволява удобно да прикачите мобилни устройства към таблото. Тези аксесоари са търсени поради тяхната гъвкавост и лекота на работа. Какви са характеристиките на притежателите и как да ги изберете правилно?

Удобни и модерни

Изберете правото на притежателя на автомобила. И за това трябва внимателно да обмислите някои от нюансите:

 1. Строителството играе важна роля, тъй като зависи от това колко удобно, надеждно и безопасно притежателят ще работи. Дизайнът трябва да се обмисли така, че да е удобно и лесно да се монтира в кабината, докато ъгълът на гледане остава добър и устройството може да бъде премахнато и пренаредено по всяко време.
 2. Държачът на кола за смартфони трябва да бъде универсален. Изберете устройството не за конкретен модел на мобилното устройство, а такова, че да се комбинира с устройства от различно производство.
 3. Възможност за свързване към бордовата мрежа. Това се осигурява от свързването на външния проводник и окабеляването, което е вградено в държача. Какво решение за избор зависи от това какви са характеристиките на дизайна на устройството, как е прикачено.
 4. Надеждността е друг фактор, който трябва да се има предвид при избора на притежател. Тя се изразява в това, че подвижното устройство трябва да бъде защитено от падане, което може да доведе до влошаване на неговата експлоатация.
 5. Много популярен автомобилен държач за смартфон с зареждане, когато можете да осигурите безпроблемната работа на вашето мобилно устройство при всякакви условия.

Популярни модели

Най-популярният сред купувачите е универсалният модел на държача, който е подходящ за фиксиране на смартфони от всяка марка. Външно, тези устройства приличат на стъкло, в което устройството е здраво и здраво поставено. Този дизайн - способността да защитите вашия смартфон от падане и в резултат на това щети. Универсалният автомобилен държач за смартфона е популярен сред купувачите само заради неговата гъвкавост.

Наклонените държачи, според прегледите, са най-надеждни от гледна точка на фиксация, тъй като мобилното устройство се побира вътре в държача. Фиксирането се извършва от лепкава повърхност, която при необходимост може да се измие с вода при замърсяване. Такъв държач е добър за неговата надеждност и стелт в кабината на автомобила.

Специализиран автомобилен държач за смартфони е предназначен за устройства от определена марка. Това означава, че устройствата точно следват контурите на самия смартфон, а също така отварят някои възможности за работа, най-често говорим за възможността за зареждане.

Ако не харесвате кабелите, които трептят тук и там в кабината, изберете безжични държачи. Те работят за сметка на специална станция, чиято задача е просто да зареди устройството.

Монтажни характеристики

Когато избирате автомобилен държач за смартфони, трябва да обмислите как ще се монтира в интериора на автомобила. Сред най-популярните методи за фиксиране са следните:

 • На стъклото чрез вендузата: някои модели, предназначени за конкретна марка устройства, ви позволяват да монтирате смартфони върху стъклото. Но такова решение не винаги е удобно.
 • Телескопична пръчка - оригиналното решение, което често се използва при поставяне на iPads или таблетки. Лентата е прикрепена между облегалките за глава, така че приспособлението може свободно да се движи по него.
 • Държачът е монтиран на стъклото, но самото устройство е разположено върху арматурното табло.

За допълнителни функции

Съвременните държачи за смартфони и таблети са богат избор от устройства, които привличат вниманието на многофункционалността. Сред най-популярните характеристики са зарядно устройство и допълнителна батерия. Това е удобно, особено ако планирате дълги пътувания, където не можете да се свържете към фиксирана мрежа.

Общ преглед на модела

Към днешна дата огромен брой производители предлагат своите продукти, които ще бъдат хармонично и удобно допълнение към всеки автомобил. Популярната марка Samsung винаги е готова да предложи на своите клиенти само висококачествени и надеждни устройства и аксесоари за тях. Автомобилният държач за смартфоните на Samsung е аксесоар, чието монтиране може да се регулира по височина. А това, от своя страна, ви позволява да регулирате ъгъла на гледане, който ще бъде най-удобен за водача. Държачът е универсален, т.е. може да се използва за монтиране на смартфони с диагонал от 4-5.7 инча. Отличителните характеристики на този аксесоар включват:

 • надеждност на фиксиране и възможност за зареждане на мобилно устройство по време на движение;
 • въртящият се механизъм ви позволява да регулирате оптималния ъгъл на видимост за водача;
 • Държачът може да се използва не само в колата, но и на закрито.

