Chicco - облеклото, за което всяка майка мечтае
Anonim

В Русия търговската марка Chicco е добре позната. Продуктите, произведени под него, са спечелили доверието и популярността в целия свят.

Малко история

През 1946 г. в Италия Пиетро Катели организира малка фирма. Занимава се с продажба на санитарни стоки. Името, което получи, е Артсана. Петдесет години по-късно, тя е една от най-големите корпорации в света, с оборот от над един милиард евро, продуктова гама от 45 000 продукта, които се произвеждат в 16 модерни фабрики и заводи. Компанията има 19 големи клона по цялата планета. Корпорацията Астрана насочва дейностите си за укрепване на семейството, произвежда детски продукти за грижи за бебета, за тяхното морално и физическо развитие, козметика за деца и техните майки.

Chicco и неговите дейности

Президентът на компанията, Плетро Катели, работи с трите си сина. Фирмата притежава основните търговски марки: Chicco (тази дума означава да се грижи за децата) и Lycia. Гамата продукти на Chicco са чудесни продукти за бременни жени и майки, както и новородени бебета, аксесоари и облекло за ученици и деца от предучилищна възраст. Общо 4000 артикула.

Фирма Chicco: бебешки гащеризони

Стилните и модерни дрехи на Chicco също са атрактивни, защото са много удобни за детето, родителите просто обличат бебето. Но фокусът на дизайнерите и дизайнерите на компанията е върху безопасността на техните продукти. Без съмнение всички продукти са сертифицирани и всички елементи на облеклото са обмислени до най-малкия детайл, така че детето да не се нарани случайно.

Фирма Chicco: зимни гащеризони

Усещането за комфорт и сигурност дава на детето гащеризони на компанията. Топлоизолацията - съвременен материал, който ефективно поддържа температурния баланс на тялото на бебето - и естественият пух се използва като изолация. Компанията Chicco шие от най-деликатните микрофибри и найлон, които притежават нечистотии, добре измити и не изискват сложни грижи. Памучните тъкани служат като подплата.

Фирма Chicco: гащеризони, ключови характеристики

Зимните модели могат да бъдат разделени на два вида: гащеризони за долни и термо костюми. Всички те имат много предимства:

- много лека;

- имат оригинален дизайн;

- надеждна защита от вятър;

- дишаща;

- репелент за вода и мръсотия.

Chicco Down Jumpsuit

Изолацията е естествен гъши пух, който може да издържа на температури до двадесет и пет градуса. Подплата е изработена от мека и деликатна вълна. То запазва топлината добре и не предизвиква алергии. Горният слой е от полиестер. Това покритие не изисква сложни грижи, добре измити, не губи форма. Ако носите гащеризони за деца на Chicco, зимата, със силните си студове и ветрове, не е ужасна. Бебето ще бъде топло и удобно.

Комбинезони, якета, панталони за зимата на Chicco създават най-високо качество. Тя е тествана за десетилетия ползотворна работа. През това време стотици хиляди деца израснаха в продукти на известната компания. Възможно е някой да каже, че тези дрехи са скъпи, но всички знаем, че висококачествените продукти не могат да бъдат евтини.