Гребен "Split-Ender": ревюта, инструкции. Split-Ender за ежедневна грижа за косата
Anonim

Всички жени рано или късно се сблъскват с проблема с раздвоените краища на косата. Тя може да бъде само козметична, т.е. косата губи външния си вид. Но по-често това се дължи на факта, че косата става трудно да се гребен. Ще помогне ли гребена "Split-Ender" да разреши проблема?

Проблем с разделяне

Счупените върхове се спъват помежду си, като не позволяват на зъбите на обикновения гребен да ги разделят. Тя разкъсва косата си, с изключение на неприятната болка, в ръката й има парче коса. Често това се случва с боядисана коса, особено ако оцветителите са с лошо качество. Допринася за разделянето на краищата на сушене под въздействието на високи температури, стайлинг, използване на ютии или къдрене. Понякога те се разделят под въздействието на природни фактори: високи или много ниски температури.

В този случай защитната обвивка на косата, наречена кутикула, се унищожава. Първо се случва към краищата на косата. Ако изрязаните части не бъдат отрязани, те могат по-късно да бъдат повредени с няколко сантиметра. Те могат да се счупят, да станат сухи и безжизнени на външен вид. Те се счупват, залепват се в различни посоки, като слама. Специална козметика, предназначена за лепене на раздробяеми краища се подобрява малко. Но те не винаги помагат за дълго.

За да се отървете от този проблем, трябва да отрежете нарязаните краища на косата. А за това трябва постоянно да посещавате фризьора. Но това е оправдано в случай на сложни прически, които изискват постоянно актуализиране. И ако косата е дълга и трябва само да премахнете разцепените краища, които изпъкват перпендикулярно на по-голямата част от косата, не винаги искате да отидете до фризьорския салон.

Момичета, които растат коса, се оплакват, че фризьорът почти винаги разфасовки не на няколко сантиметра, както те искат, а от 3 до 5 см. Ето защо, те нямат време да растат по дължина до предишното ниво, и е време да ги отрежете отново, за да не страдат от разресване., Има ли изход?

Това ще помогне бързо да се отървете от проблемите на този вид устройство, разработено от американски експерт Виктор Талавера. Нарича се четка за коса "Split-Ender Pro".

Описание на продукта

Гребен "Сплит-Ендер" малко като обичайните. Тялото му е пластмасово. На върха има камера, вътре в която се върти острието. Той отрязва повредената част на косата. За да влезете в камерата, трябва да отворите клипа. Те вмъкват обработена коса. Специалните зъби държат косата, изправят го и служат в правилната посока. Непосредствено над секцията с лопатките е отделение, където се събират нарязаните краища на косата.

По-долу има дръжка с гумени вложки. Те служат, за да поддържат устройството удобно на ръка. Вътре в дръжката има отделение за батерии. Включен гребен специален бутон. Работи Split-Ender от 4 батерии тип пръст. Това ви позволява да го използвате далеч от електрическите контакти, което е удобно, особено далеч от дома.

Пълен комплект

Включени са също:

  • гребен за образуване на нишки;
  • скоба за закрепване на подстригана коса;
  • четка, която изтрива косата.

Всички аксесоари и четка за коса се поставят в фирмена кутия. Обяснени са инструкциите за работа с устройството. Но оригиналния продукт е на английски език.

Използването на гребен "Split-Ender"

Третираната коса трябва да бъде чиста и суха. С помощта на пластмасов гребен се отделя кичур коса. Включете устройството, като натиснете бутона. Скобата се отваря. Снопът е пъхнат между два реда зъби. Острието започва да се върти. Внимателно издърпайте гребена по цялата дължина на нишката. След като влезе в контакт с част от косата, разположена перпендикулярно на основното тяло, острието го отрязва. Краят на нишката също се нарязва на няколко милиметра. Това се случва в момента, когато острието достигне своя ръб. Отпадъците не летят наоколо, замърсяват дрехите и влизат в специално отделение. Отстранете ги лесно, като отворите капака.

Ако не е срязана цялата повредена коса, процедурата може да се повтори няколко пъти.

По време на цялата операция се чува слаб шум на работен нож.

След това фиксирайте обработената нишка със специална скоба и преминете към следващата. В рамките на един час, или дори по-бързо, гребена Split-Ender ще обработи косата ви. Отзивите показват, че след процедурата дължината на косата не се променя. Но те стават чисти и добре поддържани.

Потребителски прегледи

Какво казват клиентите, когато изпробват ефектите на магическия гребен на Сплит-Ендер? Отзивите показват, че косата след лечението е станала мека, гладка и послушна. И нищо чудно. В края на краищата всички изпъкнали парчета бяха в отделението за събиране на косми. Само здрава коса на почти същата дължина, както преди процедурата.

Някои потребители, освен външния ефект, забелязаха и друго. Косата започва да расте по-бързо. В края на краищата, те станаха здрави, нищо повече не ги притеснява.

Подобно на купувачите с малки размери, гребен. Ако смятат за необходимо, те могат да вземат устройството с тях на път.

Четката за коса "Split-Ender", ревюта говори за това, прекъсва не само болните, но и здравословните части на косата. В резултат, по-близо до краищата те стават малко по-малко. Но тогава разчесването им сега е много по-лесно.

Една от често срещаните грешки при използването на четка за коса "Split-Ender" - твърде активна употреба. Ако третирате косата си веднъж седмично, както правят някои клиенти, косата може да стане много по-малка. Но веднъж месечно и половина е достатъчно за оптимална грижа за тях.

Купувачите казват, че гребенът е по-подходящ за жени с дебела, твърда или къдрава коса.

Грижа за раздробяване на раздробен елдер

Валидността на гребена зависи до голяма степен от качеството на грижите за нея. След процедурата изключете устройството, отворете капака на отделението с подстригана коса и го изхвърлете. Специалната четка премахва останалите частици от тялото и отделението, за да събере косата.

Наблюдавайте качеството на батериите. По-добре е да ги изваждате след всяка прическа. В края на краищата, следващия път, когато вземете четката за коса "Split-Ender" не по-рано от един месец.

Препоръчително е да не хвърляте гребена, за да не повредите пластмасовото тяло.

Ползи от гребена Split-Ender

Гребен "Split-Ender" за коса може да се използва без консултация с лекари. Няма ограничения за използването му.

Потребителските рецензии твърдят, че устройството разрязва само повредените части на косата, без да засяга цялото.

При наличието на такъв гребен не е необходимо всеки месец да посещавате фризьорския салон. "Сплит-Ендър" ще направи всичко за него.

Отзивите казват, че устройството е лесно за задържане. Не се плъзга благодарение на гумирани вложки. Бутонът за включване се намира на удобно място.

Устройството има стилен модерен дизайн.

Можете да закупите на официалния сайт на доставчика гребен "Split-Ender". Цената на оригиналния продукт е около 17 хиляди рубли. Казват, че можете да го купите само за тези, които имат сертификат за фризьор. Има доста висококачествени устройства, цената на които варира от 2, 5 до 3 хиляди рубли. Но те се наричат ​​Фазис. Можете да ги закупите за лична употреба.

Фейкове "Сплит-Ендер"

Повечето от лошите отзиви за устройството с името се продават в телевизионните магазини. Обикновено се опакова в розова или синя кутия и се поставя на специална стойка.

Цена - 1-1, 5 хиляди рубли. Това е фалшива разкъсваща коса. Първоначално ефектът може да бъде положителен в продължение на няколко месеца, но след това косата става пореста, като че ли се нарязват няколко пъти с тъпи ножици. Структурата им пада. Затова можете да си купите само оригиналния продукт.