Животните никога не престават да учудват: израснал с хъски тюлени е сигурен, че тя е котка и се държи правилно
Anonim

Да живееш с вълци - да ридаеш като вълк - казва известната поговорка. А какво ще стане, ако кучето ще трябва да живее сред котките? Е, тя не меви? Отговорът на този въпрос неволно открил собственика на едно необичайно куче - сибирско хъски на име Тали.

Кучето, което реши, че е котка

Тали към господаря си получи още едно кученце. Когато вдигна Тали от предишните собственици, той не знаеше за необичайните условия, в които кученцето живееше в първите месеци от своето съществуване. С течение на времето започват да се появяват подозрения - младото куче се държи не съвсем нормално.

Tally беше трудно да се научи да попита на улицата - тя urinated на килими, чехли, дрехи, които случайно падна на пода.

Какво е още по-необичайно, Тъли показва любов към празни кутии, в които тя се стреми да се скрие при всяка възможност.

Подозренията бяха напълно засилени, когато собственикът Тали забеляза, че тя седи различно от начина, по който са свикнали кучетата, че огъва задните и предните си крака под себе си. Е, точно като котка!

И наистина се оказа, че Тали е бил отгледан сред котки. Ядеше с котките, спя с котките. И скоро, очевидно, тя спечели увереност, че самата тя е котка.

Когато кученцето израсна, някои от неговите поведения се изравниха и Тали започна да се държи повече като куче. Но много котешки навици останаха явно завинаги.

И може ли да обичаш куче, което изведнъж си представя себе си като котка?