Модели с функция за зареждане

Удобен и многофункционален автомобилен държач за смартфони с безжично зареждане. Сред популярните модели може да се отбележи Inbay. Притежателят на тази марка е изработен във формата на стъкло и има държач за чаша, който е удобен за монтаж в автомобил. Предназначен за смартфони, чиято ширина може да достигне 70 мм. За свързване се използва стандартен USB контакт, а кабелът може да бъде открит или скрит.

Автомобилният държач Nokia CR-201 е подходящ и за безжично зареждане, което е божи дар за хора, които са постоянно на пътя. Държачът е удобно фиксиран на арматурното табло и е свързан към запалката на автомобила. Особеността на модела е в механизма за завъртане, който позволява да се инсталира устройството възможно най-удобно за потребителя. Отзивите показват, че притежателят е идеален за моделите Nokia Lumia и е твърде голям за зареждане на Nexus 5.

За iphone

Господин HandsFree Genius iPhone е притежател, който е идеален за Apple iPhone 3/4 / 4S продукти. Интелигентният дизайн на базовото устройство осигурява надеждна фиксация на мобилното устройство на таблото. Отличителна черта на този модел е мощният звук на вградения високоговорител и външния микрофон, благодарение на които разговорите са силни и добре чути. Наличието на DSP технология е гаранция, че ехото ще бъде потиснато и нивото на шума ще бъде намалено.

На стъклото

Може би най-удобното устройство е автомобилен държач за смартфони на стъкло. Така моделът Scosche MagicMount е предназначен за факта, че на стъклото ще бъдат монтирани различни устройства - смартфони, телефони, таблети, навигатори. Основното изискване на притежателя - устройството не трябва да има дисплей по-голям от 8 инча. Принципът на действие на този модел е, че привличането се осигурява от неодимов магнит и специална плоча. Магнитът се отличава със сигурност за всички видове електронни устройства, а фиксирането е надеждно и абсолютно безопасно, независимо от скоростта на движение. Отличителните характеристики на модела включват следните точки:

 • за създаването на кутията се използва висококачествена пластмаса, поради което държачът е износоустойчив и издръжлив;
 • основата е обработена с хелиево покритие, така че устройството е монтирано на арматурното табло възможно най-внимателно и здраво;
 • Комплектът се предлага с две магнитни плочи, предназначени за устройства с различни размери;
 • Държачът може да се използва не само в автомобила, но и вкъщи или в офиса.

На магнити

Сред иновативните модели на държачи могат да се отбележат магнитни. Scosche MagicMount Dash / Window е модерна магнитна кола за смартфони, таблети, навигатори и различни други електронни устройства. Просто задръжте връзката към магнитната повърхност и тя ще бъде сигурно фиксирана в желаната позиция. Уникалният дизайн не изисква използването на скоби, люлки, така че вашият смартфон ще бъде надеждно защитен от механични въздействия. Магнитите са добра издръжливост - дори след няколко години работа, те ще бъдат толкова надеждни за фиксиране, колкото и веднага след покупката.

Всяка опора на Scosche се върти, така че потребителят може лесно да регулира държача така, че да се осигури удобен ъгъл на гледане. Можете да използвате устройството навсякъде - в колата, у дома и в офиса. Освен това уникалността на държача се крие и в това, че може да се монтира на предното стъкло и на арматурното табло. Моделът Dash се допълва от голяма всмукателна чашка, която ще осигури надеждна фиксация дори на голяма и тежка приспособление, включително и върху неравна повърхност.

Модели с марка Ppyple: за всякакви приспособления

Ppyple CD-NT е универсален държач, който привлича вниманието със своя стилен дизайн и високо качество. Той е подходящ не само за смартфони от различни марки, но и за таблети или Iphone. Държачът е изработен от висококачествена ABS пластмаса, пантите на устройството са с най-високо качество, така че да не скърпят по време на работа. Въртящите се съединения позволяват не само да се регулира ъгълът на гледане, но и да се гарантира, че екранът се върти около оста си, което прави възможно да се регулира най-удобно. Сред популярните модели е автомобилният държач Ppyple Multi-CLIP 5, предназначен за фиксиране на комуникатори от най-разнообразен диагонал на екрана.